Co sądzicie o tych spodaniach pros? Wersja do pasa.
http://ajgroup-pros....ndard-sp03.html
Lepiej brać klasyczne z szelkami?
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 25 styczeń 2015 - 11:13
Co sądzicie o tych spodaniach pros? Wersja do pasa.
http://ajgroup-pros....ndard-sp03.html
Lepiej brać klasyczne z szelkami?
Napisano 25 styczeń 2015 - 13:25
Weź klasyczne wejdzie się w nich trochę głębiej, można powiedzieć że mają jakąś wentylacje bo w tych które wkleiłeś jesteś szczelnie zamknięty i w tych zwykłych przynajmniej ja mam jeszcze jedną kieszonkę od wewnątrz która bardzo się przydaje.
Napisano 25 styczeń 2015 - 13:35
mam klasyczne,lekko nie mają,z czystym sumieniem mogę polecić
Napisano 25 styczeń 2015 - 14:57
Również mogę je polecić,mocne i wytrzymałe,a łowię często na małych rzekach przedzierając się przez krzaczory
Napisano 27 styczeń 2015 - 18:51
Bierz klasyki z szelkami bo bez wentylacji będzie mało komfortowo, takie "proski" używam dwa sezony i są o"k
Napisano 28 styczeń 2015 - 15:43
Spoko godne polecenia
Napisano 31 styczeń 2015 - 18:02
Tak jak wszyscy piszą bierz klasyczne z szelkami, ja je mam 3 lata i są oki
Napisano 01 luty 2015 - 05:51
Od pasa w górę mają tę przewagę że jeżeli biegasz po rzece można dużo przynęt uratować , zawsze te parę metrów dalej wejdziesz - godne polecenia.
Napisano 01 luty 2015 - 18:28
Dają również pewien margines błędu, gdy dno nagle zamienia się w mulistą pułapkę. W mojej okolicy są miejsca, gdzie z wody do kolan wjeżdżałem nagle po pas. Jak już mają się jajca pocić, to niech przynajmniej przynosi to najwięcej pożytku
Napisano 02 luty 2015 - 17:41
Dzięki za opinie. Mierzyłem przedwczoraj te tradycyjne (wersja premium) i chyba je wezmę.
Napisano 02 luty 2015 - 20:05
W tej cenie jak najbardziej godne polecenia aczkolwiek moje wodery wytrzymały 2 sezony (wiślane knieje itp). Ostatecznie poległy, popękały w miejscach gdzie się zgina guma na bucie. Tak czy inaczej warto je mieć.
Napisano 04 luty 2015 - 21:29
możesz kupować, ja mam już 3-ci sezon
Napisano 06 luty 2015 - 18:13
Używam pros premium. Polecam.
Napisano 10 luty 2016 - 22:20
Odkopię temat. Czy ktoś używa spodniobuty pros strong? Wyglądają na bardzo pancerne, ale obawiam się, że będą mega ciężkie. Ciekaw jestem, czy rzeczywiście są mocniejsze i jest szansa, aby przy chodzeniu po chaszczach/trzcinach wytrzymały dłużej niż dwa sezony, (bo tyle zazwyczaj wytrzymują u mnie spodniobuty )
Zależy mi zwłaszcza na opiniach osób, które używały również innych spodniobutów i mają jakiś punkt odniesenia w porównaniu.
Napisano 10 luty 2016 - 23:25
Witam, po konsultacjach z kolegami w innym wątku zakupilem wersje standard. Z tego co mówili to są OK. Na pierwszy rzut oka dla mnie też sa w porządku. Niedługo testy nad wodą. A jeżeli chodzi o wersję strong ogladałem w sklepie i jeżeli chodzi o ciężar to tragedii nie ma a jak sie sprawuja w terenie nie jestem w stanie odpowiedzieć, ale na pewno nie gorzej niz standardowe
Napisano 10 luty 2016 - 23:44
Ten brak tragedii wynosi podobno 1kg różnicy
Napisano 11 luty 2016 - 12:03
Odkopię temat. Czy ktoś używa spodniobuty pros strong? Wyglądają na bardzo pancerne, ale obawiam się, że będą mega ciężkie. Ciekaw jestem, czy rzeczywiście są mocniejsze i jest szansa, aby przy chodzeniu po chaszczach/trzcinach wytrzymały dłużej niż dwa sezony, (bo tyle zazwyczaj wytrzymują u mnie spodniobuty )
Zależy mi zwłaszcza na opiniach osób, które używały również innych spodniobutów i mają jakiś punkt odniesenia w porównaniu.
http://jerkbait.pl/t...00zł/?p=1833095
Co prawda nie jest to wersja strong a premium, ale naprawdę dają radę...
Użytkownik asafa edytował ten post 11 luty 2016 - 12:04
Napisano 11 luty 2016 - 18:26
co do Pros-ów to jako osoba która używa takiego sprzętu w pracy, mogę je szczerze polecić. Tyram je niemiłosiernie nie patrząc się na okoliczności. W porównaniu do innych PCV-łek to te są najlepsze jakie miałem. Po sezonie lekko się przetarły w kroku (ale ja jestem nadwymiarowy i materiał jest mocno napięty) ale kropla Bison-a załatwia temat i śmigają dalej.
Napisano 24 luty 2016 - 12:17
Hej, Prosów Sb o1 Strong używam od początki ich produkcji. Nie chwaląc się byłem osobą, która dostała je do "testowania". Gdzieś na forum był odnośnik do mojej recenzji. ( http://www.rybazpoje...1-strong.html)
Co tu dużo mówić. Solidne spodniobuty. Mam trzy pary. Tak aż trzy. Po prostu je dostałem. Jedne udało mi się ciut "rozerwać" w miejscu łączenia z butem. Woda delikatnie przesiąka. łatka załatwiła sprawę na amen. Do rzeczy. Łażę po niezłych chaszczach i rozwalenie spodniobutów to już wyczyn. Były problemy z kieszenią, utopiłem aparat foto, teraz nie wiem jak to wygląda ale miałem zapewnienie że będzie na rzep czy coś w tym rodzaju. W lato pot na jajach, nic dziwnego. Do jednej pary przypadkowo, nie mam pojęcia jak, dostała się płoteczka. Panowie. było lato, upał. Rybka została w bucie przez kilka dni. O matko co to był za smród. Zapach usunąłem środkiem do dezynfekcji sprzętu medycznego. Na jesień, wiosnę polecam.
Użytkownik zielan edytował ten post 24 luty 2016 - 12:19
Napisano 26 luty 2016 - 19:05
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty Hodgman?Napisany przez Guzu , 12 mar 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty VisionNapisany przez kalenji84 , 25 lut 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Neopreny BehrNapisany przez kalenji84 , 21 lut 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Śpiochy, spodniobuty i buty MikadoNapisany przez aczarny , 14 sty 2014 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty dla kobietyNapisany przez Eluska , 25 wrz 2016 śpiochy, wodery |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych