Lepiej pochwalić się nowa rybą. , zdjęciem znad wody , nowa technikom etc ...
Tomasz! Karwasz twarz TECHNIKĄ!!
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 11 styczeń 2015 - 00:25
Lepiej pochwalić się nowa rybą. , zdjęciem znad wody , nowa technikom etc ...
Napisano 11 styczeń 2015 - 00:32
Smutna prawda ale wiele osob w Polsce nie stac na to zeby zalac paliwa na dzien plywania tym cackiem, a ty nam tu narzekasz
gratuluje i pzdr
A dopiero co pisał i szukał pracy ...... echhhhh Czoperek
Gratuluje Michał zakupu
Napisano 11 styczeń 2015 - 00:40
Napisano 11 styczeń 2015 - 01:16
osobiście mam bardzo mieszane uczucia co do takich tematów, ale jak widać można się "chwalić" przez 1000 stron i kto ? wiadomo ...
http://spinmedia.ru/...opic.php?id=110
Napisano 11 styczeń 2015 - 07:51
taka sobie...średnio zadowolony jestem...
chciałem taka ale nie było w moim ulubionym kolorze...niestety
Mi się udało dostać właśnie ten model w moim ulubionym kolorze - seledyn z brokatem
Pod koniec roku testowałem go na Narwi i muszę przyznać że zwrotna bestia.
A kolor? No cóż, sandały na pokład same wskakują i wgryzają się w pierwsze deski pokładu,
a ja podbieram ręcamy tudzież podbierakiem z gumowaną siatką.
Napisano 11 styczeń 2015 - 11:15
A dopiero co pisał i szukał pracy ...... echhhhh Czoperek
Gratuluje Michał zakupu
Karol to czysty zgryw narazie nic nie zastąpi craba 330 dla mnie osobiście to troche przykry wątek... po co?w jakim celu?czemu to ma służyć? marzy mi się nowy młynek- zbieram, odkładam, kupuję, jestem szczęśliwy-koniec tematu...ale po cholere caly swiat ma o tym wiedzieć. Ktoś się zdziwi ale nie mam konta na FB (zonka moja równiez z czego jestem dumny )...jak podejrzałem kolezankę z pracy, który wrzuca zdjecia z każdej możliwej okazji i opisuje co gdzie jak kiedy, to mnie bierze na ... więc albo ktoś ma jakies kompleksy i chce się "wzbić" by w oczach kolegów być super wędkarzem,to chyba błędne myślenie, więc proponuję niech pojedzie nad wodę, wymyśli nowatorski sposób połowu klenia czy jazia i wtedy w moich oczach będzie "super wędkarz" a jest tu kilka takich "Wybitnych osób" i dla nich mam mega szzacunek i uznanie...a czym łowisz i co kupujesz to Twoja prywatna sprawa
...a tracker był dla polewki wrzucony
pozdroo
Napisano 11 styczeń 2015 - 11:21
jak się komuś wątek nie podoba to najprostrza metoda w nim nie pisać.. ta złośliwość
Napisano 11 styczeń 2015 - 11:24
napisałem, że mam mieszane uczucia, a to dlatego, że też tego nie czuję, ale musze przyznać, że dzięki takim wątkom, udało mi się np. zobaczyć real zdjęcia kolorów wielu woblerów i gum lub po prostu uświadomić sobie istnienie przynęt czy wędek, o których wcześniej nie wiedziałem i co czasem naprowadziło mnie na jakiś trop
Napisano 11 styczeń 2015 - 11:34
a ja ostatnio kupiłem Zaubera za 230zł i też się chciałem pochwalić. Pierwszy raz w życiu nie wydałem tysiaka na młynek .. cieszę się jak mały a i jeszcze kupiłem do niego 3 szpulki - dwie bo jedną dostałem od Kumpla.. fun się liczy
Napisano 11 styczeń 2015 - 11:54
A Ja ostatnio kupiłem sobie na alledrogo żarówki H7 Normalnie dają 110% więcej światła Polecam
Napisano 11 styczeń 2015 - 11:55
A Ja ostatnio kupiłem sobie na alledrogo żarówki H7 Normalnie dają 110% więcej światła Polecam
led?
Napisano 11 styczeń 2015 - 12:21
Nie aż tak nie szalałem
Nightbreaker Unlimited
Napisano 11 styczeń 2015 - 12:51
Nie aż tak nie szalałem
Nightbreaker Unlimited
Fajne są, ale dają może 10% więcej za to mają troszkę jaśniejsze światło
Napisano 11 styczeń 2015 - 13:28
Jaka firma -Philips?Nie aż tak nie szalałem
Nightbreaker Unlimited
Napisano 11 styczeń 2015 - 13:51
Napisano 11 styczeń 2015 - 13:53
Napisano 11 styczeń 2015 - 14:00
jednak mnie OŚWIECIŁO, zamknijcie ten temat
Napisano 11 styczeń 2015 - 17:12
Napisano 11 styczeń 2015 - 17:52
Witam bardzo serdecznie !
W tym wątku możemy przedstawiać swoje nowe "wędkarskie zabawki" i wymieniać się spostrzeżeniami na ich temat .
Na innych forach są stworzone takie wątki to i na ukochanym jerku postanowiłem owy stworzyć
Zaczną od nowego młynka :
Daiwa Infinity Q Zaion 3000
Piękna maszynka kupiona pod sandaczową wędkę pod koguty Piękny design wysoka kultura pracy iiii Made in Japan To jest to !
Pozdrawiam
Czyli tzw "Kupione Dzisiaj " juz od lat opcja znana na innym znanym forum niestety tam po latach temat zdechł chociaz najpierw był na tzw Topie
Napisano 11 styczeń 2015 - 18:03
Czyli tzw "Kupione Dzisiaj " juz od lat opcja znana na innym znanym forum niestety tam po latach temat zdechł chociaz najpierw był na tzw Topie
Kupiłem go 2 miechy temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych