Fajna maszynka, też mam w planach do lekkiego casta
Pochwal się nowym sprzętem ! ;)
#141 OFFLINE
Napisano 16 luty 2015 - 16:45
- Angelek88 lubi to
#142 OFFLINE
Napisano 16 luty 2015 - 19:04
#143 OFFLINE
Napisano 16 luty 2015 - 19:14
Jasne, zapraszam.Revo zacne....może jak odwiedzę rodzinę w Gorzowie to skoczymy gdzieś razem potestować LT na okoniach albo kropkach.
- minecjusz lubi to
#144 OFFLINE
Napisano 18 luty 2015 - 19:17
A mi to zdecydowanie nie odpowiada. Każdy ma swój gust. Ygloo teraz robi dla nas MHX-a crancbait w dwuskładzie do 100 g. i tam będzie ponad 35 cm. Pod paszkę jak znalazł.
Mogę coś wrzucić. Już jest. testowaliśmy na trawniku. 100 g. ogarnia. I nie dała się złamać
#145 OFFLINE
Napisano 18 luty 2015 - 19:26
Kupiliśmy z żoną córce spacerówkę... Zajebista jest... córka przede wszystkim...
Tatom i mamom polecam...
http://www.recaro-po...e/easylife.html
- popper, patu, Mariano Mariano i 6 innych osób lubią to
#146 OFFLINE
Napisano 18 luty 2015 - 20:33
zapewne ten GM jak większość wędek Area Trout świetnie nada się na okonie
Mam ten kijek. Fajne połączenie filigranowego blanku ze sporą mocą. Myślisz bazyloss, że to trout? Zachowuje się i opisane jest jako saltwater light game.
#147 OFFLINE
Napisano 18 luty 2015 - 21:51
Załączone pliki
- cristovo lubi to
#148 OFFLINE
Napisano 18 luty 2015 - 23:38
#149 OFFLINE
Napisano 19 luty 2015 - 01:06
Mogę coś wrzucić. Już jest. testowaliśmy na trawniku. 100 g. ogarnia. I nie dała się złamać
http://jerkbait.pl/t...dka-las/page-30
#150 OFFLINE
Napisano 19 luty 2015 - 19:43
Moje nowe spławiczki
Załączone pliki
- Tomy lubi to
#151 OFFLINE
Napisano 19 luty 2015 - 20:20
Ja próbowałem zakupić kija St.croix .1.6k pln.
1sztuka miała pecherze powietrza i brudy zalakierowane pod nalepką odesłana.
Wymienili sprawdzili zeby wszystko było ok i dostałem to co na fotkach.
Podobno ja się czepiam.
Załączone pliki
- minecjusz i Obcy lubią to
#152 OFFLINE
Napisano 19 luty 2015 - 20:22
Doman, odeślij im to badziewie i za taką kase zrób sobie customa
- patu i minecjusz lubią to
#153 OFFLINE
Napisano 19 luty 2015 - 22:34
Dlatego wyleczyłem się z fabrycznych croixów . Skutecznie .
Użytkownik malinabar edytował ten post 19 luty 2015 - 22:41
- popper, patu, Szymon82 i 2 innych osób lubią to
#154 OFFLINE
Napisano 21 luty 2015 - 13:21
Użytkownik Artur43 edytował ten post 21 luty 2015 - 13:25
- Obcy lubi to
#155 OFFLINE
Napisano 21 luty 2015 - 14:56
Ja od zawsze mówiłem, że nawet jaxon jest ładniej uzbrojony od St.Croix...mniej lakieru itp...
- Kogut Fishing i Obcy lubią to
#156 OFFLINE
Napisano 21 luty 2015 - 15:14
Ja od zawsze mówiłem, że nawet jaxon jest ładniej uzbrojony od St.Croix...mniej lakieru itp...
Dokładnie .... Dla mnie z seryjki Fenwicki są super ..
#157 OFFLINE
Napisano 21 luty 2015 - 15:54
Ja próbowałem zakupić kija St.croix .1.6k pln.
1sztuka miała pecherze powietrza i brudy zalakierowane pod nalepką odesłana.
Wymienili sprawdzili zeby wszystko było ok i dostałem to co na fotkach.
Podobno ja się czepiam.
Ale za to jak mówią co niektórzy ,masz prawdziwego "USA" z amerykańską kontrolą jakości,a nie jakąś chińską.
- minecjusz i Obcy lubią to
#158 OFFLINE
Napisano 21 luty 2015 - 17:39
Amerykanie traktują sprzęt wędkarski jak ja grabie ogrodowe - to jest narzędzie, też nie patrzę czy są zacieki farby gdy kupuję, albo czy ząbki proste. Ich stać by kupić nowe jak się przelotka urwie albo co, dlatego i takie idą do sprzedaży. Nie raz myślałem o kupnie st.croix i pewnie jeszcze kiedyś kupię, ale dla mnie to kupa kasy, nie jestem Amerykaninem i jak inni chciałbym by to za takie pieniądze było porządnie i schludnie wykonane, a nie - jak wspomniane grabie. Oglądałem w sklepach i nawet elitki miewają krzywo założone przelotki, albo nie idealnie prosty blank.
#159 OFFLINE
Napisano 21 luty 2015 - 18:01
Na stronie sprzedawcy nie ma wzmianki ,że takie felery to normalne.
Chwalą sie natomiast ręcznym wykonaniem i wysoką jakścią produktu .
Skoro taka kontrola jakości to i blank moze być felerny.
A za każdy servis to 3 miesiące czekania koszt ponad 200zł.
Ogólnie lipa po całości .
- Obcy lubi to
#160 OFFLINE
Napisano 21 luty 2015 - 18:08
Ciekawe rzeczy piszesz kolego,chyba Cię trochę poniosło.Sądzisz że każdy w stanach kupuje chłam z krzywymi przelotkami,czy z zaciekami lakieru.Gwarantuję że taka firma szybko by poznała prawników takiego przeciętnego jankesa i do śmiechu by im nie było.Zdarzają się wpadki i trudno , można się zrazić (w Polsce) i tytułem rekompensaty nic więcej nie kupić u nich, tylko zamówić kij od rodbailera.Tylko taki przeciętny polaczek raczej jest dla nich jak obywatel trzeciego świata i sprawdzają ile przejdzie.Zauważ jak jankesi działają na całym świecie : wszystko dzielimy po równo dla nas wszystko dla was gó..o .Amerykanie traktują sprzęt wędkarski jak ja grabie ogrodowe - to jest narzędzie, też nie patrzę czy są zacieki farby gdy kupuję, albo czy ząbki proste. Ich stać by kupić nowe jak się przelotka urwie albo co, dlatego i takie idą do sprzedaży. Nie raz myślałem o kupnie st.croix i pewnie jeszcze kiedyś kupię, ale dla mnie to kupa kasy, nie jestem Amerykaninem i jak inni chciałbym by to za takie pieniądze było porządnie i schludnie wykonane, a nie - jak wspomniane grabie. Oglądałem w sklepach i nawet elitki miewają krzywo założone przelotki, albo nie idealnie prosty blank.
- Godzio lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
1 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
-
hose4ras