Dobrze, że już wszystko działa.
Ja na szczęście nie miałem dylematów co zrobić z wolnym czasem. Pracodawca zapewnił atrakcje i wypełnił czas do granic możliwości
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 18 sierpień 2015 - 12:22
Dobrze, że już wszystko działa.
Ja na szczęście nie miałem dylematów co zrobić z wolnym czasem. Pracodawca zapewnił atrakcje i wypełnił czas do granic możliwości
Napisano 18 sierpień 2015 - 12:51
Najważniejsze , że już funkcjonuje.
Napisano 18 sierpień 2015 - 12:52
A teraz się Shrap zesłał... epidemia?
Napisano 18 sierpień 2015 - 13:42
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Nawet jakby ostatnie 5 czy 7 lat poszlo w czorty to tylko lepiej, od nowa mozna by sobie podyskutowac, ktora stelka najlepsza czy jaka okoniowka pod wzdregi czy jazgarze by tez przylow w postaci leszcza 34.67 cm ogarnela
Napisano 18 sierpień 2015 - 13:55
Tuż przed awarią napisałem dość długi post z opisem łowiska po powrocie z urlopu. Akurat go wcięło:) Bywa. Dobrze, że już działa.
Napisano 18 sierpień 2015 - 14:24
Przez chwile pomyślałem że to atak hakerów najętych przez ...PZW.
Napisano 18 sierpień 2015 - 16:45
Napisano 18 sierpień 2015 - 17:21
Zaraz wpadnie tutaj Nad Troll Wszystkich Wątków (tfu, tfuuu, a kysz...) i oznajmi w nieskończonej mądrości swej, że to na pewno zamach samobójczy anty-rybackich najemników, atak hejterski psów wojny PZW, zemsta wszelakiej maści RedNaczy lub atak klonów członków forum...
Użytkownik Jano edytował ten post 18 sierpień 2015 - 18:00
Napisano 18 sierpień 2015 - 17:23
Przyznam ze na forum jestem krotko, ale jakos tak dziwnie przez te ostatnie prawie ze dwa dni
Przyznam ze jako nowy spinningista przekopalem juz pare tematów i jeszcze mało. Wiele sie mozna nauczyc !
Oby jak najmniej awarii zycze !
Napisano 18 sierpień 2015 - 17:36
Użytkownik PaPaDaNcE edytował ten post 18 sierpień 2015 - 17:37
Napisano 18 sierpień 2015 - 18:50
Zaraz wpadnie tutaj Nad Troll Wszystkich Wątków (tfu, tfuuu, a kysz...) i oznajmi w nieskończonej mądrości swej, że to na pewno zamach samobójczy anty-rybackich najemników, atak hejterski psów wojny PZW, zemsta wszelakiej maści RedNaczy lub atak klonów członków forum...
Już jestem.. W skrócie mówiąc- coby sobie nikt nie musiał fatygować osobistych niedostatków - podnoszę wędkarski demimondzik z medialnego gnoju i światopoglądowej degrengolady, które o dziwo nawet tutaj szukają dla siebie zwyczajowej pożywki
Napisano 18 sierpień 2015 - 18:59
Zaraz wpadnie tutaj Nad Troll Wszystkich Wątków.
Nie wierzyłem, że coś może poprawić mi dzisiaj nastrój, dziękowaćJuż jestem..
Napisano 18 sierpień 2015 - 21:14
....
Użytkownik Mariano Italiano edytował ten post 18 sierpień 2015 - 21:16
Napisano 18 sierpień 2015 - 21:43
Co by było bez tego jerka ... Czułem się jakby ktoś umarł
Napisano 18 sierpień 2015 - 21:56
Nie róbcie tego więcej . Albo inaczej - zróbcie wszystko , żeby taka sytuacja nie miała więcej miejsca . Atmosfera w domu była nie do zniesienia . Żona chodziła cichutko na palcach . A ja otwierałem i zamykałem lapka wyjąc - JAK ŻYĆ ???
Ale już jest dobrze !
Napisano 18 sierpień 2015 - 22:55
Kiedyś chyba Widerny obawiał się ataków z internetu......jego konkurent z YT..... podobno spalił mu komputer
Napisano 19 sierpień 2015 - 17:36
Chyba znów jakaś chwilowa awaria była Nie można było wejść na stronkę...
Bez jerka to jak bez ręki
Napisano 19 sierpień 2015 - 18:28
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Nawet jakby ostatnie 5 czy 7 lat poszlo w czorty to tylko lepiej, od nowa mozna by sobie podyskutowac, ktora stelka najlepsza czy jaka okoniowka pod wzdregi czy jazgarze by tez przylow w postaci leszcza 34.67 cm ogarnela
jestes wredny tu Ludzie prawie poumierali......
Napisano 21 sierpień 2015 - 06:26
Miałem dziś identyczną sytuację jak przy ostatniej awarii, inne strony w sieci hulały normalnie a jerkbait znów był niedostępny z wpisem na białym tle - nie znaleziono serwera. Remek popatrz na serwery na o12.pl. Nie mam z nimi takich problemów a kilkanaście stron i dość potężne forum o innej tematyce na tym śmiga.
Napisano 21 sierpień 2015 - 15:57
Giełda sprzętu wędkarskiego →
Kupię/zamienię/oddam →
Zamienię Megabass arms super laggeraNapisany przez Geciowy , wczoraj, 19:05 ogłoszenie |
|
|
||
Kupię/zamienię/oddam →
Kupię DAIWA CALDIA MQ LT 2500DNapisany przez kornetes , 23 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Kupię/zamienię/oddam →
Wobler Wojtka GrocholiNapisany przez troutmaniacs , 14 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Kupię/zamienię/oddam →
Graphiteleader Veloce RV GLVRC-65MLNapisany przez koval75 , 11 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Hand made →
Naprawy, tuning, majsterkowanie →
Złamana wklejkaNapisany przez Mariuszg97 , 01 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych