No to teraz czekamy cierpliwie na...
...19-tki
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 27 lipiec 2020 - 16:25
No to teraz czekamy cierpliwie na...
...19-tki
Napisano 27 lipiec 2020 - 19:33
Szkoda, liczyłem po cichu na jakieś kotlety
Napisano 27 lipiec 2020 - 20:26
Szkoda, liczyłem po cichu na jakieś kotlety
Nie mówię nie, może zrobię tą 19. Fajnie by było jakby jakiś odzew był, tego co już pływa.
Napisano 27 lipiec 2020 - 21:07
Co byś nie zrobił, będzie łowić
Napisano 09 sierpień 2020 - 19:42
Wróciłem właśnie z weekendu z rodzinką. Chciałem pokazać moim synom jak się dłubie okonie,tak żeby mieli zabawę nad wodą. Mimo gorąca nawet średnie pasiaki waliły jak głupie.
Po godzinie mój młody pokazał mi miejsce w szeregu i wydłubał trochę inne paski. Złapał go na różową nie dokończoną Stynkę 4.8. Ryba dała mu naprawdę dużo radości,a i w oczach widzę że będzie coś z niego.
Napisano 27 sierpień 2020 - 07:51
Traktuje mój wątek autorski jak pamiętnik, tak żeby od czasu do czasu zerkając w tył sprawdzić czy moja forma zwyżkuje czy leci w dół na pysk. Te dwa filmy to takie małe podsumowanie tego, że w tym roku zeszło mi trochę czasu z tymi uklejami.Czas przejść do kolejnego projektu.
Napisano 29 sierpień 2020 - 21:15
Jedno z rzecy które staję się tak istotne w życiu każdego człowieka pojawia się pod pod okiem ekpsera człowieka który ma duzy warsztat pracy teoretyczej i praktyczneja zaczyna się pasja czyli wartość sama w sobie. Wędkarska wartość ,która śłuzy dobrej zdrowej relacji ojca z synem realizacji planów wędkarskich i wspólne spędzanie czasu nad woda, jako ojca z synem, to wartość najwyższa. szczerze gratuluję i trzymam kciuki piękne wyroby robisz.Wróciłem właśnie z weekendu z rodzinką. Chciałem pokazać moim synom jak się dłubie okonie,tak żeby mieli zabawę nad wodą. Mimo gorąca nawet średnie pasiaki waliły jak głupie.
Po godzinie mój młody pokazał mi miejsce w szeregu i wydłubał trochę inne paski. Złapał go na różową nie dokończoną Stynkę 4.8. Ryba dała mu naprawdę dużo radości,a i w oczach widzę że będzie coś z niego.
Napisano 10 grudzień 2020 - 21:29
Synki 6.0 z komorą powietrzną miały być gotowe na listopad.Tym czasem Covid wyeliminował mnie na cały miesiąc i dziś dopiero udało mi się je dokończyć.Powoli wracam do życia.
Napisano 10 grudzień 2020 - 23:11
Wrzuć do szklanki z wodą na jakiejś czeburaszce uzbrojone, bardziej przemówi do wyobraźni
Napisano 11 grudzień 2020 - 08:22
Wrzuć do szklanki z wodą na jakiejś czeburaszce uzbrojone, bardziej przemówi do wyobraźni
Ta gumka to nie nowość, więc nie będę kopiował plików, Więcej informacji i filmik był na 10 stronie mojego wątku.
http://jerkbait.pl/t...opimann/page-10
Napisano 26 marzec 2021 - 18:51
Ostatnim czasem zrobiłem sobie takie maleństwo.W tym sezonie chcę się pobawić trochę w UL.Gumka na razie jest w fazie testów.
Napisano 29 marzec 2021 - 15:43
Nowe cieplutkie formy czekają na wytopy a ja nie wiem od czego zacząć.Będą ukleje 11 cm bez pracy ale pływające z komorą powietrzna ,Jazgarze po tuningu bardziej smukłe w wersji 10 i 7.5 i okoń 10 cm.
.
Napisano 09 kwiecień 2021 - 19:07
Żabki ukończone.Będzie 5 kolorów, Brązowe ze złotym brzuchem, złoto -czarne, czarno czerwone, zielone i piąty kolor jakiś taki toksyczny.
Napisano 10 kwiecień 2021 - 19:37
Dzisiaj w prawdzie nie na najnowsze żaby, ale na mala stynkę 4.8 w kolorze czerń-złoty brokat. Właśnie ten kolor jakoś im ostatnio podchodzi.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych