Zazdroszczę Wam, ja niestety nie przyjadę na święta :-(
Wypijcie za moje zdrowie :-)
Masz jak w banku...
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 10 marzec 2015 - 20:39
Zazdroszczę Wam, ja niestety nie przyjadę na święta :-(
Wypijcie za moje zdrowie :-)
Masz jak w banku...
Napisano 10 marzec 2015 - 23:46
Napisano 11 marzec 2015 - 17:23
OK, zostajemy przy dacie 14.03 i SCC. Rezerwuje miejsce dla Nas.
Napisano 13 marzec 2015 - 08:46
Koledzy o której godzinie się spotykamy ?
O ile się nie mylę to chyba w Bierhalle. Prawdopodobnie przyjadę sam, ale czy jest możliwość, abym przyjechał z kolegą, wtedy jakieś piwko mógłbym wypić
Napisano 13 marzec 2015 - 09:24
Koledzy o której godzinie się spotykamy ?
O ile się nie mylę to chyba w Bierhalle. Prawdopodobnie przyjadę sam, ale czy jest możliwość, abym przyjechał z kolegą, wtedy jakieś piwko mógłbym wypić
Jak dla mnie może być nawet koleżanka, oby była rozmowna i miała czym oddychać...
Olek - nie ściemniaj, niezależność to podstawa...
Napisano 13 marzec 2015 - 13:49
Jak dla mnie może być nawet koleżanka, oby była rozmowna i miała czym oddychać...
Olek - nie ściemniaj, niezależność to podstawa...
A znasz kobietę, która nie jest, czasem aż za bardzo, "rozmowna"?
Napisano 13 marzec 2015 - 13:57
mi tam wsio rawno jaki termin.
Byleby się WAMI spotkać
Napisano 13 marzec 2015 - 17:42
Jest rezerwacja w Bierhalle od godz. 17:00
Napisano 13 marzec 2015 - 17:59
Panowie - proponuję mały konkurs. Która przynęta lepiej pracuje w kuflu piwa - halba oczywiście (1 litr). Do konkursu stają jedynie wahadła i wobki. Gumy są zbyt agresywne smakowo, piwa przełknąć nie idzie. Gabarytami wszystko to co pod okonia. Ja biorę nowe wahadła Igora, jest okazja przetestować. Zapraszam do rywalizacji... Janusz - w necie pełno Twoich mikrusów, masz okazję na darmową reklamę, biorę statyw! No to "widzę Was" jutro o 17.00...
Napisano 13 marzec 2015 - 20:19
Moim zdaniem szkoda że nie szukają wsparcia wśród spiningistów, przecież tam i solidny okoń i szczupak był do złapania. A na spina niektórzy i białoryb tam łowią o odpowiedniej porze roku.
A ja zapytałem, bo właśnie wydawało mi się, że szukają... nawet wśród muszkarzy
Tylko może spinningiści za mało się interesują No kill ponoć ma dotyczyć nie tylko karpia, ale w ogóle zbiornika.
Napisano 13 marzec 2015 - 20:34
A ja zapytałem, bo właśnie wydawało mi się, że szukają... nawet wśród muszkarzy
Tylko może spinningiści za mało się interesują No kill ponoć ma dotyczyć nie tylko karpia, ale w ogóle zbiornika.
Ty nie pitol o "no killach" itp tylko zabieraj dupę w troki i jutro do SCC
wtedy będzie można gwarnie o tym rozmawiać
Napisano 14 marzec 2015 - 23:13
Dzięki, koledzy, za bardzo fajne spotkanie!
Podbudowany tym, jak fajnie idea integracji się rozwija, zastanawiam się coraz mocniej, co sprawia, że inne regiony jakoś nie potrafią...
A co tam, niech zazdroszczą i żałują
Napisano 15 marzec 2015 - 10:23
Ja również dziękuję za kolejne udane spotkanie. Miło było poznać nowe osoby, spotkać się i porozmawiać. Udało się też pooglądać bardzo ładne woblery i kilka innych gadżetów wędkarskich :-)
Do następnego spotkania, może pogoda Nas na tyle rozpieści, że z czystym sumieniem będziemy mogli spotkać się nad wodą, ale nic na siłę.
Napisano 15 marzec 2015 - 10:31
Dzięki, koledzy, za bardzo fajne spotkanie!
Podbudowany tym, jak fajnie idea integracji się rozwija, zastanawiam się coraz mocniej, co sprawia, że inne regiony jakoś nie potrafią...
A co tam, niech zazdroszczą i żałują
Dzięki Ci Janusz za wizytancję, całej ekipie również za spotkanie, jak zawsze mało i mało...ale to dobrze bo jest power na kolejne spotkanie
Napisano 15 marzec 2015 - 11:13
Również dziękuję za przesympatyczne spotkanie. Cieszę się, że mogłem poznać kolegów osobiście, porozmawiać z nimi.
Dla Janusza takie większe "dziękuję", ponieważ miał najdalej, a jednak przybył
No to koledzy - do następnego spotkania .
Może uda się nam zebrać w większym gronie.
Napisano 15 marzec 2015 - 18:16
Przegadaliśmy cały wieczór, sporo wobków, blaszek i od czasu do czasu klikała migawka...
Więcej fotek pod linkiem: http://www.andrzejstanek.pl/post/97
Napisano 15 marzec 2015 - 19:49
Panowie sympatycznie było spotkać się z Wami po raz kolejny, miejsca siedzące nie zawsze pozwalają z wszystkimi dłużej porozmawiać, ale "zaległości" nadrobimy, jak już Shark wspominał nad wodą.
@Jano&Stoner, woblerki cóż tu mówić - Super !
Będę was napastował niczym rozochocona niewiasta o modele które wpadły mi w oko.
A teraz rozprawię się z jednym figlarzem, który napisał :
mi tam wsio rawno jaki termin.
Byleby się WAMI spotkać
Sorry Staszek ale za powyższe niedotrzymane słowo czeka Cię sroga kara, wymierzona przez brać wędkarską - klanu Gůrny Ślůnsk.
Nieobecność nieusprawiedliwiona - i basta mnie tu !
a więc :
- biczowanie pleców pilkerami.
- duszenie przyponami, stalkami dragona (wiadomo że pękną więc będzie bezpiecznie).
- wbijanie sumowego haka pod ziobro i podciąganie z parteru do Bierhalle Xzogą (zobaczymy kto wytrzyma).
- wypicie 1L kufla zlewek piwa z dodatkiem atraktora sumowego.
- 100 batogów blankiem (o którym wiemy że się łamią) na gołe doooooopsko (więc pewnie do 100-tki nie dojdzie).
- rozciąganie kołowrotkami o których wiadomo że są do dooopy.
- wkłuwanie haków w ciało (mogą być bezzadziorowe).
- (nad wodą) przeciąganie pod kilem Nortonki
- ... coś tam się jeszcze znajdzie .
Szanowne Jury (złożone z mojej skromnej osoby) jeszcze ustali z resztą klanu, która z owych kar będzie odpowiednia ku uciesze gawiedzi w BHalle.
Ough.
Napisano 03 kwiecień 2015 - 23:37
Majowy termin spotkania pozwolę sobie zasugerować ja
Miejsce w sumie też... Zapraszam do siebie:)
http://bialaprzemsza...enie/#more-1551
Napisano 04 kwiecień 2015 - 14:58
Kusząca propozycja, niech się zainteresowani wypowiadają...
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych