Cześć
Torba Ortlieb powinna spełnić Twoje oczekiwania. Są różne rozmiary, ja mam duffle 140l. Nie przemoknie na pewno
Bardziej mi chodzi o torb z boksami na mase przynęt.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 19 marzec 2019 - 23:32
Cześć
Torba Ortlieb powinna spełnić Twoje oczekiwania. Są różne rozmiary, ja mam duffle 140l. Nie przemoknie na pewno
Bardziej mi chodzi o torb z boksami na mase przynęt.
Napisano 20 marzec 2019 - 00:04
Napisano 21 marzec 2019 - 00:01
Poszukaj torby Daiwa Prorex 425. Może wystarczy? Weź też po uwagę ile taka torba może ważyć wraz z przynętami.
Nie no podałem przykłądy jakie typuje, potrzebuje duzej torby zeby byl porządek w miare na łodzi itd. to bedzi torba na łodz a nie podrózowania po brzegach z majdanem.
Gum i jerków mam bardzo duzo i ta daiwa była by za mała. o połowe mniejsza jest od tych co podałem .
Napisano 21 marzec 2019 - 07:44
Napisano 21 marzec 2019 - 09:35
Jak ktoś ma dużo gratów i duży bagażnik w aucie oraz dożo miejsca na łodzi to super jest:
DAM TORBA EFFZETT BOAT BAG
Ja osobiście używam:
BERKLEY MAXI RANGER - największy model ale do tego mam jeszcze zawsze torbę z BIEDRONKI z pozostałymi gratami, czyli: termosy, jedzenie, kurtka od deszczu, pozostałe pudełka z przynętami, jakiś kołowrotek zapasowy, zapasy gum itp..
Może w tego Dama dałoby się całość zapakować ?
Użytkownik Rolnik edytował ten post 21 marzec 2019 - 09:35
Napisano 21 marzec 2019 - 21:49
Myślę ze wiekszosc bym tam upchał, najwyzej jakies najwieksze cukierasy były by luzem gdzięs. bo gumy 30+ typu trout juz zajmuje za duzo miejsca w pudełkach.
Martwi mnie tylko to czy ona wytrzyma na deszczach, zeby nie bylo niespodzianek ze w środku będzie woda stała.
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych