Jak robicie sobie fotki? (wersja budżetowa)
#41 OFFLINE
Napisano 20 styczeń 2020 - 21:25
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
#42 OFFLINE
Napisano 20 styczeń 2020 - 21:46
Tu coś na szybko jak kupiłemTak on ogarnia NEXy ja mam bagnet Minolta alpha.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
- Jozi, guciolucky i tibhar lubią to
#43 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2020 - 12:19
Nie widzę tematu a nie chcę nowego zakładać.
Chcę przykleić kamerę na czapę silnika żeby robić samojebki i krótkie filmy.
Szukam głowicy statywu przyklejanej, końcówka musi być gwintowana, końcówki (te potrójne) GoPro mam ale to nie to, za dużo babrania się z przekładaniem, gwint lepszy.
Wymagania - Musi być małe ale mocno trzymać, najlepiej na kulce, na czapie jest mokro, śnieg, lód, zimą -6'C latem może dobijać do 60'C, cena ma nie powalać
Nie bardzo się znam więc pokierujcie czego szukać.
#44 OFFLINE
Napisano 16 styczeń 2021 - 09:29
Cześć,.
Czy jestem w stanie zrobić i przerobić fotkę aby uzyskać taki efekt telefonem Samsung S10? Jakiego oprogramowania powinienem użyć do edycji? Jak nazwa tematu wskazuje szukam czegoś budżetowego, najlepiej darmowego.
Capture.PNG 842,78 KB 12 Ilość pobrań
#45 OFFLINE
Napisano 16 styczeń 2021 - 13:10
Cześć,.
Czy jestem w stanie zrobić i przerobić fotkę aby uzyskać taki efekt telefonem Samsung S10? Jakiego oprogramowania powinienem użyć do edycji? Jak nazwa tematu wskazuje szukam czegoś budżetowego, najlepiej darmowego.
ale... jaki efekt? jest coś w tym zdjęciu nietypowego?! chyba nie wiem o co chodzi albo czegoś nie zauważyłem...
#46 OFFLINE
Napisano 16 styczeń 2021 - 13:30
ale... jaki efekt? jest coś w tym zdjęciu nietypowego?! chyba nie wiem o co chodzi albo czegoś nie zauważyłem...
Filtr jest nalozony z Instagrama.
#47 OFFLINE
Napisano 16 styczeń 2021 - 14:25
No tak... ale czy chodzi o jakiś konkretny czy też jeden z dziesiątków / setek filtrów Instagrama, Samsung itd itp etc.
Tu był pomysł, umiejętności, wykonanie i...na końcu filtr jako truskawka na torcie
W samym zdjęciu żadnej filozofii nie widzę, choć... chyba jednak telefonem typu S10 nie zostało zrobione...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych