Wszystko wskazuje na to, że Szymon Marciniak jednak nie poprowadzi finału LM. Jeśli faktycznie tak się stanie, to będzie wielka szkoda. Niemniej, trzeba uważać z kim się przystaje... A UEFA broniąc swojego wizerunku, prawdopodobnie zrobi to na co się zanosi...
Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia
#8661 OFFLINE
Napisano 02 czerwiec 2023 - 10:10
#8662 OFFLINE
Napisano 02 czerwiec 2023 - 11:16
Spodziewać się to jedno ale oczekiwać właściwego (żeby wzięte były pod uwagę fakty, a nie sugestie domysły) to drugie. To oskarżenie to zwyczajna manipulacja/lincz/"sku...wo" w mojej opinii, a tej organizacji pewnie włos z głowy za to nie spadnie.
Ja to rozumiem, ale wizerunkowo sprawa dla UEFA zrobiła się skomplikowana i nerwowa. Jeszcze nic straconego: https://przegladspor...decyzje/btzp21h
#8663 OFFLINE
Napisano 02 czerwiec 2023 - 11:25
UEFA doniesienie (donos) rozpatrzyła bo musiała i umieściła tam gdzie jego miejsce - śmietniku. Polski sędzia w finale LM! Najwięcej szumu zrobili polscy pseudodziennikarze, a i niektórzy politycy też chcieli zabłysnąć.
- Fatso, martek, JerryM i 2 innych osób lubią to
#8664 OFFLINE
Napisano 02 czerwiec 2023 - 15:43
- doktorek, Fatso, mariusz-net i 4 innych osób lubią to
#8665 OFFLINE
Napisano 02 czerwiec 2023 - 17:44
- Fatso, Biesan, Hesher i 2 innych osób lubią to
#8666 OFFLINE
Napisano 02 czerwiec 2023 - 21:00
Albo sam Marciniak założyć sprawę o zniesławienie.
Od tej tolerancji wszystkiego to już się niektórym w mózgach poprzewracało. Tzn w mózgach gdyby je mieli.
- Sławek Oppeln Bronikowski, Fatso, Biesan i 3 innych osób lubią to
#8667 OFFLINE
Napisano 02 czerwiec 2023 - 21:02
No miałem właśnie Cie zapytać o jakich mózgach piszeszTeraz ktoś powinien zrobić jakiś donos na to chore stowarzyszenie.
Albo sam Marciniak założyć sprawę o zniesławienie.
Od tej tolerancji wszystkiego to już się niektórym w mózgach poprzewracało. Tzn w mózgach gdyby je mieli.
Użytkownik Rampampam edytował ten post 02 czerwiec 2023 - 21:16
#8668 ONLINE
Napisano 02 czerwiec 2023 - 21:05
Po pierwsze to sam Marciniak publicznie przeprosił i stwierdził iż gdyby wiedział kto jest współorganizatorem tej imprezy to zaproszenia by nie przyjął
Po drugie to stowarzyszenie wcale do Uef-y listu nie napisało a jedyny wpis umieściło na swojej stronie
I jak by nie patrzeć skłamac nie skłamało
A po trzecie to na przyszłość Pan Marciniak jako osoba publiczna będzie lepiej sprawdzał co i gdzie "legitymuje" własną osobą i wystąpieniem
- Mysha lubi to
#8669 OFFLINE
Napisano 02 czerwiec 2023 - 21:17
A miał inne wyjście?Się nie rozpędzajcie za bardzo
Po pierwsze to sam Marciniak publicznie przeprosił i stwierdził iż gdyby wiedział kto jest współorganizatorem tej imprezy to zaproszenia by nie przyjął
Po drugie to stowarzyszenie wcale do Uef-y listu nie napisało a jedyny wpis umieściło na swojej stronie
I jak by nie patrzeć skłamac nie skłamało
A po trzecie to na przyszłość Pan Marciniak jako osoba publiczna będzie lepiej sprawdzał co i gdzie "legitymuje" własną osobą i wystąpieniem
Były tam też inne " gwiazdy" i jakoś do nich nikt pretensji nie ma? Ano nie ma bo na Marciniaku najlepiej było się wywindować.
Dalej będę twierdził że od tej tolerancji i poprawności to się w dupach poprzewracało.
Podobnie jest z popularnym teraz hejtem. Jak wszyscy piszą w samych superlatywach to jest ok a jak trafi się głos krytyki lub innego zdania to już jest hejt.
Użytkownik przemo_w edytował ten post 02 czerwiec 2023 - 21:20
- Fatso, Biesan, Hesher i 6 innych osób lubią to
#8670 OFFLINE
Napisano 02 czerwiec 2023 - 22:13
- coma lubi to
#8671 OFFLINE
Napisano 02 czerwiec 2023 - 22:25
Teksty typu: " Marciniak pozbawiony finału, nieoficjalnie" , " To już prawie pewne, nieoficjalnie" itd...
A ludzie to wchłaniają i robią z igły -widły.
Nieoficjalnie prawie zejszczałem się dziś w gacie!
A oficjalnie zdążyłem do WC :-)
- piotrek245, Biesan, coma i 1 inna osoba lubią to
#8672 OFFLINE
Napisano 02 czerwiec 2023 - 22:55
A tych pseudo dziennikarzy też bym szybko do pionu ustawił.
Teksty typu: " Marciniak pozbawiony finału, nieoficjalnie" , " To już prawie pewne, nieoficjalnie" itd...
A ludzie to wchłaniają i robią z igły -widły.
Nieoficjalnie prawie zejszczałem się dziś w gacie!
A oficjalnie zdążyłem do WC :-)
Się klika. Reklamy się wyświetlają. Tak się teraz piszę artykuły na popularnych serwisach. Nie chodzi o przekazanie informacji a o to byś skrolowal
Pełna racja co do poprawności!
- coma i przemo_w lubią to
#8673 ONLINE
Napisano 03 czerwiec 2023 - 05:56
Tzn jak rzeciętny czytelnik jest debilem to i przekaz do niego kierowany jest jaki jest
Pokłosie kultury obrazkowej,TST itp
- slawek_2348 lubi to
#8674 OFFLINE
Napisano 03 czerwiec 2023 - 06:24
A tak w skrócie o co chodzi? Bo nie chce mi się grzebać w szambie, a z tego co po wierzchu, to jedynie ogarnąłem, że był na jakiejś imprezie organizowanej przez Mentzena, czyli o ile dobrze kojarzę posła na Sejm, przewodniczącego legalnie działającej partii, chyba nawet nie oskarżonego w żadnej sprawie.
- Fatso, Biesan, coma i 1 inna osoba lubią to
#8675 ONLINE
Napisano 03 czerwiec 2023 - 06:51
A że sędziowanie finału LM jest niejako zaszczytem dla sędziego to UEFA jako pracodawca Pana Marciniaka ma pewne wizerunkowe wymagania
I w zasadzie to tyle
- witeg lubi to
#8676 OFFLINE
Napisano 03 czerwiec 2023 - 06:55
- coma lubi to
#8677 OFFLINE
Napisano 03 czerwiec 2023 - 08:04
Mentzen zły, ale właściciele PSG, MC i organizatorzy ostatnich MS dobrzy. Tolerancyjni w ch.., znaczy bardzo;)
Trzeba znać pewne proporcje, a przed głoszeniem sądów uzupełnić wiedzę.
- Biesan, Hesher, drag i 3 innych osób lubią to
#8678 OFFLINE
Napisano 03 czerwiec 2023 - 08:40
Użytkownik mepps edytował ten post 03 czerwiec 2023 - 09:14
#8679 OFFLINE
Napisano 03 czerwiec 2023 - 09:36
Tak sobie czasem marzę, żeby bojownicy o tolerancję posiadali jej choć tyle co statystyczny obywatel.
Jak piękny byłby wtedy świat.
- Biesan, coma, korol i 2 innych osób lubią to
#8680 ONLINE
Napisano 03 czerwiec 2023 - 09:37
A to znaczy że właścicieli PSG, MC itd zatrudnia UEFA ?No bez jaj.
Mentzen zły, ale właściciele PSG, MC i organizatorzy ostatnich MS dobrzy. Tolerancyjni w ch.., znaczy bardzo;)
Trzeba znać pewne proporcje, a przed głoszeniem sądów uzupełnić wiedzę.
Sędzia jest niejako "pracownikiem" i jako takiemu UEFA może stawiać wymagania
Właścicielom bogatych, znanych klubów może naskoczyć bo wyeliminowanie ich z rozgrywek to strata kasy
A czy Mentz.... zły ?
Rasista jakich wielu
I dodatkowo sam się pucował w mediach że ściągnął na swoją konferencję Marciniaka czym walnie przyczynił się do całej zadymy
Ale jakoś na Nim psów nikt nie wiesza
Ciekawym dlaczego ?
Użytkownik jajakub edytował ten post 03 czerwiec 2023 - 09:39
- Mysha lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych