Byłem w tej firmie pod Goleniowem i oglądałem te łajby. IMO- robione budżetowo po taniości i byle jak. Szef naprawdę sympatyczny człowiek wie co oferuje. Można sobie coś tam pozmieniać , zamontować bez problemu. Mi jednak tak zrobiona łajba nie przypadłą do gustu.
Dołożyłem i kupiłem Wigry 355 i jestem zadowolony. W Augstowie mają też Solara praktycznie klon Wigry tylko nieco inny pokład. Zapewne też w okolicy by się znalazł kolejny klon. Tyle tylko, że tu kasa nieco większa do wydania.
U nas w większości przypadków nie tylko przy zakupie łódki to CCC. Ale to każdy sam indywidualnie decyduje na co wydaje kasę.
Jest jeszcze jeden czynnik dotyczący zakupu łódki. Czy ona będzie cały czas na oku czy też może będzie ona zwodowana cały sezon nad wodą.
A na koniec. Nad wodą spotkałem właściciela ABC i była konfrontacja ABC -Wigry i sam właściciel ABC stwierdził ,że różnicę widać praktycznie w każdym miejscu.
Mnie po prostu nie było stać na to aby kupić coś co widzę ,że jest byle jak zrobione i ma służyć kilka lat.