BAAAAARCA!
Napisano 26 marzec 2010 - 21:38
Sędziowie mieli chronić Barcę, ale nie pierwszy już raz idą na rękę drużynie ze stolycy.
To będzie rekordowy sezon, bez względu na to, kto wygra ligę. Choć oczywiście będzie to Barca!
Napisano 27 marzec 2010 - 14:47

A co do sedziow to masz racje raz pomoga Madrytowi a raz Barcie.
Napisano 27 marzec 2010 - 22:03

Napisano 28 marzec 2010 - 10:17

Napisano 28 marzec 2010 - 10:40
Teraz czas na Arsenal.
Napisano 28 marzec 2010 - 10:41
A ja się wyłamię z tematu i powiem
Glory Glory Man U
![]()
![]()
![]()
Tak to prowokacyjny post![]()
No wiadomo, że Man U rules w Premiership, choć nie ten wątek - proponuję założyć oddzielny to się dowiesz ile fanów jest na forum - ja się na pewno dopiszę

Caludio mógłby założyć wątek dla Królewskich..

Napisano 28 marzec 2010 - 20:29
Szkoda, że bez IniestyTeraz czas na Arsenal.

Napisano 28 marzec 2010 - 21:03

Napisano 28 marzec 2010 - 21:25

Napisano 29 marzec 2010 - 07:04
Szkoda bo było blisko, choćby remisu...

Napisano 29 marzec 2010 - 12:24

Napisano 29 marzec 2010 - 14:25

Napisano 29 marzec 2010 - 14:34

Napisano 29 marzec 2010 - 14:53
@Efex nie bede zakladal osobnego watku o Krolewskich wole tutaj troszke pomieszac w watku o BARCIE!
![]()
Czyli prowokator

Napisano 29 marzec 2010 - 20:02
Barca to coś więcej niż klub i choć w dzisiejszych czasach, rządzonych przez pieniądze wydaje się to bardzo abstrakcyjnym pojęciem, to mimo wszystko w tym stylu gry, otwartości, w fakcie że obecnie ponad 50% pierwszej drużyny stanowią wychowankowie Barcy, można zwyczajnie całkowicie utożsamiać się z klubem.
Trzeba też zaznaczyć, że mimo zmian prezesów, różnych sytuacji ekonomicznych i politycznych, Barca zawsze wyróżniała się pewną romantycznością futbolu.
Napisano 30 marzec 2010 - 18:10
Nie wiem czy jest sens zakladac watek o NAJLEPRZYM KLUBIE SWIATA XX wieku :twisted:Bo tacy koledzy jak barwena 1977 musieli by wysylac swoje trofea wedkarskie do barcy zeby dorownali MADRYTOWI,przynajmniej ilosciowoNie wiem czy byłby sens zakładać wątek o klubie czy też zespole bez żadnej sensownej wizji i charakteru
. Jak już mieszmy...
![]()

Pozdro dla wszystkich Barcelonistow.Hala Madrid
Ps.To jest namieszac

Napisano 30 marzec 2010 - 19:23
Klub który nie ma szacunku do swoich zawodników, który ceni i dba bardziej o puchary w gablotach niż o ludzi którzy te sukcesy tworzyli, klub którego władze w pierwszej kolejności liczą koszulki które mogą sprzedać w czasie sezonu zatrudniając kolejne prawdziwe gwiazdy, które w międzyczasie stają się przeciętniakami, bo jak każdy wie w tym klubie jedyną, prawdziwą gwiazdą może być i jest jego fantastyczny prezes.Klub który woli zatrudniać trenerskich przeciętniaków po to aby przypadkiem trenerowi nie przypisano sukcesów klubu a jedynie,jedynemu i niezastąpionemu człowiekowi królewskich, panu prezesowi.Brak charakteru i wizji już wcześniej wspomniałem.Itd, itd. i można tak w nieskończoność.Lubiłem Real jak grali tam Suker, Mijatovic,Redondo,prawdziwy i jedyny w swoim rodzaju RONALDO, Makalele, Zidane.Został tylko Raul i Casillas a reszta...brak po prostu słów.Zrobiono z tego klubu kołchoz i żal mi takiego Kaki że poszedł tam grać bo tam jest cieniem siebie ale nie dzięki sobie...A co do tej wielkości to zajrzyj do wikipedii i spójrz na dokonania takich klubów jak AC Milan, FC Liverpool i dostrzeżesz że im niewiele brakuje, mistrzostwa kraju nie licząc bo ile razy taki Real zdobyłby mistrzostwo i Puchar Europy grając w XX wieku w Serie A.Wybacz Claudio ale pewnie te osiągnięcia znacząco by stopniały.Kurde rozpisałem się....
Pozdrawiam!

Napisano 30 marzec 2010 - 19:37

Pozdrawiam!

Napisano 30 marzec 2010 - 23:03
Trenerowych przecietniakow?o kim mowisz?wszyscy ktorzy trenowali madryt byli odpowiedni w DANYM momencie.A ze zwalniali trenerow to Mi sie tez nie podoba,ale co mam zrobic!?Najbardziej jak zwolnili Vicente del Bosque po wygraniu ligi!

A co do koszulek jakie sprzedaja na czyms musza zarabiac te GRUBE miliony na gwiazdy co sciagaja!!!Kolchoz?moze i tak ale tak jest WSZEDZIE gdzie sa duze pieniadze.Gwiazdy ktore sie przeradzaja w przecietniakow,no tak w jakims klubie gdzie nie ma tyle gwiazd,moze i kazdy transfer jest jak ZLOTO,ale w Madrycie nie jest tak latwo,i napewno w Barcie tez nie gdzie jest tyle PEWNIAKOW na kazde miejsce.A jak Ci sie podobal Madryt za czasow Roberto Carlosa,Luisa Figo przypomne Ci ze to tez czasy Florentino Perez.Mega Pozdro @barwena 1977.
Ps.Sory ale tez sie rozpisalem,a to jest to czego najbardziej nie lubie

Napisano 31 marzec 2010 - 07:11
Co do osiągnięć,5xPuchar Europy w latach 1955-1959,1x1965 w latach kiedy liga hiszpańska była śmiesznie słaba.Spójż na ostatnie 10 lat kiedy poziom w Hiszpani zdecydowanie się wyrównał.Kiedyś, Real wczasował w lidze hiszpańskiej a takie zespoły jak AC Milan czy Liverpool toczyły ciężkie boje przez cały sezon o mistrzostwo kraju.Powtórzę się jakie były by osiągniecia tego klubu gdyby grał w Serie a w latach 60,70,80,90.To raczej pytanie retoryczne.
I jeszcze jedno, Real zawsze zatrudniał z jednej strony gwiazdy a z drugiej przeciętniaków.
Claudio zostaw w spokoju prehistorię.Są Polacy którzy cały czas wracają namiętnie do czasów Górskiego czy Piechniczka.I co z tego?Ktoś mógłby odnieść wrażenie że Polska to jedna z czołowych reprezentacji w Europie a jak jest sami widzimy...

Pozdrawiam!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych