remek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Cześć,Mam już kilka rzeczy wybranych:- kołowrotek #9 i #7- 4 szpule- backing- linki - Airflo 40+- łączniki Wszedłem do Cabelas i BPS no i niestety brak tam większości rzeczy. Szukam dobrego sklepu w US (internetowego) gdzie mogę wszystko i jeszcze więcej kupić. Pewnie macie jakieś doświadczenia PozdrawiamRemek
szpiegu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 jak by co to te 40+ bodajże 7 8 też był bym chętny
peresada Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 www.kingfisherflyshop.comduzy wybor, wysylka za free jeżeli kupisz za 300 i wiecej usd. Sprytna wartosc przesylki, swietny kontakt. Wlasciciel to czynny wedkarz z olbrzymia wiedza i wola podzielenia się nia. PolecamPozdrowka
kryst Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ja korzystałem z usług tego sklepu: http://www.riverbum.com/ ale kupiłem tylko jedną rzecz, więc trudno mi coś więcej powiedzieć.
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 http://www.mrfc.com/MadisonRiverMontanaFishing/Default.aspx często mają fajne promocje i wyprzedaże.
Kuba Standera Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Przy tej relacji funta do dolara nie wiem czy jest duży sens kupować w usa, ryzykując cło i inne bzdety, ja kupuję na wyspach, wychodzi ok 30% taniej niż w PL, mają w zasadzie wszystko.
Adamus Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 http://www.bobmarriottsflyfishingstore.com/
remek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Standerus, a możesz podać te z UK? Chętnie porównam ceny
Kuba Standera Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 www.fishingmegastore.comwww.tacklebargains.co.uk A jeśli nie tajemnica jakie kręciołki wybrałeś?Z łącznikami nie wiem czy nie kupisz ich w dobrych pieniądzach w PL, krakowski hurch sprzedaje je po 25 pln za paczkę (około) i to 40lb, 0,40 urywam bez problemu.Tak nad młynkiem myślałem i coraz mi bliżej do vision koma, kilku znajomych ma takie od lat i bardzo chwalą, a teraz są w śmiesznych cenach, na miejscu w PL. Oglądałem to na saltusach i fajnie to w ręce leży
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J
peresada Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 www.fishingmegastore.comwww.tacklebargains.co.uk A jeśli nie tajemnica jakie kręciołki wybrałeś?Z łącznikami nie wiem czy nie kupisz ich w dobrych pieniądzach w PL, krakowski hurch sprzedaje je po 25 pln za paczkę (około) i to 40lb, 0,40 urywam bez problemu.Tak nad młynkiem myślałem i coraz mi bliżej do vision koma, kilku znajomych ma takie od lat i bardzo chwalą, a teraz są w śmiesznych cenach, na miejscu w PL. Oglądałem to na saltusach i fajnie to w ręce leżypodobnie myślimy zakupiłem własnie visiona tyle że GT.pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi