Sanadacza mają liczyć, popłoszą siatami lepiej będą brały bez dwa dni nie wyłapią .
Zalew Siemianówka
#3861 OFFLINE
Napisano 28 lipiec 2020 - 06:30
#3862 OFFLINE
Napisano 28 lipiec 2020 - 12:04
- generał1 lubi to
#3863 OFFLINE
Napisano 28 lipiec 2020 - 21:15
#3864 OFFLINE
Napisano 29 lipiec 2020 - 16:39
- Piotrek Milupa i Viking lubią to
#3865 OFFLINE
Napisano 29 lipiec 2020 - 18:33
Nikt nie był zainteresowany bo może ludzie pracują, ważne że był Sati, samozwańczy sherif Polskich wód.Dziś odłów był na małym zbiorniku. Rybacy wyjmowali sieć co 20min z zegarkiem w ręku. Liczyli ryby, część była ważona i mierzona , niektóre zostały zabrane do zbadania . Oprócz Satiego był jeszcze prezes okręgu i to wszystko ... Nikt z lokalnych wędkarzy nie był zainteresowany jak przebiegał odłów
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
- Irek_D lubi to
#3866 OFFLINE
Napisano 29 lipiec 2020 - 19:58
Nikt nie był zainteresowany bo może ludzie pracują, ważne że był Sati, samozwańczy sherif Polskich wód
Czyli Sati nie pracuje Twoim zdaniem?
Szkoda, że zza klawiatury mamy tylu wspaniałych ludzi, a w realu wszyscy mają wyj....ne i liczą tylko na innych!
Jeśli sami nie będziemy bronić swoich wód, to kto ma ich bronić? 🤔🤔🤔
- Mysha, beton007, Piotrek Milupa i 4 innych osób lubią to
#3867 OFFLINE
Napisano 29 lipiec 2020 - 21:02
#3868 OFFLINE
Napisano 29 lipiec 2020 - 21:15
Ja nie wiem co on robi, ale widać czasu wolnego mu nie brakuje. Nie ma co bić piany zza klawitury takie badania to normalna rzecz i nie trzeba ich pilnować. Kilka tygodni temu takie badania przeprowadzano na jez.Wigry i jakoś nikt ich nie pilnował. Foto relacja dostępna na facebooku WPN.Czyli Sati nie pracuje Twoim zdaniem?
Szkoda, że zza klawiatury mamy tylu wspaniałych ludzi, a w realu wszyscy mają wyj....ne i liczą tylko na innych!
Jeśli sami nie będziemy bronić swoich wód, to kto ma ich bronić?
#3869 OFFLINE
Napisano 09 sierpień 2020 - 15:10
Wniosek już napisany odłów kontrolny sandacza wykazał że jest go za dużo ,zalecane odłowy
Podwoić ekipy rybackie, albo prądem walić 7 dni w tygodniu i wkrótce będzie równowaga jak na.......Zegrzu !
#3870 OFFLINE
Napisano 09 sierpień 2020 - 17:07
#3871 OFFLINE
Napisano 09 sierpień 2020 - 18:59
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
#3872 OFFLINE
Napisano 18 sierpień 2020 - 22:10
Ja nie wiem co on robi, ale widać czasu wolnego mu nie brakuje. Nie ma co bić piany zza klawitury takie badania to normalna rzecz i nie trzeba ich pilnować. Kilka tygodni temu takie badania przeprowadzano na jez.Wigry i jakoś nikt ich nie pilnował. Foto relacja dostępna na facebooku WPN.
Opier...ala sie i zyje z pilnowania dla ciebie wod byś ty mógł łowić pracować ,bywać w domu z rodzina i klepc w klawiature .Człowieku on ma rodzine jest zwyklym czlowiekiem a nie jakim supermenem ale poświęca się dla NAS ,i nie pierddd... ze takie odłowy nie musza byc przez nikogo kontrolowane ,bo Ty masz wyje... bo ktos za ciebie to robi a ty poszczekasz z klawiatury .To obejrzyj to https://www.facebook...19909988472751/ i zamilcz ,albo rob cos i pokazuj ze cos robisz
- _Junak_ lubi to
#3873 OFFLINE
Napisano 18 sierpień 2020 - 22:21
Sprawdzę Siemianówkę w Listopadzie.
Zapewne będę z Andrzejem Stępkowskim/kiedyś mój rywal na zawodach a teraz Friend Kompan po Suwalskiej krainie /
Ostatnio jako że byłem po raz pierwszy na tej wodzie łowiłem inaczej
W trzy dni mieliśmy ponad 40 sandaczy/najmniejszy 58cm/
A Koledzy z Podlasia Bardzo Gościnni
Czekam na hasło od Grynia
To co prawda za jakiś czas
Ale...
#3874 OFFLINE
Napisano 18 sierpień 2020 - 22:27
I już takiego wyjazdu nie będziecie mieli , to wam gwarantuje.Sprawdzę Siemianówkę w Listopadzie.
Zapewne będę z Andrzejem Stępkowskim/kiedyś mój rywal na zawodach a teraz Friend Kompan po Suwalskiej krainie /
Ostatnio jako że byłem po raz pierwszy na tej wodzie łowiłem inaczej
W trzy dni mieliśmy ponad 40 sandaczy/najmniejszy 58cm/
A Koledzy z Podlasia Bardzo Gościnni
Czekam na hasło od Grynia
To co prawda za jakiś czas
Ale...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- kristofer232 lubi to
#3875 OFFLINE
Napisano 19 sierpień 2020 - 02:04
Człowieku ty ostygnij trochę bo ci żyła pęknie.Opier...ala sie i zyje z pilnowania dla ciebie wod byś ty mógł łowić pracować ,bywać w domu z rodzina i klepc w klawiature .Człowieku on ma rodzine jest zwyklym czlowiekiem a nie jakim supermenem ale poświęca się dla NAS ,i nie pierddd... ze takie odłowy nie musza byc przez nikogo kontrolowane ,bo Ty masz wyje... bo ktos za ciebie to robi a ty poszczekasz z klawiatury .To obejrzyj to https://www.facebook...19909988472751/ i zamilcz ,albo rob cos i pokazuj ze cos robisz
#3876 OFFLINE
Napisano 19 sierpień 2020 - 09:54
I już takiego wyjazdu nie będziecie mieli , to wam gwarantuje.
Nie ryby są najważniejsze ale kompanija
Mam nadzieję że coś tam jeszcze będzie pływać a faktycznie przez te parę dni widziałem zgrozę/limity bez limitów /
Bardzo dobrze że kontrole są/lepiej jednak kontrolować tych co spływają do brzegu,ciekawe "sprawy"mogą się znajdować w bakistach
#3877 OFFLINE
Napisano 19 sierpień 2020 - 12:30
Słyszałem ze gość ostatnio spuścił powietrze z Killa i strażnicy znaleźli tam pare sztuk za dużo...Nie ryby są najważniejsze ale kompanija
Mam nadzieję że coś tam jeszcze będzie pływać a faktycznie przez te parę dni widziałem zgrozę/limity bez limitów /
Bardzo dobrze że kontrole są/lepiej jednak kontrolować tych co spływają do brzegu,ciekawe "sprawy"mogą się znajdować w bakistach
#3878 OFFLINE
Napisano 19 sierpień 2020 - 15:27
Użytkownik kristofer232 edytował ten post 19 sierpień 2020 - 15:28
#3879 OFFLINE
Napisano 19 sierpień 2020 - 15:34
Bonanza jak cholera tam jest.
#3880 OFFLINE
Napisano 19 sierpień 2020 - 17:56
Viking
Sati pewnie robił i robi coś dobrego .Ale.
Wstawianie zdjęć i filmików z rybami zaje....ie tę wodę a w szczególności najazd ludzi.Bo oczywiście oprócz super 100% no kilowców przyciąga się masę mięsołapów którzy takie wynik dzienne robili w sezon .
Pozostaje tylko nie smak dlaczego nie ma zdjęć ani filmiku z tych odłowów skoro było tak super.?
- sicek90 i mafijas lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych