I pewnie produkowane w technologi nano ?
Jak wiekszosc blankow FA.
Wlasciwie to mozliwe ze juz wszystkie sa robione w nano?
Zaloguj si臋 lub Zarejestruj by otrzyma膰 pe艂en dost臋p do naszego forum.
Napisano 07 grudzie艅 2017 - 11:47
I pewnie produkowane w technologi nano ?
Jak wiekszosc blankow FA.
Wlasciwie to mozliwe ze juz wszystkie sa robione w nano?
Napisano 12 grudzie艅 2017 - 23:54
Napisano 13 grudzie艅 2017 - 06:21
My艣la艂em, 偶e nie ma powrotu do szk艂a,a teraz.........
Szk艂o to szk艂o do wszystkiego, przeca z nocnika plastico nie b臋dziemy spo偶ywa膰 zacnych trunk贸w .
Napisano 16 grudzie艅 2017 - 21:03
Fajnie by by艂o, 偶eby Krzysiek cho膰 podlinkowa艂 co艣 o nowej konstrukcji bo ju偶 widz臋, 偶e mo偶e by膰 troch臋 nieporozumie艅 a nie chc臋 pisa膰 za Krzy艣ka bo ani tyle nie wiem ani nie do mnie to nale偶y...
Z tego co wiem to od opublikowania tego filmiku telefony zar贸wno do Zbyszka jak i Krzy艣ka urywa艂y si臋, bo hakerski atak na Zbyszkow膮 stron臋 zablokowa艂 mo偶liwo艣膰 opublikowania cho膰by lapidarnej informacji o tej nowo艣ci.
U偶ytkownik Rheinangler edytowa艂 ten post 16 grudzie艅 2017 - 21:03
Napisano 16 grudzie艅 2017 - 22:18
Fajnie si臋 s艂ucha Krzysztofa, prowadz膮cy tylko zachowuje si臋 jakby za du偶o pali艂 przed programem....
Napisano 16 grudzie艅 2017 - 23:09
Mnie te偶 nie odpowiada ten youtuberski styl,- my艣l臋, 偶e zupe艂nie niepotrzebnie Olin Gutowski robi z siebie w臋dkarskiego wa艂a....
Ale z drugiej strony "zaprz臋gni臋cie" takiego "prawdziwka" stanowi kontrastowe t艂o dla Krzy艣ka i Zbyszka, jak dobrze dobrane pas partu do grafiki...
Napisano 17 grudzie艅 2017 - 09:42
B臋dzie oferta muchowych?
Napisano 17 grudzie艅 2017 - 11:33
Blank Nanoflex SX 685-2N mam od dw贸ch tygodni w domu, i po 艣wi臋tach planuje zbroi膰
Kr贸tko w temacie, szybki blank o p艂ynnym ugi臋ciu, opisany jest do 5 g i wydaje mnie si臋 偶e to max jego mo偶liwo艣ci, mo偶e nawet mniej, do艂em my艣l臋 偶e realnie poni偶ej grama.
Uzbroj臋 go standardowo jak dla siebie w Defina, uwa偶am 偶e b臋dzie to 艣wietna propozycja pod okonie tzw '"zasysacze", oraz bia艂oryb.
Napisano 17 grudzie艅 2017 - 12:13
Mnie te偶 nie odpowiada ten youtuberski styl,- my艣l臋, 偶e zupe艂nie niepotrzebnie Olin Gutowski robi z siebie w臋dkarskiego wa艂a....
Ale z drugiej strony "zaprz臋gni臋cie" takiego "prawdziwka" stanowi kontrastowe t艂o dla Krzy艣ka i Zbyszka, jak dobrze dobrane pas partu do grafiki...
Arek - szykuj膮 si臋 wakaty w MSZ, Twoja wypowied藕 to niczym pi臋kne portfolio... z korzy艣ci膮 dla nas Wszystkich.
Napisano 17 grudzie艅 2017 - 12:31
Nie mam Andrzeju atrybut贸w trybuna ludu, wi臋c si臋 na to nie znosi
O suwerenie mam raczej z艂e zdanie cho膰 偶yj臋 z pr贸by zrozumienia go...
O tych co sobie nim g臋b臋 wycieraj膮 w obecnej kadencji jeszcze gorsze...
Moher nie jest moim 艣rodowiskiem naturalnym...
Dawno temu mia艂em mo偶liwo艣膰 wsi膮艣膰 do poci膮gu o nazwie polityka i odm贸wi艂em, koledzy kt贸rym odradza艂em i pos艂uchali te偶 s膮 mi wdzi臋czni do dzi艣.
Jak widzisz wszystko to sk艂ada si臋 na jedno wielkie NIE.
Ojczy藕nie mo偶na tak偶e jako obywatel dobrze s艂u偶y膰 i to podoba mi si臋 najbardziej,- nawet poza jej granicami
Ps
Co musi spotka膰 dobrze zapowiadaj膮cego si臋 aktora, 偶eby robi艂 takie rzeczy jak Olin Gutowski w "programie" 1000 w臋dek?
U偶ytkownik Rheinangler edytowa艂 ten post 17 grudzie艅 2017 - 12:37
Napisano 17 grudzie艅 2017 - 13:18
Arku - polityka jest mi obca, zbyt wiele kole偶e艅skich sympatii ucierpia艂o z jej powodu. Wakacji na San Escobar te偶 nie planuj臋...
Napisano 17 grudzie艅 2017 - 13:34
Zanim nas Mod opieprzy sko艅czmy lepiej te polityczne tematy
Napisano 17 grudzie艅 2017 - 14:30
U偶ytkownik Szymon82 edytowa艂 ten post 17 grudzie艅 2017 - 14:33
Napisano 18 grudzie艅 2017 - 10:35
Si臋 narobi艂o celebryt贸w psia ma膰
Napisano 18 grudzie艅 2017 - 10:57
Napisano 18 grudzie艅 2017 - 22:15
Mia艂em okazj臋 艂owi膰 w臋dk膮 na blanku SX 685-2N, 艂owi艂em g艂贸wk膮 1,5g plus dwu calowy robak i dla mnie to by艂 max. Wed艂ug mnie ten blank szybki raczej nie jest (ja por贸wnuj臋 do kraaga lub slima) chod藕 po machni臋ciu do艣膰 szybko ga艣nie. Brakuje mi w tej opcji bardziej stabilnego do艂u (blank specyficzny narz臋dzie do zada艅 specjalnych) tak bym go okre艣li艂. Za to blank przedstawiony powy偶ej te偶 chyba przyniesie mi gwiazdka .
Napisano 19 grudzie艅 2017 - 00:01
Sandacz na lekko? Napisz o nim jak juz zmontujesz.Za kilka dni bede sie mierzyl w zbrojeniu z tym modelem:
20171218_105146.jpg
Robi wrazenie. Smukloscia, lekkoscia, miekkoscia szczytowki i plynnym, bardzo glebokim ugieciem.
Napisano 19 grudzie艅 2017 - 21:28
Panowie, a jak jest z czu艂a艣ci膮 tych Nanoflex贸w - jak to si臋 ma w por贸wnaniu do w臋gla ?
Chodzi mi o przekazywanie sygna艂贸w typu okonie - skubacze
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa w臋dek) →
blank do lekkiego 艂owienia sandaczaNapisany przez FrenchRodbuilder , 02 pa藕 2024 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank pod pstr膮gi o d艂ugo艣ci 2.40 - 2.60 cm. Cw. 4-20 Gram. G艂贸wnie 艂owie na woblery.Napisany przez Livers , 02 pa藕 2023 batson suzuki, fishingart |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Zlec臋 napraw臋 dolnika much贸wkiNapisany przez Adrian Ta艂ocha , 11 kwi 2023 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank na sandacza do 艂owienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blanki do 艂owienia na wormyNapisany przez 19john92 , 21 gru 2021 |
|
|
0 u偶ytkownik贸w, 2 go艣ci, 0 anonimowych