Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Putka istnieje jak najbardziej.

Po street fishing to się nie nadaje

Staw prywatny, dzierżawili chłopy z ogródków działkowych, przynajmniej do zeszłego roku.

Płytko, zarośnięte... Nie bywam

Wolę kwaszarnie lub do wąsowej.

Muszę się wybrać na spacer od putki w górę, ktoś tam pstrąga nawet trafił, pewnie zwiał z musuł.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na Kwaszarni byłem dwa razy i poległem. Zdecydowanie lepiej mi idzie w Natolinie . Widok pływających U -botów na ostatniej gliniance bezcenny.

Wąsowej , nie kojarzę?

jakich u-botów?:)

Opublikowano

@pisarz mój znajomy nurkował w Natolinie,powiedział że takiego stada Tołpyg jeszcze nie widział. Ich widok naprawdę robi wrażenie.  ;)

• Like 2
Opublikowano

To może ja zacznę.

Grodzisk Mazowiecki

typ łowiska: staw.

Czy to są stawy na tzw. "Walca".

Jak mieszkałem w Grodzisku bywałem tam, ale w celach rekreacyjnych. Widziałem łowiących, ale raczej spławik lub grunt.

Opublikowano

Czy to są stawy na tzw. "Walca".

Jak mieszkałem w Grodzisku bywałem tam, ale w celach rekreacyjnych. Widziałem łowiących, ale raczej spławik lub grunt.

Tak, to te stawy.

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A te glinianki sa gdzies koło Gefco?

Glinianki są jak jest momo przy wjeździe na A2.

Kwaszarnia jest 2km w stronę Warszawy.

Najlepiej jechać kierując się na wake park

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nigdzie

tak myślałem, mieszkam tu od roku i nie mogę się przestawić na te wody. Wcześniej wędkowałem głównie na odrze. 

Opublikowano

Chłopaki gdzie w Grodzisku, okolicach jest szansa spotkania sandacza? 

Najbliżej Wisła albo Sulejów. Są też na stawach hodowlanych Eko Farm w Grzegorzewicach  ;)

Opublikowano (edytowane)

Nigdzie

To prawda , ale jest nadzieja :) .

Zeszłej jesieni jak chodziłem za szczupakiem i okoniem ,na gliniankach w Natolinie , trafiłem na zarybienia PZW. Na moje pytanie , o plany zarybieniowe drapieżnikiem usłyszałem, że rezygnują z zarybień szczupakiem na rzecz sandacza. Jednak to co zrobiły tegoroczne upały z tymi akwenami , nie napawa optymizmem :( .

Edytowane przez pisarz
Opublikowano

To prawda , ale jest nadzieja :) .

Zeszłej jesieni jak chodziłem za szczupakiem i okoniem ,na gliniankach w Natolinie , trafiłem na zarybienia PZW. Na moje pytanie , o plany zarybieniowe drapieżnikiem usłyszałem, że rezygnują z zarybień szczupakiem na rzecz sandacza. Jednak to co zrobiły tegoroczne upały z tymi akwenami , nie napawa optymizmem :( .

Trupkarze i żywcarze wyłowią i zjedzą. Tylko C@R mogłoby dać szansę. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Trupkarze i żywcarze wyłowią i zjedzą. Tylko C@R mogłoby dać szansę. 

Na Natolinie jak tylko otworzą wodę po zarybieniach to zjeżdża się chmara dziadków i nie ma gdzie kija wetknąć :D

Edytowane przez domin
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

W kwaszarni widziałem ładne okonie ale ciężko jest je złowić.

Są ładne i to nie tylko na Kwaszarni jednak wydaje mi się, że Ci co je łowią raczej nie napiszą co i jak :)

• Like 1
Opublikowano

Wiesz niestety dalej za dużo osób oczekuje że opłata za kartę mu się zwróci. Jak wypuszczałem wymiarowe szczupaki na Walczewskiego to płakali ;)