Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jest temat o Legii to aby go nie zaśmiecać zakładam temat o Lechu;)

Brawo Lech!!!

Dzisiejsza wygrana to tylko mały kroczek do mistrzostwa ale i tak jest to najlepsza drużyna w Polsce. Fajnie ogladać jak wygrywają ważne mecze. Oby tak dalej.

• Like 2
Posted

i tak jest to najlepsza drużyna w Polsce

Bez napinki, ale chyba nie bardzo... W ostatnich latach to 1 puchar polski przy 5 Legii, Mistrzostwa 3-1 również dla Legii... coś słabo jak na najlepszą drużynę w Polsce ;)

• Like 2
Posted

Na dzien dzisiejszy napewno najlepsza.

Jestes tak dobry jak twój ostatni mecz , a Lech pojechal Legie na jej stadionie , i to w pełni zasłużona wygrana.

Piekny gol Karola Linettego , no i lob Zaura palce lizac.

Moim zdaniem nadal Lech i Legia sa glownymi kandydatami do Majstra , w tym momencie Kibolski Klub Sportowy ma blizej :ph34r:

Posted

Jestes tak dobry jak twój ostatni mecz ,

Chyba żartujesz. W tabelach punktowych czy nawet rozgrywkach grupowych jeden mecz jest czesto bez znaczenia.

Posted

Potrzebujemy dobrego napastnika i bramkarza.

Napastnik, taki na 20 bramek, z tych 12 remisow w tym roku 4 razy przesądzilby o wyniku i legia mogłaby już nam szpaler robić.

Ale jest zespół, ma swój styl i przyszly rok jest nasz!

Posted

Fakt bramkarz to priorytet a napastki  tez jak najbardziej , choc mi bardzo podoba sie Sadjew jak poradzil sobie z nadmierna agresja  :D

Posted

Fakt bramkarz to priorytet a napastki  tez jak najbardziej , choc mi bardzo podoba sie Sadjew jak poradzil sobie z nadmierna agresja  :D

Sadajew to powinien zostać bokserem, a nie kopaczem.
Posted

Sadajew ok, ale jako cofniety napastnik, a my tak nie gramy.

Ja to widze tak. Napastnik (ponoc jest temat dobrego z ligi belgijskiej), Stilic na OPŚ i solidny bramkarz. Bo aktualnie wszyscy elektryczni.

I majster do Poznania.

Posted
Napastnicy dobrzy to już w Lechu byli, mam na myśli H.Rengifo i A.Rudnev. Nie cierpię chorej polityki transferowej Lecha, mianowicie, oni sprzedają za dobre pieniądze zawodników, którzy się wypromują, a za ta kasę nie ściągają nie gorszych od sprzedanych. I tak to się kręci. Rozumiem wyłożyć na zawodnika w przenośni złotówkę, a wyciągnąć na jego sprzedaży 100zł, ale na takiej zasadzie to my w Polsce klubu na miarę LM nie będziemy mieli.
Posted

Napastnicy dobrzy to już w Lechu byli, mam na myśli H.Rengifo i A.Rudnev. Nie cierpię chorej polityki transferowej Lecha, mianowicie, oni sprzedają za dobre pieniądze zawodników, którzy się wypromują, a za ta kasę nie ściągają nie gorszych od sprzedanych. I tak to się kręci. Rozumiem wyłożyć na zawodnika w przenośni złotówkę, a wyciągnąć na jego sprzedaży 100zł, ale na takiej zasadzie to my w Polsce klubu na miarę LM nie będziemy mieli.

...ale chyba już od dawna widać, że specjalnie nikomu (poza kibicom) na tym nie zależy...

plan? być w czołówce, być może czasem zawalczyć o majstra, ale jak najmniejszym kosztem

a jak się uda, to super... to jest dopiero biznes, wywalczyć cokolwiek praktycznie bez nakładów

Posted

Ja o majstra w tym roku jestem dziwne spokojny.

Sam Skorża powiedział, że to nie jest gotowy zespół.

Wszyscy czekamy na transfery a w szczególności napastnika- jednak jak będzie czas pokaże.

Jak by nie było, wiadomo gdzie są najlepsi kibice

• Like 1
Posted

Śląsk rozjechaliśmy :D

Boje się jednak, że karny w doliczonym może się trafiać w kolejnych meczach i z majstra nici...

Ciężko grać przeciwko sędziom. Żal mi Jagi, bo bezczelnie ich okradziono z punktów.

Idziemy na majstra!!!!

Posted

Idziemy idziemy trzeba liczyc na to ze jednaka w nastepnych meczach ,sedziowie nie beda drukowac dla legi :D

Posted (edited)

Idziemy idziemy trzeba liczyc na to ze jednaka w nastepnych meczach ,sedziowie nie beda drukowac dla legi :D

Niestety zawodników powoływać do wojska już nie mogą więc kombinują inaczej.

Jeszcze dwa :)

Edited by Najeżony
  • Like 2
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

http://ocdn.eu/images/pulscms/ZDA7MDA7MDMsNjQsNjQsMCww/511cfa1173ec0a4cf2ca227393a445b4.png

Górnik Zabrze  1:4  Lech Poznań     po 1 -połowie

Edited by robas
  • Like 1
Posted

http://ocdn.eu/images/pulscms/ZDA7MDA7MDMsNjQsNjQsMCww/511cfa1173ec0a4cf2ca227393a445b4.png

Górnik Zabrze  1:4  Lech Poznań     po 1 -połowie

Lechia 0:0 Legia

http://www.gg.pl/3.4.2/images/emoticons/dokuczacz.gif

Posted

Czy jeśli legła tak skończy jak teraz z lechią to juz mistrz w Poznaniu?

Trzeba jeszcze przejechać po Wiśle niedzielę, z założeniem że legła zdobędzie komplet w ostatnim meczu

Posted

Wygląda na to, że wreszcie się udało :D

A Leśny i jego ekipa muszą być nieźle posrani :lol:

Teraz napastnik, ktoś za Linettego, bramkarz i trzeba przynajmniej grupową fazę LE zrobić.

Posted

Nie ma co się pieścić, z Wisłą wystarczy remis, a sfrustrowany Górnik może Legii stanąć w gardle, można pogratulować Lechowi Mistrza Polski 2015.