Jak w temacie szukam jakiegoś serwisu, ewentualnie osoby, która przesmaruje moje kołowrotki w okolicach Trójmiasta.
Serwis kolowrotkow w Trojmiescie
#1 OFFLINE
Napisano 08 lipiec 2013 - 22:12
#2 OFFLINE
Napisano 09 lipiec 2013 - 06:55
spytaj w sklepie BM http://www.bm-fishing.pl/ w Gdyni. tam chyba przychodzi takie gosciu co się tym zajmuje . chyba ma na imie Edek.
#3 OFFLINE
Napisano 09 lipiec 2013 - 07:22
albo pogadaj z Tarłosiem z CW...
#4 OFFLINE
Napisano 09 lipiec 2013 - 12:58
Gdynia Wójta Radtkego przy Hali Waldek Pietrzyk
#5 OFFLINE
Napisano 26 czerwiec 2015 - 08:32
witam,
Wiecie kto I gdzie serwisuje kolowrotki w trojmiescie. Mam problem z malezyjskim shimano twin power, ktory bardzo skreca linke - czy to jest do naprawienia?
#6 OFFLINE
Napisano 26 czerwiec 2015 - 09:14
Słyszałem, że podobno ktoś z CW się tym zajmuje. O ile dobrze kojarzę to ma na imię Marcin. Możesz zadzwonić i zapytać: 58 520 78 54
#7 OFFLINE
Napisano 26 czerwiec 2015 - 12:51
witam,
Wiecie kto I gdzie serwisuje kolowrotki w trojmiescie. Mam problem z malezyjskim shimano twin power, ktory bardzo skreca linke - czy to jest do naprawienia?
Nie wiem,jak chcesz zminimalizować coś,co jest podstawową cechą kołowrotków stałoszpulowych,sądzę raczej,że warto zastosować dobry krętlik i inną plecionkę,przynęty też skręcają pletki i żyłki,szczególnie obrotówki,kraj pochodzenia też raczej nie ma na to wpływu,jeśli już coś kombinować,to z rolką kabłąka,ale nie liczyłbym na spektakularny sukces .
- Józef Lesniak lubi to
#8 OFFLINE
Napisano 26 czerwiec 2015 - 21:48
witam,
Nie wiem,jak chcesz zminimalizować coś,co jest podstawową cechą kołowrotków stałoszpulowych,sądzę raczej,że warto zastosować dobry krętlik i inną plecionkę,przynęty też skręcają pletki i żyłki,szczególnie obrotówki,kraj pochodzenia też raczej nie ma na to wpływu,jeśli już coś kombinować,to z rolką kabłąka,ale nie liczyłbym na spektakularny sukces .
A co, Malezja to gorsze produkty,to wymysł co niektórych. Problemy związane ze skręcaniem linki nie należy zganiać na producenta.
Podstawą jest sprawdzenie czy rolka się obraca,a jeśli tak,to wszystko powinno być OK i przyczyn należy szukać gdzie indziej tak jak pisze @CM Punk.
#9 OFFLINE
Napisano 28 czerwiec 2015 - 22:49
akurat to jest wina kolowrotka a nie linki. Linke mam dobrej firmy I mam ja na paru kolowrotkach ale tylko na dwoch tych twin powerach sie skreca tak perfidnie. Mowicie, ze to rolka ? To naprawa tego nie bedzie taka droga rozumiem
#10 OFFLINE
Napisano 28 czerwiec 2015 - 23:10
akurat to jest wina kolowrotka a nie linki. Linke mam dobrej firmy I mam ja na paru kolowrotkach ale tylko na dwoch tych twin powerach sie skreca tak perfidnie. Mowicie, ze to rolka ? To naprawa tego nie bedzie taka droga rozumiem
Sam sobie zrób naprawę. Łożycho w rolce wymień. Kilka minut roboty.
#11 OFFLINE
Napisano 02 lipiec 2015 - 09:20
a gdzie takie lozysko dostane?
#12 OFFLINE
Napisano 02 lipiec 2015 - 09:39
a gdzie takie lozysko dostane?
pewnie nigdzie, trzeba będzie kupić. w gdańsku np. u kulki.
#13 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2015 - 20:49
witam,
Wpadnij do sklepu Twister/rynek we Wrzeszczu/do Piotra,ma takiego co dobrze naprawia
#14 OFFLINE
Napisano 07 lipiec 2015 - 11:24
pewnie nigdzie, trzeba będzie kupić. w gdańsku np. u kulki.
Zycie mnie nauczylo, ze za darmo to nawet w ryj nie mozna dostac w dzisiejszych czasach wiec na darmoche nie liczylem:)
A gdzie znajde ''u kulki'' ?
#15 OFFLINE
Napisano 07 lipiec 2015 - 11:25
Wpadnij do sklepu Twister/rynek we Wrzeszczu/do Piotra,ma takiego co dobrze naprawia
oki. Skorzystam. Dzieki
#16 OFFLINE
Napisano 09 lipiec 2015 - 10:42
proponuje Pana w elblagu -ostatnio dalem mu do naprawy kolowrotek i wyszedl jak nowy (elblag to taka wies niedaleko trojmiasta )
namiary na tego speca znajdziesz na necie ,( czlowiek naprawe z pasja a nie typowy rozkrecacz i skladacz )
#17 OFFLINE
Napisano 19 lipiec 2015 - 19:42
Witam. Dasz namiary na tego Pana z elblaga.
#18 OFFLINE
Napisano 19 lipiec 2015 - 21:05
w goglach wpisujesz np : zaklad naprawy wedek elblag
i włalla
#19 OFFLINE
Napisano 23 lipiec 2015 - 13:56
Starsze modele też?
#20 OFFLINE
Napisano 09 sierpień 2015 - 09:19
za rada sam sobie ''zserwisowalem'' te rolki w tych dwoch twin powerach. Rozkrecilem, przeczyscilem i nalozylem kropelke oleju z zestawu. Mam nadzieje, ze dobrze? - co myslicie ten olej z zestawu jest dobry?
Najsmieszniejsze jest to ze to ta sama produkcja (tylko rozmiar 1500 i 2500) i maja dwa rozne lozyska w rolkach. W 1500 wydaje sie byc lepsze i ''drozsze'' no i lepiej sie po moim ''serwisie'' krecie. Ten z 2500 wyglada ''tanio''
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: serwis, kołowrotek, multiplikator
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Budżetowe lekkie łowienie - okonie, białoryb i wrocławski niewymiarowy szczupak ;)Napisany przez Andżej , 03 sty 2022 spinning, xul, okoń, wędka i 1 więcej |
|
|
||
|
Sprzęt wędkarski →
Baitcasting →
Jak multiplikator do 400 złNapisany przez Kamil.G. , 29 kwi 2019 multiplikator |
|
|
|
Hand made →
Naprawy, tuning, majsterkowanie →
Kołowrotek Ryobi Tresor 2000 - zagubiona częśćNapisany przez tadelinho , 01 kwi 2019 ryobi, kołowrotek, część |
|
|
||
Rozwiązane
Sprzęt wędkarski →
Sprzęt motorowodny i elektronika wędkarska →
TOHATSU 25Napisany przez allevoytek , 11 cze 2018 naprawa, moduł, elektronika i 2 więcej |
|
|
||
Hand made →
Naprawy, tuning, majsterkowanie →
Pinion gear do kołowrotka PennNapisany przez Vaymona , 29 maj 2018 penn, serwis, części |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych