KubaWoblerek Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Siemka chciałbym wam napisac o moich woblerach doswiadzeniach z produkcja i ciekawych patentach do ich produkcji.Chcecie????Jesli chodzi o mnie to woblery strugam od 8 miesiecy.na mojego wobka okonka zlowilem juz 3 szczupaki a na woblerka uklejke dzień temu szczupaka 49 cm.jesli macie pytania to napiszcie 1
woblery z Bielska Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Siemka, Kubo.Nie możemy się doczekać Zwłaszcza zdjęć. Witaj
muddler Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Osiem miesięcy to już jest coś, można się załamać albo wpaść w obsesję. Tobie chyba się przytrafiło to drugie .
Qcyk Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Siema Kuba! Wrzucaj fotki chętnie popatrzymy:) Pozdrawiam Qcyk!!
KubaWoblerek Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 (edited) To jest wobler oklejany folią aluminiową.Jest to moje najnowsze dzieło,i właśnie w sobote nad dużym jeziorkiem Dziecinowskim na testech tego o to woblera za 6 rzutem wziął szczupaczek 49 cm.Radość ogromna Edited May 4, 2015 by KubaWoblerek 1
KubaWoblerek Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Jakby coś to mam kanał na youtube i tam zamieściłem film jak wypuszczam innego szczupaczka na swojego woblera.link do filmu: Możecie dać subskrypcje ;D
Recommended Posts