W końcu miałem okazje zobaczyć jerkbaitowe ślaskie gęby, dzieki panowie za spotkanie. Na stole leżało sporo fajnych gadżetów i nawet była zajawka miedzynarodowa z Darkowymi gumkami .
Oby do nastepnego
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 31 styczeń 2015 - 21:14
W końcu miałem okazje zobaczyć jerkbaitowe ślaskie gęby, dzieki panowie za spotkanie. Na stole leżało sporo fajnych gadżetów i nawet była zajawka miedzynarodowa z Darkowymi gumkami .
Oby do nastepnego
Napisano 31 styczeń 2015 - 21:35
Dzięki Panowie za liczne przybycie, każde spotkanie gromadzi Nas więcej i to cieszy. Tym razem zgromadziło się również sporo cennego sprzętu...
Napisano 31 styczeń 2015 - 21:39
Napisano 31 styczeń 2015 - 22:08
Dziękuję Panowie za spotkanie. Warto było przyjechać, zwłaszcza że okazało się ,iż z kilkoma z Was się już znam. No i ta możliwość dotknięcia sprzętu z którym nie miało się jeszcze do czynienia...Do następnego razu!
Napisano 31 styczeń 2015 - 22:31
miło było i "do zaś" ;-)
Napisano 01 luty 2015 - 09:41
Dziękuje Panowie za spotkanie w miłym towarzystwie.
Fajnie było Was poznać
Andrzej czekamy na zdjęcia
Napisano 01 luty 2015 - 13:00
Dziękuje Panowie za spotkanie w miłym towarzystwie.
Fajnie było Was poznać
Andrzej czekamy na zdjęcia
Mówisz, masz...
Całość imprezy pod linkiem: http://www.andrzejstanek.pl/post/96
(Technicznie lepiej mi tak wstawiać fotki...)
Napisano 01 luty 2015 - 13:35
No tak Andrzejku co jak co ale fotki jakością jak dla mnie to powalają ...
Napisano 01 luty 2015 - 13:37
@Miro @fishu super że wpadliście, chyba teraz już Was nie zabraknie na następnych spotkaniach ?
Andrzeju, zdjęcia jak zwykle kapitalne, @fishu teraz trzeba będzie sprawdzać jakie "glizdy" po kieszeniach chowasz była tego moc.
@Beno .
Panowie dzięki za spotkanie.
Napisano 01 luty 2015 - 15:39
Dzięki Andrzej.
Fotki jak zawsze najwyższej jakości. Przypomnij jeszcze ile to minut kręcił się centerpin
Zwierzu, ja już nie mogę się doczekać następnego spotkania, mam nadzieję że może już nad wodą.
Beno, kurcze, zapomniałem kupić tych gum od Ciebie
Napisano 01 luty 2015 - 16:37
Teoretycznie miał bym ciekawą miejscówke na nastepne spotkanie, knajpka nad sama rzeką, dobre domowe jedzenie,piwo w normalnych cenach,miejsca sporo, tylko co nie którzy mogli by miec troche daleko,ale dojazd łatwy
https://www.google.p...m/data=!3m1!1e3
Napisano 01 luty 2015 - 16:47
Kręcił się dokładnie 4 min 45 sek.
Napisano 01 luty 2015 - 16:47
NOooooo to ja się pisze na następne spotkanie Tak blisko, że żal nie przyjechać :D:
Napisano 01 luty 2015 - 17:26
stól bogato zastawiony, jest czego sie tam dopatrywac, fajnie fajnie
Napisano 01 luty 2015 - 18:23
Panowie nie ma co się czaić tylko przyjechać na kolejne spotkanie, gdzieś początkiem marca.
Napisano 01 luty 2015 - 18:56
Teoretycznie miał bym ciekawą miejscówke na nastepne spotkanie, knajpka nad sama rzeką, dobre domowe jedzenie,piwo w normalnych cenach,miejsca sporo, tylko co nie którzy mogli by miec troche daleko,ale dojazd łatwy
W takim miejscu szkoda czasu na siedzenie w knajpie , dojazd chyba nie byłby problemem, można się zgadać w parę osób jednym autem, jak co to mogę 5 osób upchać.
Napisano 01 luty 2015 - 21:03
W takim miejscu szkoda czasu na siedzenie w knajpie , dojazd chyba nie byłby problemem, można się zgadać w parę osób jednym autem, jak co to mogę 5 osób upchać.
To tylko luźna propozycja, bo miejsce mam sprawdzone pod wzgledem cen i jedzenia,a porzucać do wody zawsze mozna wczesniej
Napisano 01 luty 2015 - 21:32
Z transportem w miejsce wskazane przez @miro_85, nie powinno być kłopotów. Tak jak @Robert napisał...dwa,trzy samochody i przewóz ogarnięty
Napisano 01 luty 2015 - 21:32
ja zajmuję bagażnik (w obie strony z naciskiem na powrotną....)
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych