"Dostałem zdawkową odpowiedź - "wszystko w swoim czasie"..."
Trochę dziwna postawa. Jeżeli faktycznie blanki będą dobre i konkurencyjnie cenowo dla np. MHX-a, to już teraz robiłbym małą kampanię promocyjną. Idzie wiosna, ludzie szukają wędek, blanków na nowy sezon. Gdyby wiedzieli, jaka będzie oferta tych blanków, możliwe, że poczekali by na nie. A tak mamy gdybania i domysły...
Podobna sytuacja była z kołowrotkami, miały być dostępne na stronie, czekałem, czekałem, kupiłem w końcu co innego. A okazało się, że są tylko, że w sklepie internetowym dla muszkarzy, a nie u Pana Zielińskiego...
Z tymi kołowrotkami to nie za bardzo rozumiem. Dzisiaj pytałem o SORA w rozmiarze pod mój nowy kij. Dostałem odpowiedź, że wszystkie modele ze strony są dostępne tak jak na stronie czyli w sklepie. Sklep jest własnością Pana Zielińskiego, można to przeczytać w regulaminie sklepu. Zamawiając kołowrotek dogadujemy temat bezpośrednio z K. Zielińskim lub zamówienie przez sklep. Po uzgodnieniu telefonicznym i tak finalizowanie odbywa się poprzez sklep. Tomek @tpe co tu jest nie halo. Kupowałem tak SORA 3-4 i obecnie większy model chyba tą samą drogą. Wolę kontakt bezpośredni, wiadomo - można pogadać o rybach i d.... Marynie jednak chłop ma swój regulamin i łatwiej ogarnąć to wszystko w kompie a nie głowie. Słowem, młynki są cały czas dostępne.
@mrWhite7 - jeszcze raz Dzięki za namiar, przelotka do szklaka. Zamówiona, powinna być na dniach.
Pozdrawiam
Andrzej