@Alexspin powiedz mi czy tym sicario do 7 gram komfortowo podbije g艂贸wki 5 gram + 2 cale ES oraz idac do gory 10 gram + 3 cale ES ?
Poni偶ej masz odpowiedzi.Poczytaj i wyci膮gnij wnioski.
Tutaj masz kilka s艂贸w na temat Sicario.
Mia艂em 2,07. Poszed艂 do ludzi, zupe艂nie mi nie le偶a艂. Zdecydowanie lepiej mi pasuje KONGER Ultris Micron 232/0,5-6.
Mam takowe sicario - komfort jest tak do max 7-8g + ES 3" powy偶ej tego robi si臋 spolegliwy, do 5g + ES3" idealny.
Ostatnio trafi艂a mi w r臋ce spinning mikado sicario 223 1-7g....mia艂em ju偶 go rok temu w r臋ku na targach Rybomanii i od razu wiedzia艂em, 偶e to w臋dka dla mnie (ale dobry kolega i jego rada- daj se spok贸j masz ju偶 inne)...min膮艂 rok a ona ca艂y czas w g艂owie...ostatnio w ko艅cu plan zrealizowany...w臋dka odkupiona od w臋dkarza za po艂ow臋 ceny (pewnie jest gdzie艣 tu na forum)...ju偶 na targach wiedzia艂em, 偶e CW jest zani偶one i 偶e pasuje mi tu bardziej 3-9 gram...i nie myli艂em si臋...po dziesi臋ciu wypadach i wielu okoniach w rozmiarze 16-35cm mog臋 艣mia艂o stwierdzi膰, 偶e komfort 艂owienia zaczyna si臋 od 4 gram a ko艅czy si臋 na 9gr , cho膰 okonie 艂owi艂em na 3 gramowej g艂贸wce z 7 cm jask贸艂k膮 a tak偶e 10 gr czeburaszk膮 i 5 cm pypkiem na co ostatnio tak偶e wyjecha艂 sandacz z 偶era艅skiego... w臋dka jest niezwykle elektryczna...za艂o偶y艂em do niej cienkie plecionki varivasa light game ale to nie to i wygra艂 nanofil 0,08 tak偶e odkupiony od tego kolegi razem z ko艂owrotkiem abu revo sx20...bym powiedzia艂 zestaw idealny ale ka偶dy ma swoje gusta i gu艣ciki...w臋dk膮 mo偶na 艂adnie podbi膰 nawet t膮 10gr czeburach臋 z jask贸艂k膮 7cm...pracuje sama cz臋艣膰 szczytowa...w臋dka nie jest lejk膮 ale po braniu 艂adnie przechodzi w parabol臋 i bardzo ma艂o okoni schodzi...czu膰 przy tym ogromny zapas mocy...elektryczna bo delikatne skubni臋cia czu膰 nawet przy du偶ym wietrze ale wiem 偶e to te偶 zas艂uga nanofilu bo ju偶 na varivasie tak dobrze nie by艂o...tak偶e w臋dka ta nie jest do mikroprzyn臋t tylko do agresywnego podbijania przyn臋t 5-7cm na g艂贸wkach 4-9gr. Mia艂em inazum臋 i te偶 by艂a elektryczna ale okonie po pukni臋ciu odbija艂y si臋...na sicario kontynuuj膮 akcj臋 i 艂adnie "wchodz膮"...m贸wimy tu o 艂owieniu z 艂贸dki na g艂臋boko艣ciach 7-9metra i nie wertykalnie pod 艂贸dk膮 tylko z dalekich rzut贸w...z brzegu ostatnio na kanale te偶 mi pasowa艂a ale sta艂em na wysokiej betonce...