Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Mistrall Advanced

• Zamknięty Temat jest zamknięty
33 odpowiedzi w tym temacie

#21 OFFLINE   coma

coma

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2037 postów
  • Lokalizacjamałopolskie\łódzkie

Napisano 03 grudzień 2014 - 22:49

Te tłumaczenia uwłaczają inteligencji jerkbaitowców. To takie "nie udało się wbić na bezczela to wezmę ich na litość". Młodzi wędkarze zazwyczaj jak się tutaj pojawiają zaczynają od pytań. Ten zaczął od jednozdaniowych "rad". Nie poszło za dobrze to pomyślał może założę temat żeby się uwiarygodnić..
Przypominam, że każdy użytkownik może wpisać jako wiek co mu się żywnie podoba a ten konkretny na początku nie miał go wcale podanego. Dla mnie to jedno z kont stworzonych w jednym wiadomym celu. Ale każdy ma prawo wierzyć w co zechce i wyciągać własne wnioski.
  • strary i Zwierzu lubią to

#22 OFFLINE   crizz100

crizz100

Zaawansowany

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 1214 postów
  • Lokalizacjamultikonto (@esoxx87, @Marcisio1, @esexlucius)

Napisano 03 grudzień 2014 - 22:52

Chłopak jest młody i trzeba mu wybaczycz. Młodych wędkarzy wszak potrzeba. Niech sobie kupi tego Mistralla na poczatek jak mu sie podoba. Prawda jest taka że coś tam nim połowi. Ale jak mu nie wypali to już drugi raz takiego nie kupi, jak to mówią - nauka przez doswiadczenie.

Non stop polecasz wszedzie te mistrale, dziwne ze tylko Ty. A moze to nie przypadek?

#23 OFFLINE   mtz25

mtz25

Forumowicz

• Zbanowani
  • PipPip
  • 274 postów
  • Imię:Mateusz

Napisano 03 grudzień 2014 - 22:54

Non stop polecasz wszedzie te mistrale, dziwne ze tylko Ty. A moze to nie przypadek?

Poprostu łowie nimi od kilku lat i sądzę że są dobre, dlatego polecam.

#24 OFFLINE   Negra

Negra

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3377 postów
  • LokalizacjaNiebo

Napisano 03 grudzień 2014 - 23:11

Chlopak mlody szuka  mlynka , ktory z jednej strony bedzie tani jak barszcz a z drugiej solidny wrecz mocarny.

Takie rzeczy tylko w bajkach 

Załączone pliki

Użytkownik grunwald1980 edytował ten post 03 grudzień 2014 - 23:12

#25 OFFLINE   LABIRYNT01

LABIRYNT01

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 37 postów
  • Imię:Jakub
  • Nazwisko:SSG

Napisano 03 grudzień 2014 - 23:19

Patrze że niektórzy na tym forum to specjaliści a ukleja dla nich to wyczyn.

#26 OFFLINE   LABIRYNT01

LABIRYNT01

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 37 postów

Napisano 03 grudzień 2014 - 23:23

Nie wierzę by ktoś, kto ma kasę na Twin Powera oglądał zieloną zabawkę od Mistralla, chyba że nie ma takiej kasy i pisze głupoty.

Ale jeśli ma to moze kupić 10 szt. Mistralla Amundsona 2000 - całkiem fajny kołowrotek a 10 szt. starczy na długo :D :D

Pan to pewnie ma doświadczenie a łowi wędką i kołowrotkiem z biedronki.

#27 OFFLINE   Negra

Negra

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3377 postów
  • LokalizacjaNiebo

Napisano 03 grudzień 2014 - 23:24

Garbus zlituj sie.To forum jest dla ludzi inteligentnych, nie zanizaj poziomu.Ochlon prosze cie i poszukaj w wyszukiwarce.

#28 OFFLINE   LABIRYNT01

LABIRYNT01

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 37 postów

Napisano 03 grudzień 2014 - 23:46

Nie wiem czy jest ktoś kto myśli  na tym forum.Kołowrotek ryobi zauber ma dwa modele zauber i zauber cf w tamtej odpowiedzi napisałem zauber a tu zauber cf i z twin power tak samo może modeli nie pisałem ale można się domyślić.Więc lepiej się nie czepiajcie bo sami nie myślicie a do wszystkiego się czepiacie (wielcy inteligenci).

#29 OFFLINE   Negra

Negra

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3377 postów
  • LokalizacjaNiebo

Napisano 03 grudzień 2014 - 23:50

ai;lxgf cpiusuispbquirbbbbbpngciuphjmvhi9ashhrv-p,aca[wsijis (rece mi opadly i tak sie napisalo)

#30 OFFLINE   bjpol

bjpol

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 500 postów
  • LokalizacjaWrocław

Napisano 04 grudzień 2014 - 00:07

.... chciałem tu publicznie wszystkich przeprosić i posypać głowę popiołem .... pomyśleć, że jeszcze wczoraj pisałem, że nie ma głupich tematów, a "starzy" się czepiają .... mea culpa :(

skruszony J.

:)

#31 OFFLINE   mtz25

mtz25

Forumowicz

• Zbanowani
  • PipPip
  • 274 postów
  • Imię:Mateusz

Napisano 04 grudzień 2014 - 00:10

#32 OFFLINE   godski

godski

SUM

• +Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 15662 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 04 grudzień 2014 - 00:24

A ja przyznaje się Panu, że jestem hejterem. Czas posypać głowę popiołem. Wyszło szydło z worka.

• Piotrek Milupa, Tomasz eS i maykel lubią to

#33 OFFLINE   crizz100

crizz100

Zaawansowany

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 1214 postów
  • Lokalizacjamultikonto (@esoxx87, @Marcisio1, @esexlucius)

Napisano 04 grudzień 2014 - 00:34

Takem czuł ;)

#34 OFFLINE   Piotrek Milupa

Piotrek Milupa

Moderator Emeritus

• TEAM JERKBAIT
  • PipPipPipPip
  • 8449 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Piotrek

Napisano 04 grudzień 2014 - 07:32

Patrze że niektórzy na tym forum to specjaliści a ukleja dla nich to wyczyn.

Pan to pewnie ma doświadczenie a łowi wędką i kołowrotkiem z biedronki.

Nie wiem czy jest ktoś kto myśli  na tym forum.Kołowrotek ryobi zauber ma dwa modele zauber i zauber cf w tamtej odpowiedzi napisałem zauber a tu zauber cf i z twin power tak samo może modeli nie pisałem ale można się domyślić.Więc lepiej się nie czepiajcie bo sami nie myślicie a do wszystkiego się czepiacie (wielcy inteligenci).

Szanowny Kolego,

Jesteś tu nowy więc pewnie nie zdążyłeś zapoznać się z zasadami panującymi na forum, jak i z regulaminem, dlatego proszę przeczytaj to zanim zaczniesz pisać i tym bardziej kogoś obrażać:

1. Chcemy aby jerkbait.pl był miejscem kulturalnej wymiany poglądów – szanuj swoich rozmówców i traktuj ich tak, jakbyś chciał żeby Ciebie traktowano.

2. Na jerkbait.pl cenimy przede wszystkim jakość, a nie ilość. Zanim utworzysz nowy wątek na forum, opublikujesz zdjęcie czy udzielisz komuś odpowiedzi – przemyśl to co i jak chcesz zrobić (najpierw przeszukaj 
zasoby forum). Ilość postów nie świadczy o statusie Użytkownika.

3. Dzielimy się wiedzą co oznacza, że staramy się wypowiadać przede wszystkim na tematy merytoryczne. Nie powtarzaj cudzych opinii jako własnych. Pisz o własnych doświadczeniach albo podaj 
źródło informacji, którą zamieszczasz.

4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl  jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej. Jeśli zauważyłeś takie treści na forum, natychmiast powiadom o tym korzystając z dostępnej funkcji „zgłoś wiadomość moderatorowi”.

5. Przestrzegaj regulaminów obowiązujących na forum oraz zaleceń administratora lub moderatorów. Pamiętaj, że ostateczne interpretacje należą do nich. Wypowiedzi naruszające zasady mogą być usuwane a uporczywe naruszanie zasad obowiązujących na jerkbait.pl może oznaczać usunięcie z grona Użytkowników.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych