Cholera….Kręcioł okazuje się kupiłem dobry ale nie tam gdzie powinienem Od razu objadą człowieka…. Mam pytanko w takim razie - czy TP w Mefisto jest dokładnie takim samym młynkiem jak ten który leci z Osaki? Z tego co wiem(kolega rozmawiał kilka dni temu) Mefisto kupuje je już od jakiegoś czasu w europejskiej dystrybucji. Ponoć teraz to to samo…A mi zależało żeby mieć krzaczki na pudełku
Dam znaka jak doleci jak wyglądała kwestia tych opłat. Trochę zamawiałem niedawno z usa i cła nie było więc może i tu mi się uda...
Obawiam się, że i pudełka te same
My Cię nie objeżdżamy, tylko zwracamy uwagę, że czasami nie warto kombinować, bo można przekombinować. A wadliwe TP były i w JP i UE, bo jak już Przemek sie wywiedział, to Europa wykupiła trefne młynki z JP. A gdy porównasz mlynki sprowadzone z JP i UE, to nie znajdziesz różnicy. Sam kupiłem na przedsprzedaży z JP, a koledzy poszli za moja radą w ten sam model, ale już z UE i praca jest identyczna. Oczywiście pod warunkiem, że nie stukał - pukał od początku, bo i takie egzemplarze sie trafiały. I tu punkt dla dystrybucji europejskiej, bo mogli reklamować. Gdybym trafił felerny egzemplarz byłbym w czarnej d...
Użytkownik Krab edytował ten post 10 wrzesień 2016 - 19:45