#61 OFFLINE
Napisano 29 marzec 2019 - 16:21
#62 OFFLINE
Napisano 30 marzec 2019 - 02:34
#63 OFFLINE
Napisano 31 marzec 2019 - 07:45
#64 OFFLINE
Napisano 31 marzec 2019 - 16:52
Co do pros tak ogólnie. Mam wodery 3 razy podklejałem już podeszwę, na zgrzewie przeciekały. Na pomostach po deszczu nie idzie w nich chodzić, taniec pingwina na lodzie, przyczepność zerowa. I po sezonie mało/średnio używane obydwie podeszwy popękane, zmęczone jak sandały pielgrzyma.(...)
Nie che mi się wierzyć że używasz Pros-ów. Ja użytkuje je w pracy. Lekko nie mają i żadnych podobnych przypadłości nie zaobserwowałem. Takie zwykłe szare z PCV z ciemnymi łatami na kolanach.
- szydłoś lubi to
#65 OFFLINE
Napisano 01 kwiecień 2019 - 11:51
Użytkownik Zybi81 edytował ten post 01 kwiecień 2019 - 12:02
#66 OFFLINE
Napisano 02 kwiecień 2019 - 15:22
Co prawda ja mam spodniobuty (oliwkowe) Prossa , kolega ma właśnie te jasne ze wzmocnieniami. I powiem tak , mamy je jakieś 7-8 lat i złego słowa nie powiem.Zazwyczaj jeżdżą zwinięte w samochodzie ,nawet cały sezon. Kolega ma dziurkę na d... , ale dlatego że usiadł na szkle. Naprawdę za tą cenę szczerze polecam i sam kupię jeszcze raz.
- Homegeon lubi to
#67 OFFLINE
Napisano 03 kwiecień 2019 - 05:45
A jak zagłębisz temat, to okaże się, że dla Jaxona Pros robi wodery 😁Z tego co zauważyłem i podpytałem znajomych to nawet nieźle w wersji budżetowej jaxony sie sprawują. No ale wiadomo jaxon...
Druga sprawa kolega pyta o spodniobuty nie wodery.
@Grabek zwykłe zielone Prosy Tobie wstarczą i trochę w nich pośmigasz. Latem upocisz się strasznie ale dopóki będzie to pcv czy nylon to tegi nie unikniesz
https://sklep.interg...GYaAoBGEALw_wcB
Użytkownik Artech edytował ten post 03 kwiecień 2019 - 05:56
#68 OFFLINE
Napisano 03 kwiecień 2019 - 11:46
#69 OFFLINE
Napisano 05 styczeń 2023 - 12:55
Głupie pytanie ale... jak ma się grube uda i łydki to PROS pasują? Rozciągają się?
#70 ONLINE
Napisano 06 styczeń 2023 - 19:34
Mam sporo spodniobutów Prosa- bardzo jestem z nich zadowolony. U mnie na glony nie ma mocnych , ale moim zdaniem i tak lepiej wypadają od Oceanów z ta żółtą podobno przeciwpoślizgową podeszwą. Podsumowując cena /jakości super. A co do grubych łydek i uda takie mam , nie mma problemów -trochę trzeba początkowo powalczyć potem przy ściąganiu ale jest ok. Jak to w każdych spodniobutach
#71 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2023 - 09:56
Mam używam od kilku sezonów dojrzewając do jakiś oddychających " produktów " . Na małe rzeczki i do brodzenia w relacji jakość / cena wypadają ok i mi się sprawdzają .
Jak wytrzymają od ca marca do końca sierpnia , to uważam że spełniły swoją misję na dany sezon . Niestety po jakiś cierniach i ostrych konarach gdy robi się przeciek trudno je zakleić .
I na nowy sezon kupuję następne . Zwykle mam dwie pary jedne schną drugie w użytkowaniu i tak na zmianę ...
- Gnat lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: śpiochy, wodery
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty Hodgman?Napisany przez Guzu , 12 mar 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty VisionNapisany przez kalenji84 , 25 lut 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Neopreny BehrNapisany przez kalenji84 , 21 lut 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Śpiochy, spodniobuty i buty MikadoNapisany przez aczarny , 14 sty 2014 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty dla kobietyNapisany przez Eluska , 25 wrz 2016 śpiochy, wodery |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych