Co to za wobler?
#2661 Guest_trilung_*
Napisano 13 styczeń 2020 - 13:40
Wobki Sławka Szuszkiewicza...co ciekawe miałem ziomka Sławek Szyszkiewicz-strażak 120kg adrenaliny(cholera na gaszeniu chemii poparzył płuca i po wielu chemiach,okrojony zeszłym rokiem odszedł).
Śpieszmu się kochać ludzi tak szybko odchodzą...
#2662 OFFLINE
Napisano 13 styczeń 2020 - 14:52
- popper lubi to
#2663 OFFLINE
Napisano 13 styczeń 2020 - 15:03
Wobki na pewno warte uwagi, jednak trochę mnie zdziwiły te znikające podpisy autora tych wyrobów. Z taką formą podrabiania woblerów to się jeszcze nie spotkałem. Chyba, że to jakaś baardzo stara i limitowana seria SS🤣Swoją drogą: szanuj je szczęściarzu. Kultowe wobki. Praca dość oryginalna, ale pstrągi są zwykle "na tak" ;-)
#2664 ONLINE
Napisano 13 styczeń 2020 - 17:34
Użytkownik smokwelski edytował ten post 13 styczeń 2020 - 17:34
#2665 OFFLINE
Napisano 13 styczeń 2020 - 18:59
#2666 ONLINE
Napisano 14 styczeń 2020 - 17:56
#2667 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2020 - 18:51
Puknij do @kielo lub @banjo oni wiedzą.
Swoją drogą to zdziwiony jestem że Sławek @banjo jeszcze nie zabrał głosu. 🙂
Halo halo Sławku???🙂
- Franc lubi to
#2668 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2020 - 20:32
Więc tak wobler może być wykonany przez Leszka ale ster Na pewno nie jest to jego robotaKtoś z kolegów rozpoznaje czyje to cudo?
Dodam że tonący - nurkujący na "główkę".
Miałem kiedyś podobnego ale stawał na ogonie i miał dodatkowo kropki i inne znaki rozpoznawcze. Ten niestety nie ma. Oba jednak oklejone tą samą szmatą. Chodzi mi po głowie Leszek Dylewski.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- Dokuś i Delbanka lubią to
#2669 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2020 - 21:59
Na moje to nie są woblery pana Sławka. Kolory nie Sławkowe. I ta "kalkomania"♂
Puknij do @kielo lub @banjo oni wiedzą.
Swoją drogą to zdziwiony jestem że Sławek @banjo jeszcze nie zabrał głosu.
Halo halo Sławku???
Grześku, stawiasz mnie psychologicznie w trudnej sytuacji . Przecież koledzy prawie skaczą sobie do oczu . A co będzie, jak powiem, że nie są to Sławka? Najlepiej by było jakbym potwierdził, że to jednak Sławkowe . Niestety nie mogę ani potwierdzić, ani zaprzeczyć. Nie mam pewności, wobków drewnianych Sławka mam niewiele.
Ale, jak kol. @dante chce mogę zdjęcie wysłać do Sławka z prośbą o jego opinię.
- peekol lubi to
#2670 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2020 - 22:01
Więc tak wobler może być wykonany przez Leszka ale ster Na pewno nie jest to jego robota
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jacku, to nie jest Leszka wobler. Zakładam, że ten wzór szmaty był okresowo wykorzystywany i mam wobki Leszka na takiej szmacie. Wówczas, jak i teraz, oczka mocujące linkę, maja inny kształt, niż to na zdjęciu.
- Dokuś i Delbanka lubią to
#2671 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2020 - 12:43
Panowie @dante i @Tomek TJ, proszę animozje wyjaśniać na priv, wyłącznie na priv. Ujawnianie prywatnej korespondencji jest co najmniej nieeleganckie, a udowadnianie na forum, że "moja racja jest najmojsza" nie służy niczemu dobremu.
Proszę zakończyć tę dyskusję w tym miejscu.
- Rajfel, Okonhel, pele i 1 inna osoba lubią to
#2673 OFFLINE
#2675 Guest_trilung_*
Napisano 18 styczeń 2020 - 20:41
Trochę wszhstkiego,chyba na każdą rybę coś by podpasował.
Użytkownik trilung edytował ten post 18 styczeń 2020 - 20:48
- trout master lubi to
#2676 Guest_trilung_*
Napisano 18 styczeń 2020 - 20:51
?
Fajne płotki srebrna podobna do @muddler'a,a złota z innej ręki...
- Dokuś lubi to
#2677 OFFLINE
Napisano 18 styczeń 2020 - 20:54
- Dokuś lubi to
#2678 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2020 - 00:48
Może to Bencur z forum?
Nie wiem co tam struga Kolega Bencur, ale jestem przekonany, że byłby zniesmaczony taką insynuacją.
- Franc i Dokuś lubią to
#2679 OFFLINE
Napisano 19 styczeń 2020 - 11:22
Ster z linijki a kotwiczki na stałe
Ktoś wie kto jest twórcą ?
- Dokuś lubi to
#2680 OFFLINE
Napisano 20 styczeń 2020 - 16:27
Witam, potrzebuję opinii forumowych speców odnośnie pochodzenia woblerów ze zdjęć. Konkretnie tego żółtego i pomarańczowego. Kupiłem je tutaj na forum jako woblery SS. Po otrzymaniu przesyłki widniały na nich czerwone podpisy SS takie, jak na pozostałych. Miałem je w wodzie na próbę i dzisiaj miałem wysłać fotkę znajomemu i ku mojemu zdziwieniu z podpisu prawie nie było widzieć, a gdy przejechałem po nich palcem zupełnie znikły. I tu moje pytanie: czy ktoś sprzedał mi woblery innego twórcy i podpisał je cienkopisem czy to woblery SS? Znacie kogoś, kto robi jeszcze takie woblery bez podpisu? Dzięki za wszelkie info?
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Uzyskałem odpowiedź od Sławka Szuszkiewicza. To nie są jego woblery.
Bardzo proszę o zachowanie spokoju.
- Franc, Dokuś, cyprys19 i 1 inna osoba lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych