Kalendarz jerkbait.pl 2010 jest zajebiaszczy
Napisano 30 grudzień 2009 - 20:40
- na 100% inaczej wysyłany
- spróbujemy na twardszym papierze
- spróbujemy polakierować
- wyglądu chyba nie będę zmieniał - tutaj liczę na waszą pomoc - czy dodajemy coś jeszcze czy zostajemy tylko przy dniach i numerach
- szybciej kończymy - koniec listopada ma być wydrukowany i rozpoczniemy dystrybucję
- wydrukujemy większy nakład by zmniejszyć koszty produkcji (100szt jest drogie)
...
Napisano 30 grudzień 2009 - 23:43
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję .
Napisano 31 grudzień 2009 - 09:22
Bardzo dziękuję tym którzy przyczynili się do jego powstania.
Co do następnego wydania to trzeba się zastanowić co można by było dodać by był bogatszy.
Napisano 31 grudzień 2009 - 11:20
Napisano 31 grudzień 2009 - 11:42
Dzięki wielkie Remku
Napisano 31 grudzień 2009 - 11:44
Wszystko OK z nimi

Guzu
Napisano 31 grudzień 2009 - 11:56
Co do kalendarza 2011 ja chciałbym podrzucić pomysł na jedną stronę kalendarza (np główną) na której udałoby się zmieścic miniaturki (takie jak teraz) tylko że wszystkich zdjęc jakie brały udział. Myślę że przy takiej ilości jaka była w tym roku mogłoby się to udać. A i osobom biorącym udział w konkursie miłoby było spojrzeć przynajmniej na jakiś kawałeczek swojego wkładu
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje Ci Remku za ten wspaniały projekt! To teraz najfajniejszy kawałek na mojej ścianie!
Napisano 31 grudzień 2009 - 11:58
Jutro jak się wyrobię będzie info o ....... nowej edycji 2011. Szykują się zmiany na bazie doświadczeń ale myślę, że w 2011 celujemy w wypas, że tak powiem kompletny. Trzeba było zrobić ten pierwszy by się czegoś nauczyć. Co przyniesie nowy?
- na 100% inaczej wysyłany
- spróbujemy na twardszym papierze
- spróbujemy polakierować
- wyglądu chyba nie będę zmieniał - tutaj liczę na waszą pomoc - czy dodajemy coś jeszcze czy zostajemy tylko przy dniach i numerach
- szybciej kończymy - koniec listopada ma być wydrukowany i rozpoczniemy dystrybucję
- wydrukujemy większy nakład by zmniejszyć koszty produkcji (100szt jest drogie)
...
... z mojej strony jedna sugestia. Może warto dopuszczać do konkursu zdjęcia wykonane tylko w poziomie.Bo na stronie lipcowej pomimo świetnej fotki jakoś tak pusto jest.

Napisano 31 grudzień 2009 - 12:02

Zdecydowanie sluszna uwaga. Tez tak to widze.
Guzu
Napisano 31 grudzień 2009 - 12:10
Pozdr.
Napisano 31 grudzień 2009 - 12:15
karuzo27 - niestety nie będę mógł dodać wszystkich zdjęć z danego miesiąca. Mimo, że to A3 to nie ma tam wcale dużo miejsca. Poza tym w niektórym miesiącach jest kilkadziesiąt zdjęć konkursowych więc ich pomieszczenie może być ciężkie. Przyjmuję jednak pomysł i z początkiem lutego (po rozstrzygnięciu konkursu styczniowego) zaproponuję Wam kilka opcji.
Zdjęcia w poziomie - TAK, to moje niedopatrzenie. Kiedy je wstawiałem dokładnie o tym samym pomyślałem. W tym roku będzie dopuszczona tylko jednak orientacja

Dziękuję Wam za wszelkie uwagi i propozycje. Wszystkie wezmę�pod rozwagę. W 2011 nauczeni doświadczeniem wprowadzimy kolejne zmiany i usprawnienia. Dziękuję!
Pozdrawiam
Remek
Napisano 31 grudzień 2009 - 12:15

Na przyszły rok wydrukujemy na grubszej kredzie i damy lakier punktowy UV na fotki - zyska na przestrzenności.
Tutaj demokracja nie jest wskazana. Tutaj jest dyktatura

Napisano 31 grudzień 2009 - 12:18
Dlaczego dyskwalifikowac zdjęcia w pionie?, też często są świetne.Może warto będzie zrobic dwie wersje kalendarza - poziomą i pionową?
Pozdr.
Koszt, koszt. Na prawdę wydrukowanie takiego kalendarza nie jest tanie. W przypadku 2 różnych trzeba przygotować 2x więcej matryc drukarskich a to kosztuje. Poza tym muszą minimalne zamówienie to 100 szt (najmniej korzystne cenowo). W następnym spróbuję więcej wydrukować i będę miał więcej czasu na negocjacje cenowe z producentem więc miejmy nadzieję, że kalendarz będzie bardziej dostępny. Liczę jednak na Waszą pomoc - zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia!

Pozdrawiam
Remek
Napisano 31 grudzień 2009 - 12:20
Remek, nie słuchaj wrogich opinii
![]()
Na przyszły rok wydrukujemy na grubszej kredzie i damy lakier punktowy UV na fotki - zyska na przestrzenności.
Tutaj demokracja nie jest wskazana. Tutaj jest dyktatura![]()
Witek,
Same dobre i konstruktywne opinie. Miło mi, że forumowicze chcą�pomóc i chętnie wprowadzę zmiany.
Dokładnie Witek - wprowadzimy pewne zmiany.
pozdrawiam
Remek
Napisano 31 grudzień 2009 - 12:23
Napisano 31 grudzień 2009 - 13:48
Dzięki i pozdrawiam!
Napisano 31 grudzień 2009 - 14:03

Jest git.
Napisano 31 grudzień 2009 - 15:58

Napisano 31 grudzień 2009 - 16:00
Witam.

Poproszę o 1 szt.
[/quote]
OK. Wpisuję na listę

Aktualna lista: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=11932&am p;am p;start=0&
Uwaga!
Kalendarze będą wysyłane w rurach.
[/quote]
Koperta nie zdała egzaminu, Remku czemu zrezygnowałeś z rur?
Mój wygląda jakby psu z gardła wyjęty. Pogięty dosyć mocno. Poprzecierane strony, nawet do garażu się nie nadaje :/
Napisano 31 grudzień 2009 - 17:50
Pozdrawiam
Remek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych