A mi szumi jak za dużo mocnego trunku spożyję no i nawet chrobocze w be...chach no ale może zmienię na caldie i wszystko się uspokoi Pozdrawiam
Zdecydowanie na Caldię zmień. Poczujesz się dużo lepiej
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 04 kwiecień 2015 - 15:38
A mi szumi jak za dużo mocnego trunku spożyję no i nawet chrobocze w be...chach no ale może zmienię na caldie i wszystko się uspokoi Pozdrawiam
Zdecydowanie na Caldię zmień. Poczujesz się dużo lepiej
Napisano 04 kwiecień 2015 - 15:44
Zbyt rzadko krecisz nim w fotelu.
A gdy juz krecisz, to masz niepotrzebnie wlaczony TV.
Jesli bedziesz chcial poznac prawde o tym kolowrotku, to nastepnym razem usiadz w fotelu, gdy bedziesz sam w domu. Nago. Wez gleboki wdech i krec nim bez wypuszczania powietrza. Co by nie zaklocic pracy rotora ruchem wydychanego powietrza.
A potem sprobuj powiedziec, ze kolowrotek nie wydaje ZADNEGO dzwieku. Ze nie ma szumu.
Daj znac
Pozdrawiam
Guzu
p.s. a jesli faktycznie nie bedzie szumu...to znaczy, ze za wolno krecisz
Albo za wolno kręcisz, albo najwyższa pora udac się do "uchologa"
Napisano 04 kwiecień 2015 - 20:09
Szumienie szumieniem ale jak już terkocze i czuc bebechy pod obciążeniem to trochę słabo
jak za takie pieniądze. A Ty Łukasz to od kiedy masz TP 11 ? Myślałem, że u Ciebie tylko cegło-taurusy
Napisano 04 kwiecień 2015 - 22:27
..trzeba być świadomym uzytkownikiem a nie podbijać 30g z korby wielkością 2500.
Napisano 04 kwiecień 2015 - 22:34
Zbyt rzadko krecisz nim w fotelu.
A gdy juz krecisz, to masz niepotrzebnie wlaczony TV.
Jesli bedziesz chcial poznac prawde o tym kolowrotku, to nastepnym razem usiadz w fotelu, gdy bedziesz sam w domu. Nago. Wez gleboki wdech i krec nim bez wypuszczania powietrza. Co by nie zaklocic pracy rotora ruchem wydychanego powietrza.
A potem sprobuj powiedziec, ze kolowrotek nie wydaje ZADNEGO dzwieku. Ze nie ma szumu.
Daj znac
Pozdrawiam
Guzu
p.s. a jesli faktycznie nie bedzie szumu...to znaczy, ze za wolno krecisz
..kuźwa...wisisz mi chusteczki do czyszczenia monitora
Napisano 05 kwiecień 2015 - 09:00
I ja też ... sie zakrztusiłem ...
Napisano 05 kwiecień 2015 - 14:08
Napisano 05 kwiecień 2015 - 22:36
Wiktor, pozostaje stetoskop i wibrometr
Napisano 05 kwiecień 2015 - 22:36
Wiktor, pozostaje stetoskop i wibrometr
wi ...co ?
Napisano 05 kwiecień 2015 - 22:42
..no co..można pomierzyć RMSy wartości drgań i składowe peak-to-peak łozysk i przekładni ...
Napisano 05 kwiecień 2015 - 23:04
..no co..można pomierzyć RMSy wartości drgań i składowe peak-to-peak łozysk i przekładni ...
jak wiele przedemną.......
Napisano 06 kwiecień 2015 - 10:50
wi ...co ?
To taki sejsmograf tylko w wersji uproszczonej, zwykle bez funkcji zapisu, jedynie jakieś wyjście posiada. I w tym właśnie miejscu sejsmograf wykazuje przewagę. Wykres taki można w ramki oprawić i nad gablotą zawiesić lub w tle za nią. Mając już taki zarchiwizowany zapis, zawsze można go porównać do aktualnego, uwzględniającego przebieg x-set fotelogodzin
Napisano 08 kwiecień 2015 - 06:16
Pierwsze testy TP 4000PG - całonocne kręcenie pod kołdrą nie obnażyły żadnych wad kołowrotka
Szkoda tylko, że miękki, piankowy pokrowiec Japońce zastąpili szmacianym woreczkiem
Napisano 08 kwiecień 2015 - 07:43
Pierwsze testy TP 4000PG - całonocne kręcenie pod kołdrą nie obnażyły żadnych wad kołowrotka
Szkoda tylko, że miękki, piankowy pokrowiec Japońce zastąpili szmacianym woreczkiem
Napisano 08 kwiecień 2015 - 07:47
Z pewnoscia calonocne krecenie pod koldra obnazylo cos innego
Napisano 08 kwiecień 2015 - 07:52
proponuje jeszcze EKG podłączyć a dla świętego spokoju rezonans magnetyczny zrobić co by sprawdzić czy korpus skaz nie ma
Napisano 08 kwiecień 2015 - 18:09
Napisano 08 kwiecień 2015 - 18:31
proponuje jeszcze EKG podłączyć a dla świętego spokoju rezonans magnetyczny zrobić co by sprawdzić czy korpus skaz nie ma
A co z chreboczeniem pod kołdrą be....chów nie słychać
Napisano 09 kwiecień 2015 - 20:05
...później Tasiorra przez pół dnia wyplątywał prześcieradło z rotorrra...
Kolejny młynkofil... ...z kołowrotkiem do łóżka...
Napisano 09 kwiecień 2015 - 20:22
...później Tasiorra przez pół dnia wyplątywał prześcieradło z rotorrra...
Patu toż, to TP4000PG(Power Gear), nic nie trzeba było wyplątywać - prześcieradło zmielone na strzępy
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych