I pewnie produkowane w technologi nano ?
Jak wiekszosc blankow FA.
Wlasciwie to mozliwe ze juz wszystkie sa robione w nano?
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 07 grudzień 2017 - 11:47
I pewnie produkowane w technologi nano ?
Jak wiekszosc blankow FA.
Wlasciwie to mozliwe ze juz wszystkie sa robione w nano?
Napisano 12 grudzień 2017 - 23:54
Napisano 13 grudzień 2017 - 06:21
Myślałem, że nie ma powrotu do szkła,a teraz.........
Szkło to szkło do wszystkiego, przeca z nocnika plastico nie będziemy spożywać zacnych trunków .
Napisano 16 grudzień 2017 - 21:03
Fajnie by było, żeby Krzysiek choć podlinkował coś o nowej konstrukcji bo już widzę, że może być trochę nieporozumień a nie chcę pisać za Krzyśka bo ani tyle nie wiem ani nie do mnie to należy...
Z tego co wiem to od opublikowania tego filmiku telefony zarówno do Zbyszka jak i Krzyśka urywały się, bo hakerski atak na Zbyszkową stronę zablokował możliwość opublikowania choćby lapidarnej informacji o tej nowości.
Użytkownik Rheinangler edytował ten post 16 grudzień 2017 - 21:03
Napisano 16 grudzień 2017 - 22:18
Fajnie się słucha Krzysztofa, prowadzący tylko zachowuje się jakby za dużo palił przed programem....
Napisano 16 grudzień 2017 - 23:09
Mnie też nie odpowiada ten youtuberski styl,- myślę, że zupełnie niepotrzebnie Olin Gutowski robi z siebie wędkarskiego wała....
Ale z drugiej strony "zaprzęgnięcie" takiego "prawdziwka" stanowi kontrastowe tło dla Krzyśka i Zbyszka, jak dobrze dobrane pas partu do grafiki...
Napisano 17 grudzień 2017 - 09:42
Będzie oferta muchowych?
Napisano 17 grudzień 2017 - 11:33
Blank Nanoflex SX 685-2N mam od dwóch tygodni w domu, i po świętach planuje zbroić
Krótko w temacie, szybki blank o płynnym ugięciu, opisany jest do 5 g i wydaje mnie się że to max jego możliwości, może nawet mniej, dołem myślę że realnie poniżej grama.
Uzbroję go standardowo jak dla siebie w Defina, uważam że będzie to świetna propozycja pod okonie tzw '"zasysacze", oraz białoryb.
Napisano 17 grudzień 2017 - 12:13
Mnie też nie odpowiada ten youtuberski styl,- myślę, że zupełnie niepotrzebnie Olin Gutowski robi z siebie wędkarskiego wała....
Ale z drugiej strony "zaprzęgnięcie" takiego "prawdziwka" stanowi kontrastowe tło dla Krzyśka i Zbyszka, jak dobrze dobrane pas partu do grafiki...
Arek - szykują się wakaty w MSZ, Twoja wypowiedź to niczym piękne portfolio... z korzyścią dla nas Wszystkich.
Napisano 17 grudzień 2017 - 12:31
Nie mam Andrzeju atrybutów trybuna ludu, więc się na to nie znosi
O suwerenie mam raczej złe zdanie choć żyję z próby zrozumienia go...
O tych co sobie nim gębę wycierają w obecnej kadencji jeszcze gorsze...
Moher nie jest moim środowiskiem naturalnym...
Dawno temu miałem możliwość wsiąść do pociągu o nazwie polityka i odmówiłem, koledzy którym odradzałem i posłuchali też są mi wdzięczni do dziś.
Jak widzisz wszystko to składa się na jedno wielkie NIE.
Ojczyźnie można także jako obywatel dobrze służyć i to podoba mi się najbardziej,- nawet poza jej granicami
Ps
Co musi spotkać dobrze zapowiadającego się aktora, żeby robił takie rzeczy jak Olin Gutowski w "programie" 1000 wędek?
Użytkownik Rheinangler edytował ten post 17 grudzień 2017 - 12:37
Napisano 17 grudzień 2017 - 13:18
Arku - polityka jest mi obca, zbyt wiele koleżeńskich sympatii ucierpiało z jej powodu. Wakacji na San Escobar też nie planuję...
Napisano 17 grudzień 2017 - 13:34
Zanim nas Mod opieprzy skończmy lepiej te polityczne tematy
Napisano 17 grudzień 2017 - 14:30
Użytkownik Szymon82 edytował ten post 17 grudzień 2017 - 14:33
Napisano 18 grudzień 2017 - 10:35
Się narobiło celebrytów psia mać
Napisano 18 grudzień 2017 - 10:57
Napisano 18 grudzień 2017 - 22:15
Miałem okazję łowić wędką na blanku SX 685-2N, łowiłem główką 1,5g plus dwu calowy robak i dla mnie to był max. Według mnie ten blank szybki raczej nie jest (ja porównuję do kraaga lub slima) chodź po machnięciu dość szybko gaśnie. Brakuje mi w tej opcji bardziej stabilnego dołu (blank specyficzny narzędzie do zadań specjalnych) tak bym go określił. Za to blank przedstawiony powyżej też chyba przyniesie mi gwiazdka .
Napisano 19 grudzień 2017 - 00:01
Sandacz na lekko? Napisz o nim jak juz zmontujesz.Za kilka dni bede sie mierzyl w zbrojeniu z tym modelem:
20171218_105146.jpg
Robi wrazenie. Smukloscia, lekkoscia, miekkoscia szczytowki i plynnym, bardzo glebokim ugieciem.
Napisano 19 grudzień 2017 - 21:28
Panowie, a jak jest z czułaścią tych Nanoflexów - jak to się ma w porównaniu do węgla ?
Chodzi mi o przekazywanie sygnałów typu okonie - skubacze
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
blank do lekkiego łowienia sandaczaNapisany przez FrenchRodbuilder , 02 paź 2024 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank pod pstrągi o długości 2.40 - 2.60 cm. Cw. 4-20 Gram. Głównie łowie na woblery.Napisany przez Livers , 02 paź 2023 batson suzuki, fishingart |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Zlecę naprawę dolnika muchówkiNapisany przez Adrian Tałocha , 11 kwi 2023 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blanki do łowienia na wormyNapisany przez 19john92 , 21 gru 2021 |
|
|
0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych