Co to za przelotka - podaj rozmiar, może fotkę zrób,cos sie wymyśli,
ps wogóle dział mogłes inny wybrać, poproś moda żeby przeniósł to do działu rodbuilding,
pzdr
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 10 marzec 2013 - 16:52
Co to za przelotka - podaj rozmiar, może fotkę zrób,cos sie wymyśli,
ps wogóle dział mogłes inny wybrać, poproś moda żeby przeniósł to do działu rodbuilding,
pzdr
Napisano 10 marzec 2013 - 20:01
Napisano 12 marzec 2013 - 10:06
Jakub,widze że w Norwegii przebywasz,możesz powiedzieć gdzie dokładnie,bo jeśli w okolicy Stavanger to moge Ci to zrobić
Napisano 12 marzec 2013 - 20:48
Napisano 13 marzec 2013 - 11:52
Przesyłke z polskiego sklepu dla kręcacych wędki rozpatrywałeś?
Napisano 14 marzec 2013 - 19:07
..
Użytkownik tomek_tp edytował ten post 14 marzec 2013 - 19:09
Napisano 03 kwiecień 2013 - 18:35
witam
mam pytanie,czy znacie dobry punkt w Katowicach lub najbliższej okolicy gdzie mógłbym naprawić złamaną szczytówkę?
to jednoczęściówka,i dlatego jest problem z wysyłaniem jej w świat
Napisano 03 kwiecień 2013 - 19:33
Jak do 2m to kurier zabierze.
Napisano 03 kwiecień 2013 - 21:39
niestety powyżej , 2,13m
Użytkownik jobejt61 edytował ten post 05 kwiecień 2013 - 07:39
Napisano 07 kwiecień 2013 - 19:50
Witam,pomogę w rozwiązaniu problemu
Napisano 22 sierpień 2013 - 15:44
Dzień dobry,
Po zakupie radość trwała rok...podczas tegorocznego, wiosennego pobytu w Szwecji złamałem w górnej części wspomniany w tytule kijek.
Mam w związku z tym pytanie...gdzie kupić top tej wędki lub chętniej gdzie naprawić??
shimano lesath, 2.7m, 20-50 cw;
Proszę o pomoc
pozdrawiam
nixon
Użytkownik nixon69 edytował ten post 22 sierpień 2013 - 15:44
Napisano 23 sierpień 2013 - 09:41
Ja się dołączę do tematu, czy ktoś wie gdzie można kupić drugi skład do kijka shimano???
Napisano 23 sierpień 2013 - 10:38
ja nosiłem do miejsca gdzie kupiłem wedkę. Troche czekałem bo poszła do serwisu.
Napisano 27 wrzesień 2013 - 20:20
Napisano 05 październik 2013 - 10:18
Witam.Potrzebuje pomocy w temacie szczytówki do Fenwicka HMG GRAPHITE 8' #6 .
Wędka przyniesiona do mojej pracowni w celu naprawy , ale jeszcze jest na gwarancji ,ale kolego ma problemy bo tam gdzie ja kupił już sklep nie istnieje .Strzeliła szczytówka podczas machania linką ,może sie udało by zdobyć nową w ramach gwarancji.
Napisano 05 październik 2013 - 11:41
Mi to się wydaje, że sklep tylko pośredniczy w realizacji gwarancjii. Proponowałbym z tym tematem zwrócić się do przedstawiciela marki na Polskę: http://www.fenwick.com.pl/kontakt.html. Jeśli kijek jest z oficjalnego źródła i są jakieś papiery, nie powinno być problemu...
Napisano 09 styczeń 2014 - 15:11
Witam kolegów
Mam prośbę, sezon zaczęty nad naszą wisłą no ale cóż przy zarzucaniu strimer zachaczył o przelotkę "mój błąd" i wyrwało przelotkę.
Potrzebuję pomocy gdzie u nas na śląsku mogę naprawic mojego graysa .
pozdrawiam
Napisano 09 styczeń 2014 - 15:53
W przelotce zostal kawalek szczytowki?
Czy sama przelotka wyszla?
Napisano 09 styczeń 2014 - 16:44
Jeżeli blank nie został uszkodzony to masz kilka możliwości:
-poszukać w swoim mieście albo okolicy jakiejś pracowni rodbuilderskiej – powinni mieć na stanie lakier i nici, z przelotkami różnie bywa jeśli pracownia się nie zajmuje zbrojeniem muchówek –ale zawsze można ściągnąć z jakiejś innej pracowni
-poszukać na różnych forach kogoś z okolicy kto zbroi kije – z tego co kojarzę ktoś taki funkcjonuje w Twojej okolicy –ale nie pamiętam na którym forum widziałem /u szczurka albo FFF/ Napisz posty na kilku forach jaki to kij i która przelotka poszła – ja w ten sposób znalazłem kolegę który robił już takie Streamflexy jak mój. Dobrał idealnie omotkę i przelotkę. Śladu nie widać.
- zadzwonić do kilku pracowni robiących muchówki (Wrocław, Kraków, Kraśnik, Lublin itd. –w którymś wątku sa wymienione chyba wszystkie polskie pracownie) , powiedzieć jaka jest sytuacja, i jeżeli będą mieli odpowiednie komponenty –wysłać tam gdzie oferta będzie najtańsza.
g
Napisano 10 styczeń 2014 - 12:05
ok dzięki koledzy sama przelotka tj. czwarta od szczytówki zachaczył strimer przy wymachnięciu i poszła rok przerwy i wyszedłem z wprawy nie wiem jak sie dodaje foto tak to dałbym do wglądu
Użytkownik pinqwin edytował ten post 10 styczeń 2014 - 12:09
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Wędka pod Okonia z zapasem mocyNapisany przez KipsoN , 25 wrz 2023 wędka |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Budżetowe lekkie łowienie - okonie, białoryb i wrocławski niewymiarowy szczupak ;)Napisany przez Andżej , 03 sty 2022 spinning, xul, okoń, wędka i 1 więcej |
|
|
||
Różności wędkarskie →
Cafe jerkbait.pl →
Złamana szczytówka w spinningu.Napisany przez Pstrągal , 11 gru 2020 szczytówka, wędka, złamana wędka i 1 więcej |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Wędka do dużych gum i jerkówNapisany przez Pitpno , 02 cze 2020 spinning, gumy, jerk, wędka |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Kij okoniowy 250-300 PLNNapisany przez Jorginto , 09 cze 2019 wędka, okoń, spinning, jig |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych