Czekałem na jednego pajka z Dzierżoniowa, a przypłynęły dwa
Jutro wysyłam Andrzejowi paczkę.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 14 kwiecień 2015 - 08:23
Czekałem na jednego pajka z Dzierżoniowa, a przypłynęły dwa
Jutro wysyłam Andrzejowi paczkę.
Napisano 14 kwiecień 2015 - 08:54
Napisano 14 kwiecień 2015 - 09:56
Kiedy oficjalna prezentacja?, muszę sobie wolne z pracy załatwić,bo nie będę w stanie nic robić jak te cuda zobaczę
Napisano 15 kwiecień 2015 - 06:25
Byleby się nie pogryzły w tej kopercie
Napisano 15 kwiecień 2015 - 06:47
Napisano 15 kwiecień 2015 - 06:54
Napisano 15 kwiecień 2015 - 07:00
Do maja? Kuzwa do końca tygodnia! Jak nie to zbiorowy wjazd na chatę zrobimy Andrzejowi zwali się pińcet chłopa i będzie
Napisano 15 kwiecień 2015 - 07:13
Napisano 15 kwiecień 2015 - 07:17
MateuszDDZ, on 15 Apr 2015 - 06:13, said:
Następnym razem ja chcę być pośrednikiem, bo chciałbym pierwszy zobaczyć te wszystkie cacka. Jednak Milupa wiedział jak się ustawić
Napisano 15 kwiecień 2015 - 14:33
To teraz trzeba odliczac czas do zdjec
Napisano 16 kwiecień 2015 - 16:23
No to lipa... Moze kiedys w swoim watku zaprezentuje
Napisano 16 kwiecień 2015 - 17:08
Witam Wszystkich
Szczupaczki dotarły, mam je przed sobą - przybyły odpowiednio zabezpieczone i opisane. Nie ukrywam, że ciekawość wzięła górę i każdy z osobna obczaiłem macając. Co do terminu wykonania fotek, zgodnie z rozkładem, koniec miesiąca. Jest nad czym główkować. Z marszu nie ugryzę, proza życia, zaległe tematy. W chwili gdy praca będzie ukończona poinformuję "kierownika" stawu - @woblery z Bielska - Janusz. Karawana idzie dalej...
Pozdrawiam / Andrzej
Napisano 16 kwiecień 2015 - 17:10
Koniec miesiaca to nie tak zle, jeszcze tylko max dwa tygodnie
Napisano 16 kwiecień 2015 - 19:14
Z początkowej listy odpadli koledzy: Bujo, ferrox i Kuba Standera.
Liczę, że swe prace dokończą i ukażą je nam w rozsądnym czasie
Za to pojawił się jeden dodatkowy, nadprogramowy jerk. Zacnie przez skromną białogłowę pomalowany. Artystkę, dodam. Został do konkursu głównego dopuszczony i w przypadku zwycięstwa wszystkich nas pogodzi Przyznam, że na pierwszy rzut oka wiedziałem, który to damską ręką jest zmalowany i w trwodze czekam na werdykt szanownego gremium oddającego swe głosy, gdyż jerk jest niepospolitej urody i naprawdę ma szanse wygrać.
Napisano 16 kwiecień 2015 - 21:40
woblery z Bielska, on 16 Apr 2015 - 18:14, said:
Z początkowej listy odpadli koledzy: Bujo, ferrox i Kuba Standera.
Liczę, że swe prace dokończą i ukażą je nam w rozsądnym czasie
Za to pojawił się jeden dodatkowy, nadprogramowy jerk. Zacnie przez skromną białogłowę pomalowany. Artystkę, dodam. Został do konkursu głównego dopuszczony i w przypadku zwycięstwa wszystkich nas pogodzi
Przyznam, że na pierwszy rzut oka wiedziałem, który to damską ręką jest zmalowany i w trwodze czekam na werdykt szanownego gremium oddającego swe głosy, gdyż jerk jest niepospolitej urody i naprawdę ma szanse wygrać.
Janusz a TY gdzieś już je zdążył oglądać ??
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych