#121 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 12:04
Na razie mam wiadomość dla kolegi wuran że wchodzi na listę główną.
- godski i coma lubią to
#122 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 12:22
może niech takie kwestie reguluje organizator wyjazdu, bo za chwilę miejsca na wyjazd będą do kupienia w licytacjach na allegro i faktycznie zapisy okażą się fikcją, bo jak mnie nikt nie zna to nikt na mnie swojej umowy nie sceduje i jak byłem dwudziesty trzeci tak nim zostanę choć wszyscy inni później zapisani wskoczą na miejsca przed mną
Kolego @wuran , proszę o odrobinę uczciwości i o pohamowanie się od zbędnych komentarzy z swojej strony...
Nikt tu niczym nie handluje itp... , odstąpiłem swoją już wysłaną umowę itp koledze , którego znam i uważam że zasługuje na ten wyjazd i to tyle.
To moje miejsce , moja umowa i mogę zrobić z tym co zechcę ...
Więcej nie mam zamiaru polemizować i zaśmiecać tego wątku.
Użytkownik Karol Krause edytował ten post 19 październik 2015 - 12:23
#123 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 18:40
Po weryfikacji stan obecny wygląda następująco ( na niebiesko osoby mające za sobą formalności ):
1. maxiu - umowa
2. daroo2009 - umowa
3. pleciona - umowa
4. kaczor - umowa
5. borys1 - umowa
6. zvierz - umowa
7. milupa - umowa
8. szymus - umowa
9. jbk - umowa
10. bolenjanusz
11. remek - umowa
12. godski - umowa
13. rd1_68 - umowa
14. waldi
15. sebo0707 - umowa
16. hubertus - umowa
17. bartsiedlce - umowa
18. silurus
19. tomek88 - umowa
20. Karol Krause - umowa ( opłacona i w Eventurze cesją przeniesiona na Hasiora )
21. mick - umowa
22. wuran
23. sebalos - umowa
24. radekc1991
25. pride
26. coma
27. durzy
28. meme174
29. czaro73
30. slava
31. Tomek B.
32. bouli
Użytkownik milupa edytował ten post 20 październik 2015 - 11:13
- wuran lubi to
#124 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 19:52
Tak więc koledzy lokalizowani od poz. 24 mogą mieć jeszcze nadzieję. Nie dziwcie się Remkowi, w ubiegłym roku nie było dość chętnych, więc po co organizować wyjazd dla większej liczby osób. Super, że mamy nadwyżkę, oby tak zakończył się proces rekrutacji. A generalnie, więcej luzu i spokojniej.
Piotrek, myślę, że wszyscy zainteresowani wiedzą, co i jak, więc możesz śmiało zmienić Karola na Hasiora, fakty dokonały się.
- Piotrek Milupa i Karol Krause lubią to
#125 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 20:14
A generalnie, więcej luzu i spokojniej.
Widziałeś żeby ktoś się tutaj spinał albo denerwował? Jeśli tak to proszę o cytaty bo jakoś nie znalazłem
- Piotrek Milupa i Sebo lubią to
#126 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 20:26
jaka cena mniej wiecej wychodzi calego wyjazdu? bo jestem zainteresowany. Nigdy nie bylem i chetnie bym sprobowal
#127 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 20:29
jaka cena mniej wiecej wychodzi calego wyjazdu? bo jestem zainteresowany. Nigdy nie bylem i chetnie bym sprobowal
Patrz poniższe ceny, dolicz jedzenie i koszt paliwa
Cena przy założeniu 22 osób (limit na Syrsan) za 7 dni pobytu to ok 2520 SEK/osoba (wszystkie operacje wykonujemy w koronach szwedzkich). To specjalna oferta Eventur Fishing dla jerkbait.pl. W przypadku mniejszej liczby osób niż 22 uczestników cena od osoby może wzrosnąć, choć wspólnie z Eventurem postaramy się aby ewentualny wzrost był jak najmniej odczuwalny.
TRANSPORT?
Jeśli chodzi o prom to wszelkie formalności będziemy załatwiać najwcześniej w grudniu lub po tym jak zmontujemy całą ekipę. Na razie nie ma jeszcze ostatecznych cenników promowych na 2016. Generalnie trzeba liczyć 400 – 500 PLN/osoba w obie strony z zniżką firmową Eventur Fishing. Cena przy 4 osobach w 1 aucie do 200 cm wysokości. Oczywiście w 2 strony i z kabinami i na trasie do/z Karlskrony.
#128 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 20:38
Patrz poniższe ceny, dolicz jedzenie i koszt paliwa
Cena przy założeniu 22 osób (limit na Syrsan) za 7 dni pobytu to ok 2520 SEK/osoba (wszystkie operacje wykonujemy w koronach szwedzkich). To specjalna oferta Eventur Fishing dla jerkbait.pl. W przypadku mniejszej liczby osób niż 22 uczestników cena od osoby może wzrosnąć, choć wspólnie z Eventurem postaramy się aby ewentualny wzrost był jak najmniej odczuwalny.
TRANSPORT?
Jeśli chodzi o prom to wszelkie formalności będziemy załatwiać najwcześniej w grudniu lub po tym jak zmontujemy całą ekipę. Na razie nie ma jeszcze ostatecznych cenników promowych na 2016. Generalnie trzeba liczyć 400 – 500 PLN/osoba w obie strony z zniżką firmową Eventur Fishing. Cena przy 4 osobach w 1 aucie do 200 cm wysokości. Oczywiście w 2 strony i z kabinami i na trasie do/z Karlskrony.
Piotrze zapomniałeś doliczyć koszty "napoju bogów " na długie nocne spotkania
#129 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 20:41
Piotrze zapomniałeś doliczyć koszty "napoju bogów " na długie nocne spotkania
Mnie to nie dotyczy ale Ci co chcą niech biorą z kraju
#130 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 21:11
Widziałeś żeby ktoś się tutaj spinał albo denerwował? Jeśli tak to proszę o cytaty bo jakoś nie znalazłem
Jakoś tak odebrałem kilka wpisów, wybacz, cytował nie będę.
Piotrek, czyżbyś miał sponsora, jakaś morświn? Aaaa, już wiem, masz jeszcze .......................... "ulubioną"
#131 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 21:25
Piotrek dopisz Mick-a do osób, które mają formalności za sobą.
Michał wpłacił zaliczkę, musi jeszcze podpisać umowę.
Napoje bogów ja już mam w garażu kilka literków nalewek ;-)
Dojrzewają :-)
- remek i Piotrek Milupa lubią to
#132 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 21:38
Ale się załapiesz ;-)))))
#133 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 21:47
Remek to sportowiec, więc zawsze na posterunkuRemku Ty musisz być trzeźwy :-)))))))))))))))))))))))))
Ale się załapiesz ;-)))))
- platynowłosy lubi to
#134 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 21:52
Damy radę ;-))
#135 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 22:05
Robercie, ja też chcę spróbować W zamian zapraszam na kawę i herbatę, codziennie przychodźcie z Remkiem i Piotrem. A, co mi tam, wszystkich zapraszam.
Robert, mam nadzieję na oglądanie Twoich fotek i filmów. Oby wieczorów nam nie zabrakło.
#136 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 22:18
Wezmę dysk, jak będzie czas to będziemy mogli pooglądać. A wieczorków nie zabraknie, raczej co by siły były :-))
- bartsiedlce lubi to
#137 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 22:33
#138 OFFLINE
Napisano 19 październik 2015 - 23:10
Jak jest możliwość i jakąkolwiek szansą na wyjazd chciałbym się zapisać na listę mysle że to może być ciekawa podróż jak na 1 raz
Szansa jest niewielka. Ciekawa podróż na pewno. Tylko nie patrz na posty powyżej. Pomyślisz że opoje czy co
#139 OFFLINE
Napisano 20 październik 2015 - 06:06
#140 OFFLINE
Napisano 20 październik 2015 - 09:21
Remku pomyśl coś o kolejnej wyprawie w 2016r., wrzesień/październik. Na Syrsan nie będę się wpisywał na listę bo i tak nie mam szans.
- platynowłosy lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: ogłoszenie
Giełda sprzętu wędkarskiego →
Kupię/zamienię/oddam →
Zamienię Megabass arms super laggeraNapisany przez Geciowy , 24 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Kupię/zamienię/oddam →
Kupię DAIWA CALDIA MQ LT 2500DNapisany przez kornetes , 23 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Kupię/zamienię/oddam →
Wobler Wojtka GrocholiNapisany przez troutmaniacs , 14 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Kupię/zamienię/oddam →
Graphiteleader Veloce RV GLVRC-65MLNapisany przez koval75 , 11 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Hand made →
Naprawy, tuning, majsterkowanie →
Złamana wklejkaNapisany przez Mariuszg97 , 01 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych