Mateusz niezły masz progres ,
Jakiś tam jest Ważne , że progres . Zawiasa będę teraz leczył , na przyszły tydzień musi być tiptop . Jutro maści nakupie i żołądkową
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 22 lipiec 2015 - 22:39
Mateusz niezły masz progres ,
Jakiś tam jest Ważne , że progres . Zawiasa będę teraz leczył , na przyszły tydzień musi być tiptop . Jutro maści nakupie i żołądkową
Napisano 23 lipiec 2015 - 07:27
Napisano 04 sierpień 2015 - 23:23
Czy znajdzie się ktoś kto ukręci takie muchy jak na fotce poniżej ? Jeżeli tak to na priva lub maila podam szczegóły . Potrzebuję na już
Sunrise.jpg 183,11 KB 22 Ilość pobrań
Napisano 05 sierpień 2015 - 10:00
Sam ukręć, co za problem?
To prosta mucha
Napisano 05 sierpień 2015 - 10:10
Ukręciłbym lecz brak mi w tej chwili pomarańczowego dywanu. Zresztą nie ma nigdzie dobrego dywanu, praktycznie poza FD nie nadają się do większych much.
Napisano 05 sierpień 2015 - 10:47
Sam ukręć, co za problem?
To prosta mucha
Nie kuś Kuba . Wpadłem jak śliwka w kompot Jak zbliżają się dni wolne sprawdzam pogodę czy wiatru nie będzię , pod kątem szczupakowania na muchę . Jutro ostatnia wyprawa na " karpiowate drapieżniki" , odpuszczam na dłuższy czas . Po prostu nie mam czasu chwasta łowić
Napisano 09 sierpień 2015 - 18:19
Ukręciłbym lecz brak mi w tej chwili pomarańczowego dywanu. Zresztą nie ma nigdzie dobrego dywanu, praktycznie poza FD nie nadają się do większych much.
Ta mucha po wyżej nie jest z "dywanu"
Napisano 09 sierpień 2015 - 18:41
Ta mucha po wyżej nie jest z "dywanu"
Dziękujemy za wypowiedź, teraz już ja i wszyscy czytelnicy wiemy z czego
Napisano 11 wrzesień 2015 - 18:46
Nie widziałem wcześniej w tym wątku takich wersji much, stąd mój post...Chyba, że gdzieś już się to pojawiło. Testowaliście takie połączenie?
Napisano 15 wrzesień 2015 - 13:47
Bardzo ciekawy wynalazek, tylko dość kosztowny: http://shop.helsinki...-jumbo---wide.
Trzeba będzie coś pomyśleć Ktoś ma już jakiś pomysł ? Może jakiś arkusz gumy na uszczelki?
Użytkownik ch4ron edytował ten post 15 wrzesień 2015 - 13:51
Napisano 15 wrzesień 2015 - 14:36
Napisano 15 wrzesień 2015 - 16:14
Bardzo ciekawy wynalazek, tylko dość kosztowny: http://shop.helsinki...-jumbo---wide.
Trzeba będzie coś pomyśleć Ktoś ma już jakiś pomysł ? Może jakiś arkusz gumy na uszczelki?
"Gumki" dla bambusów... Widziałem na fotkach wszystkie kolory tęczy i brokatu + odpowiedni gabaryt. Taki streamer to tylko z minimum #10 poleci.
Użytkownik Andrzej Stanek edytował ten post 15 wrzesień 2015 - 16:16
Napisano 15 wrzesień 2015 - 18:57
Świetny paten z tymi ogonkami, zamówię sobie na testy, ale już czuję w kościach że będzie dobrze. Przetestowane mam muchy z podobnym patentem tylko w wersji mikro (w porównaniu do tych ogonów) z foli choinkowych skręcoych w sprężynkę, razy powiedzmy 10-15sztuk
Napisano 15 wrzesień 2015 - 19:23
"Gumki" dla bambusów... Widziałem na fotkach wszystkie kolory tęczy i brokatu + odpowiedni gabaryt. Taki streamer to tylko z minimum #10 poleci.
Andrzeju mógłbyś rozwinąć, co to za gumki ? Szukam od pewnego czasu odpowiedniego materiału do tego typu ogonków. Coś tam już mi się udało spłodzić, ale jeszcze daleko do ideału materiałowi, który posiadam.
Napisano 15 wrzesień 2015 - 19:39
Kacper - SEX SHOP, pełny wybór, kolory, wzory...
Napisano 15 wrzesień 2015 - 19:56
Napisano 15 wrzesień 2015 - 20:24
Nie zrozumiałem przenośni .
Trochę za cienkie to chyba będzie, ale i tak sprawdzę ten temat
Na pewno "jednorazówki"!!!
W końcu to lateks a on w połączeniu z wilgocią i ...czasem ... "rozkłada się".
Napisano 16 wrzesień 2015 - 09:24
Taki streamer to tylko z minimum #10 poleci.
Kto powiedział, że trzeba rzucać.... ja sobie troluje na belly moją #7
Napisano 07 październik 2015 - 14:36
Miał ktoś okazję używać:
SA MASTERY TITAN - http://www.scientifi.../mastery-titan/
Hydros HD Bank Shot - http://www.orvis.com...-bank-shot/17fs
jak to działa z dużymi streamer-ami (18-25 cm). Opinia muszkarza z USA - na WIELKIE muchy wrażenie zrobił na mnie TITAN, cholernie agresywny i przeciążony sznur który rzuca cegłówkami. Szukam coś pod choinkę...
Napisano 07 październik 2015 - 17:37
Przy okazji innych zakupów kupiłem jakiś czas temu SA Magnum Tropic #12 jako eksperyment do Winstona BIIMX #10. W zasadzie można rzucać pędzlem ławkowcem ale tylko wtedy gdy temperatura zbliży się do 35 stopni ---- tropic core. Nie mam linki typu "pike" w klasie 12, więc o bezpośrednie porównanie trudno ale wydaje mi się kierunek eksperymentów może być ok. Z mojego zakupu raczej pożytku nie mam ale za to motywacja żeby planować wyjazd w ciepłe strony warta "zmarnowania" tych 15 $.
Ten Titan nie jest dedykowany do ciepłych wód więc powinno być "normalnie". Większa część masy skoncentrowana z przodu niż przy sznurach typu "muskie/pike".
Z drugiej strony najłatwiej ostatnio rzucało mi się 360 grainową głowicą skagit. Tylko na początku jakiś kask i ubranie "ochronne" zalecam.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych