hasior Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 witam jak w tytule ,poszukuję takiego kijka i zdaje sie na wasze doświadczenie,myśle klasa 7-8 i dł 270-290cm max koniecznie 4 skład, jak pisałem główna ryba to szczupak ale nie jakis tam kloc,a jedynie polski stadnard do 75cm nalekkich strimkach 10cm,więc myślę ze kij nie powinien byc za cięzki,ale i nie za lekki na 5 za długo to trwa.raczej coś z sztywniejsztch patyków,żeby mi sie nie lało,ugięcie po sama rękojeśc raczej wykluczam, więc wedka raczej z tych szybszych niz wolniejszych. liczę na waszą pomoc
hasior Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 przyznam że myśłałem o takim czyms własnie,tymbardziej ze sa na nie promocje ,po wejściu nowego modelu Xi3 ten to #6 powiadasz że styknie ?,czekam na dalsze propozycje,chciałbym kilka opini poznac na temat róznych kijków
hasior Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 dzięki za pomoc,będe niedługo w Wawie to mysle znajdę chwilke by obadać ten blank w Fc,rozumiem że jest to raczej sztywniejszy blanczek?
Rekomendowane odpowiedzi