SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Panie i Panowie poszukuje dobrego drutu na stelaż do jigów i kogucianek moje zapasy drastycznie się skurczyły. Poszukuję drutu 0,7 i 0,9. Jeśli ktoś ma namiary no dobrego sprzedawcę i chciał by się podzielić, będę wdzięczny.
Tommek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Yo,mi zalega 0.8 jakby ci pasował daj znaka
Krystek Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zajrzyj tu: http://www.allegro.pl/item912136135_drut_nierdzewny_kwasoodp orny_1_0_mm_polerowany.html jego nick: My_Martis przejżyj jego cała ofertę, znajdzieśz miekki, twardy i bardzo tawrdy drut polecam drut u tego pana bo ma najlepszy, inne sie chowaja pozdrawiam
Wojciech_B Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Witam małe pytanie jakie macie sposoby na wyprostowanie drutu zależy mi na uzyskaniu idealnie prostych mających do 30 cm odcinków jak dotąd nie udała mi się ta sztuka z drutem fi 1,2 Pozdrawiam Wojciech
klosskuba Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Witam.Ja prostuje drut rolując go między dwoma kawałkami płaskiej płyty. Tylko jest to miękki drut, czy wyjdzie tak z twardym tego nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi