SALMO SALTUS 2009 - czyli słone trocie z brzegu morskiego, ZLOT
#341 OFFLINE
Napisano 08 grudzień 2009 - 14:05
trafienie trociuchy na RH to moim zdaniem tylko kwestia czasu oraz pewnej konsekwencji lowiącego...
#342 OFFLINE
Napisano 08 grudzień 2009 - 15:05
Jeden chyba problem ale mały. Będziesz musiał Pawełku dozbroić w ogonową kotwicę. Zdaje się, że TE trotki, lubują się w braniu od tyłuTylko czym ja będę trotki kusił? Arsenał mam typowo jazio-kleniowo - boleniowy.... Już wiem... na ukleje RH spróbuję na pewno jeśli pojadę!!!
#343 OFFLINE
Napisano 08 grudzień 2009 - 16:40
Tylko czym ja będę trotki kusił? Arsenał mam typowo jazio-kleniowo - boleniowy.... Już wiem... na ukleje RH spróbuję na pewno jeśli pojadę!!!
[/quote]
Tak sobie czytam forum, niekiedy odgrzebuję wiadomości, czyli jednym słowem - nadrabiam zaległości (oj dwa były).
Pirania, dokładnie! Ja bym zaryzykował twierdzenie, że może być duża niespodzianka.
Pozdrawiam
Remek
[/quote]
Remku, właśnie o to chodzi...może być duża niespodzianka i szansa jest jak pisze @mifek Próbować warto, więc dam szanse uklejkom RH
@popper od tyłu.... Luzik Dam radę
A może mi ktoś (na priva jeśli to poufne dane) napisać gdzie na morskie trotki będę miał bliżej ze Sławna? Wiem o jednej miejscowości na O........o Z góry dzięki
A tak to dogrywka jest w planach? Jakiś konkretny termin już jest?
#344 OFFLINE
Napisano 08 grudzień 2009 - 19:25
#345 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2009 - 11:25
O.....o to Mekka. Wal na FORS'a. Koledzy pomogą!
Dzięki @kryst Nie wiedziałem że O.......o to Mekka A na FORS-ie widać sporo piszą o trotkach z morza będzie sporo czytania...
#346 OFFLINE
Napisano 30 maj 2010 - 16:07
Prośba do obecnych na saltusach - taki kijek macałem wtedy? I jakiś namiar na skutecznego troci łowcę, aby można było jeszcze o kilka rzeczy wypytać.
#347 OFFLINE
Napisano 30 maj 2010 - 16:15
#348 OFFLINE
Napisano 30 maj 2010 - 20:50
#349 OFFLINE
Napisano 31 maj 2010 - 12:03
Już wypytany telefonicznieWydaje mi się, że Daniela musiałbyś o Zbyszka zapytać
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych