allevoytek Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) Szukam pomocy. Uszkodzeniu uległo połączenie wiązki z modułem . Kto pomoże . Silnik EFI.Moduł też może być uszkodzony. Silnik raz pali , raz nie Edytowane 11 Czerwca 2018 przez allevoytek
MarMilo Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 1. Kup nową wiązkę2. Lutownica i miernik w rękę i wymiana kabla po kablu (taniej ale nie zawsze dłużej).Mariusz
psulek Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Szukam pomocy. Uszkodzeniu uległo połączenie wiązki z modułem . Kto pomoże . Silnik EFI.Moduł też może być uszkodzonySkąd ten wniosek? Wiesz, że uszkodziłeś? Sprawdzałeś na przykład czujnik włączenia biegu? Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka
fred88 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Mam taki sam model. Ktoś z kolegów wie czy jest w nim możliwość podniesienia mocy na 30km. Pojemność, rozmiar i skok cylindra identyczny jak w mocniejszym modelu. Może gdzieś jakaś zwężka...? Szukałem, ale sam nic nie ździałam.
womaly23 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Myślę że moduł załatwił by sprawę, ale równie dobrze może dlatego jsc wałek rozrządu. Trzeba sprawdzać po katalogu części 25 i 30 po kolei boats.net,
psulek Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Mam taki sam model. Ktoś z kolegów wie czy jest w nim możliwość podniesienia mocy na 30km. Pojemność, rozmiar i skok cylindra identyczny jak w mocniejszym modelu. Może gdzieś jakaś zwężka...? Szukałem, ale sam nic nie ździałam.Wg. mojego stanu wiedzy, jest to kompletnie nieopłacalbe - koszt około 4000. Lepiej sprzedać i kupić 30. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Czerwca 2018 przez psulek
fred88 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Ciśnienia na zmiany narazić nie mam. Przesiadłem się z 6konnego ponton na 25 konną łódkę i jest dobrze. Myślałem, że tanim kosztem da się coś ugrać. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
psulek Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Ciśnienia na zmiany narazić nie mam. Przesiadłem się z 6konnego ponton na 25 konną łódkę i jest dobrze. Myślałem, że tanim kosztem da się coś ugrać. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaTanim się nie da, bo jest kilka rzeczy nie tanich do wymiany. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka
allevoytek Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2018 Wiem , że uszkodzona wiązka ,bo uszkodzona kostka a pin w module luzny. Może ktoś wie gdzie te części zamówić.Oczywiście poza serwisem autoryzowanym.
pingvinas Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 A to rumpel czy manetka, bo do rumpla mam wiązkę.
MarMilo Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Wiem , że uszkodzona wiązka ,bo uszkodzona kostka a pin w module luzny. Może ktoś wie gdzie te części zamówić.Oczywiście poza serwisem autoryzowanym.Zrob zdjęcia kostki i jedź na giełdę elektroniczną - może coś dobiorą - do tego lutownica, cyna koszulki termo i po godzinie zabawy będziesz miał jak nowe za 10PLN.
Rekomendowane odpowiedzi