

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 08 listopad 2012 - 20:49
Napisano 10 listopad 2012 - 09:36
Napisano 10 listopad 2012 - 11:03
Napisano 10 listopad 2012 - 14:16
Napisano 11 listopad 2012 - 06:23
Napisano 11 listopad 2012 - 11:23
Napisano 11 listopad 2012 - 14:47
Napisano 11 listopad 2012 - 21:44
Napisano 11 listopad 2012 - 23:55
Napisano 12 listopad 2012 - 00:04
'stoner', on 10 Nov 2012 - 08:36, said:
Mam nadzieje ze żaden mądrala nie wpadnie na pomysł odlewania ołowiu w domowej kuchni opary ołowiu są wysoce szkodliwe najlepiej odlewać ołów na świeżym powietrzu i unikać wdychania oparów . W takim przypadku zapach poxyliny to pikuśMoim zdaniem na bank popęka.
Nie polecam a raczej ostrzegam przed robieniem formy z poxyliny po pod wpływem temperatury wytwarzają się trujące gazy. Ból głowy murowany nawet w przy dobrej wentylacji.
Napisano 12 listopad 2012 - 17:52
Napisano 13 listopad 2012 - 00:38
Napisano 13 listopad 2012 - 03:19
Napisano 13 listopad 2012 - 05:49
Użytkownik Tomy edytował ten post 13 listopad 2012 - 05:59
Napisano 13 listopad 2012 - 10:47
Napisano 13 listopad 2012 - 18:40
Napisano 13 listopad 2012 - 21:54
Użytkownik wedkarzyk1 edytował ten post 13 listopad 2012 - 21:55
Napisano 13 listopad 2012 - 22:01
Użytkownik wedkarzyk1 edytował ten post 13 listopad 2012 - 22:02
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych