Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie

Zalew Siemianówka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5104 odpowiedzi w tym temacie

#3141 OFFLINE   Krystianin

Krystianin

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 124 postów
  • Imię:Krystian
  • Nazwisko:K

Napisano 29 listopad 2019 - 19:33

Ja powiem. Jeden służbowy telefon na Waszą załogę to śmiech na sali. Wszyscy się śmiali ;)

W sensie to ten konkret???... pamiętaj że to dalej SSR ..."SPOŁECZNA Straż Rybacka"... możesz dokupić i dziesięć numerów , tylko kto je bedzie odbierał 24H ...TY???

Użytkownik Krystianin edytował ten post 29 listopad 2019 - 19:35

#3142 OFFLINE   compi

compi

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 274 postów
  • LokalizacjaPodlaskie
  • Imię:Piotr

Napisano 29 listopad 2019 - 19:40

W sensie to ten konkret???... pamiętaj że to dalej SSR ..."SPOŁECZNA Straż Rybacka"... możesz dokupić i dziesięć numerów , tylko kto je bedzie odbierał 24H ...TY???

Waszą pracę, jak najbardziej społeczną, ale opartą mi3dzy innymi o sprzęt PZW, wyobrażałem sobie po prostu inaczej. I chyba nie tylko ja, biorąc pod uwagę reakcje i późniejsze komentarze po ostatnim głośnym zebraniu.
  • minkof lubi to

#3143 OFFLINE   Beny

Beny

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 57 postów
  • LokalizacjaSupraśl/Białystok/Skomack Wielki

Napisano 29 listopad 2019 - 19:40

teraz na telefony nie ma pieniążków.  Nowa siedziba  bardzo kosztowna a i zaraz pewnie  jakieś remonty trzeba będzie robić :)  Wybaczcie ironię, ale aż sama się ciśnie na usta

#3144 OFFLINE   Krystianin

Krystianin

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 124 postów

Napisano 29 listopad 2019 - 19:42

Waszą pracę, jak najbardziej społeczną, ale opartą mi3dzy innymi o sprzęt PZW, wyobrażałem sobie po prostu inaczej. I chyba nie tylko ja, biorąc pod uwagę reakcje i późniejsze komentarze po ostatnim głośnym zebraniu.

Tak dla jasnośći ... nie jestem członkiem SSR. :)

Użytkownik Krystianin edytował ten post 29 listopad 2019 - 19:42

#3145 OFFLINE   compi

compi

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 274 postów
  • LokalizacjaPodlaskie
  • Imię:Piotr

Napisano 29 listopad 2019 - 19:48

Tak dla jasnośći ... nie jestem członkiem SSR. :)

Ok. Może szkoda :). Pozdr.
  • Krystianin lubi to

#3146 OFFLINE   arci10

arci10

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 26 postów

Napisano 29 listopad 2019 - 20:03

N

teraz na telefony nie ma pieniążków.  Nowa siedziba  bardzo kosztowna a i zaraz pewnie  jakieś remonty trzeba będzie robić :)  Wybaczcie ironię, ale aż sama się ciśnie na usta

Na koncie PZW jest mniej więcej bańka więc na telefony powinno starczyć

#3147 OFFLINE   Darnok

Darnok

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 99 postów
  • LokalizacjaBiałystok

Napisano 29 listopad 2019 - 20:06

Pogódźcie się wędkarze nie mają siły przebicia jak np nauczyciele , policjanci , pielęgniarki nikogo nie interesuje ile ryby jest w wodzie , czy sandacz w siemianówce będzie czy nie mają to w d....e , dlatego te leśne dziadki będą robiły co chcą bo wiedzą że nikt się tym nie zajmie a nas wędkarzy mają gdzieś i się tylko śmieją z tego.

• wujek i De'Ptak lubią to

#3148 OFFLINE   juranty

juranty

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 51 postów
  • LokalizacjaBiałystok
  • Imię:Jerzy
  • Nazwisko:P

Napisano 29 listopad 2019 - 20:09

[quote name="Krystianin" post="2674278" timestamp="1575049630"]Hmmm... a słyszałem ze gryzły i to nawet nieźle... a jeśli chodzi o SSR , to zapraszam do wstąpienia w jej szeregi , może bedziesz skuteczniejszy ,dysponując swoim nieograniczonym czasem prywatnym.

Gryzły. Sandacze 69, 62 i 59 i 2 niewymiarowe wyjęte. Kilka spadków. Do tego niewymiarowy szczupaczek.
  • szydłoś lubi to

#3149 OFFLINE   Beny

Beny

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 57 postów
  • LokalizacjaSupraśl/Białystok/Skomack Wielki

Napisano 29 listopad 2019 - 20:12

Juranty :o  ło matko !  to ja dziś zdecydowanie w złych miejscach pływałem :P Myślałem, że moje sprawdzone  miejsca na małym zbiorniku się sprawdzą a tu kiszka :) Gratulację wyniku :)

#3150 OFFLINE   sk_wonsz

sk_wonsz

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 29 listopad 2019 - 20:33

Pojawił się kolejny film z cyklu "cały świat na Siemianówkę- łowić sandacze" nagłówek '50 sandaczy w dwa dni'...

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

#3151 OFFLINE   szydłoś

szydłoś

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 610 postów
  • LokalizacjaBiebrzańska Kraina
  • Imię:Andrzej
  • Nazwisko:Sz.

Napisano 29 listopad 2019 - 20:45

[quote name="Krystianin" post="2674278" timestamp="1575049630"]Hmmm... a słyszałem ze gryzły i to nawet nieźle... a jeśli chodzi o SSR , to zapraszam do wstąpienia w jej szeregi , może bedziesz skuteczniejszy ,dysponując swoim nieograniczonym czasem prywatnym.

Gryzły. Sandacze 69, 62 i 59 i 2 niewymiarowe wyjęte. Kilka spadków. Do tego niewymiarowy szczupaczek.

Podpowiesz na jakiej głebokości i jaki cieżar głowek, jutro startujemy fajnie było by się pobawić

Pojawił się kolejny film z cyklu "cały świat na Siemianówkę- łowić sandacze" nagłówek '50 sandaczy w dwa dni'...

Film już jest kilka dni.

#3152 OFFLINE   sk_wonsz

sk_wonsz

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 29 listopad 2019 - 20:49

Film już jest kilka dni.

Zgadza się. Przynęta zarzucona.

Użytkownik sk_wonsz edytował ten post 29 listopad 2019 - 20:51

#3153 OFFLINE   Krystianin

Krystianin

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 124 postów

Napisano 29 listopad 2019 - 20:50

Nie jestem zwolennikiem takich filmów , jednak nie ma nic przeciwko ,zeby przyjezdzali wedkarze nawet z marsa ... oby etyczni i nieobojętni na patologie która sie tam dzieje.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
  • martek i szydłoś lubią to

#3154 OFFLINE   sk_wonsz

sk_wonsz

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 29 listopad 2019 - 20:54

Patole, czy nie patole... Trafia do wszystkich. A to skutkuje większą liczbą zadziorów w wodzie.

#3155 OFFLINE   wujek

wujek

Ekspert

• TEAM JERKBAIT
  • PipPipPipPip
  • 5882 postów
  • Imię:Jan
  • Nazwisko:Soroka

Napisano 30 listopad 2019 - 11:04

Pogódźcie się wędkarze nie mają siły przebicia jak np nauczyciele , policjanci , pielęgniarki nikogo nie interesuje ile ryby jest w wodzie , czy sandacz w siemianówce będzie czy nie mają to w d....e , dlatego te leśne dziadki będą robiły co chcą bo wiedzą że nikt się tym nie zajmie a nas wędkarzy mają gdzieś i się tylko śmieją z tego.

Dokładnie, dla osób które nie łowia jesteśmy dziwolagami i tyle. Jesteśmy nawet dla wędkarzy co biorą, a co dopiero dla osób które nie mają o tym pojęcia. Fakt że nawet dla mnie niektórzy koledzy się dziwnie zachowują :).

#3156 OFFLINE   kostom63

kostom63

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1658 postów

Napisano 30 listopad 2019 - 21:06

Cześć. Woda 2°C Brań nie ma

#3157 OFFLINE   Krzysztof S.

Krzysztof S.

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 25 postów
  • LokalizacjaBiałystok
  • Imię:Krzysztof

Napisano 01 grudzień 2019 - 09:36

Koło nr1 ? Z kąd?

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

Koło Pstrąg

#3158 OFFLINE   Jozik

Jozik

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 31 postów
  • LokalizacjaBiałystok

Napisano 01 grudzień 2019 - 11:07

Powiedzcie mi jaka jest przyjemność z łowienia przy 2 stopniach i 30cm falach, bo może o czymś nie wiem

#3159 OFFLINE   mentnooki

mentnooki

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 467 postów
  • Lokalizacjasiedlce
  • Imię:ANDRZEJ
  • Nazwisko:KRUK

Napisano 01 grudzień 2019 - 11:10

2 stopnie i nie ma brań???Niemożliwe!!! Nie ma ryb to ja się zgodzę ale brań.Sorki  jest szansa na kilka brań woda ma mieć 40% ups 4 stopnie będzie dobrze.A tak na poważnie to oczywiście z trola walą dalej,byli koledzy 3 dni i wmówili że z łapy problem ale jak sam nie sprawdzę to wiary nie dam.W tym roku parę wyjazdów i ryby tylko z łapy i po niżej normy nie schodzę .A norma jest całkiem przyzwoita.

#3160 OFFLINE   mentnooki

mentnooki

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 467 postów
  • Lokalizacjasiedlce
  • Imię:ANDRZEJ
  • Nazwisko:KRUK

Napisano 01 grudzień 2019 - 11:13

Powiedzcie mi jaka jest przyjemność z łowienia przy 2 stopniach i 30cm falach, bo może o czymś nie wiem

Kolego ja wolę łowić przy minus i wietrze niż nie łowić przy plus 22 i flaucie.Ot taki poje....jestem.Branie hol to jest to na co czekam i ja na ryby jadę kiedy mogę a nie kiedy chcę a nad wodę mam 150 km

• szydłoś, Korczas i compi lubią to

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych