Skocz do zawartości

Dobry sklep muchowy w US

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam już kilka rzeczy wybranych:

- kołowrotek #9 i #7

- 4 szpule

- backing

- linki - Airflo 40+

- łączniki

Wszedłem do Cabelas i BPS no i niestety brak tam większości rzeczy. Szukam dobrego sklepu w US (internetowego) gdzie mogę wszystko i jeszcze więcej kupić. Pewnie macie jakieś doświadczenia :D

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

www.kingfisherflyshop.com

duzy wybor, wysylka za free jeżeli kupisz za 300 i wiecej usd. Sprytna wartosc przesylki, swietny kontakt. Wlasciciel to czynny wedkarz z olbrzymia wiedza i wola podzielenia się nia. Polecam

Pozdrowka

Opublikowano

www.fishingmegastore.com

www.tacklebargains.co.uk

A jeśli nie tajemnica jakie kręciołki wybrałeś?

Z łącznikami nie wiem czy nie kupisz ich w dobrych pieniądzach w PL, krakowski hurch sprzedaje je po 25 pln za paczkę (około) i to 40lb, 0,40 urywam bez problemu.

Tak nad młynkiem myślałem i coraz mi bliżej do vision koma, kilku znajomych ma takie od lat i bardzo chwalą, a teraz są w śmiesznych cenach, na miejscu w PL. Oglądałem to na saltusach i fajnie to w ręce leży

Opublikowano

www.fishingmegastore.com

www.tacklebargains.co.uk

A jeśli nie tajemnica jakie kręciołki wybrałeś?

Z łącznikami nie wiem czy nie kupisz ich w dobrych pieniądzach w PL, krakowski hurch sprzedaje je po 25 pln za paczkę (około) i to 40lb, 0,40 urywam bez problemu.

Tak nad młynkiem myślałem i coraz mi bliżej do vision koma, kilku znajomych ma takie od lat i bardzo chwalą, a teraz są w śmiesznych cenach, na miejscu w PL. Oglądałem to na saltusach i fajnie to w ręce leży

podobnie myślimy :D

zakupiłem własnie visiona tyle że GT.

pozdrówka