Nie wolno się poddawać tylko trzeba dążyć do wyznaczonego sobie celu Miała powstać atrakcyjna przynęta i taka właśnie będzie ..... po kilku modyfikacjach
Dasz radę ..... jak nie Ty to kto
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 27 sierpień 2016 - 11:39
Nie wolno się poddawać tylko trzeba dążyć do wyznaczonego sobie celu Miała powstać atrakcyjna przynęta i taka właśnie będzie ..... po kilku modyfikacjach
Dasz radę ..... jak nie Ty to kto
Napisano 27 sierpień 2016 - 13:36
No tak to czasem jest. Ale nie poddaję się, będę ją przerabiał aż do skutku, bo już za dużo kasy w nią włożyłem, żeby zrezygnować.
Daj twardszy plastisol.
Napisano 27 sierpień 2016 - 14:47
Napisano 27 sierpień 2016 - 16:18
To wpadnij do mnie.Dam Ci testowy K5 Noxio.On jest twardszy sporo od bazowego K5.
Napisano 27 sierpień 2016 - 17:49
Napisano 27 sierpień 2016 - 18:04
Nie! jutro mam zajęcia w grupach.Chyba że chcesz dołączyć hehehe
Napisano 27 sierpień 2016 - 18:31
Napisano 27 sierpień 2016 - 18:33
A co to za zajęcia?
No tu na pewno tego nie napiszę.Wpadnij w poniedziałek
Napisano 27 sierpień 2016 - 18:36
Napisano 05 wrzesień 2016 - 18:36
Napisano 05 wrzesień 2016 - 19:16
A ja powrócę z tematem farb do gumek - czy ma ktoś sprawdzone farbki,którymi można malować gumki i kolor trzyma bez zastrzeżeń???
Napisano 09 wrzesień 2016 - 09:03
Może byście napisali coś o materiałach, które wykorzystaliście przy robieniu tych gumek.Np skąd tworzywo, jaka forma, jakie farby , oczy, itd bo taki jest chyba temat." Materiały do odlewania przynęt gumowych"
Napisano 09 wrzesień 2016 - 11:06
Ale to wszystko w tym wątku już jest napisane thoffi ,łącznie z nazwami i linkami do sklepów , chyba bezsensu wałkować w kółko, każdy korzysta z tych samych materiałów
Napisano 09 wrzesień 2016 - 11:23
Proponuje założyć nowy temat. np. Przynęty gumowe naszych forumowiczów.Tam można by się chwalić co nowego się pojawia u kolegów.
W tym momencie nowa osoba potrzebuje przeglądnąć już 74 strony aby dowiedzieć się cokolwiek na temat materiałów.Wg mnie bez urazy jest to trochę sieczka.
Napisano 09 wrzesień 2016 - 11:37
@thoffi
Najprościej byłoby założyć nowy wątek i podać wszystko na tacy aby ,,nowi" nie popełniali błędów takie ,,ABC" lub ,,Krok po kroku" tylko moim zdaniem warto przeczytać cały już istniejący temat, ponieważ jest naprawdę ciekawy i zawiera sporo informacji Z drugiej strony do pewnych rzeczy trzeba dojść samemu .... ćwiczyć, kombinować, zmarnować litry silikonu i zaliczyć poparzenie - taki urok tej zabawy
Napisano 09 wrzesień 2016 - 11:41
Osobiście przeczytałem cały wątek , nadal go śledzę i uważam ,że jestem na początku drogi ..... ale wytrwała praca przynosi efekty
Napisano 09 wrzesień 2016 - 11:48
@thoffi
Najprościej byłoby założyć nowy wątek i podać wszystko na tacy aby ,,nowi" nie popełniali błędów takie ,,ABC" lub ,,Krok po kroku" tylko moim zdaniem warto przeczytać cały już istniejący temat, ponieważ jest naprawdę ciekawy i zawiera sporo informacji Z drugiej strony do pewnych rzeczy trzeba dojść samemu .... ćwiczyć, kombinować, zmarnować litry silikonu i zaliczyć poparzenie - taki urok tej zabawy
Dla mnie to jest po prosu takie polskie myślenie. Zmarnować litry silikonu - się poparzyć. Powiedz to np. młodemu lekarzowi, kilka ludzi posłać w piach to się nauczysz.
Napisano 09 wrzesień 2016 - 11:50
Proponuje założyć nowy temat. np. Przynęty gumowe naszych forumowiczów.Tam można by się chwalić co nowego się pojawia u kolegów.
W tym momencie nowa osoba potrzebuje przeglądnąć już 74 strony aby dowiedzieć się cokolwiek na temat materiałów.Wg mnie bez urazy jest to trochę sieczka.
Jest temat zdjecie tygodnia, kto chce to wstawia tam swoje przynety, gumy czy nie gumy. Nie ma co tworzyc iles tam podobnych watkow.
http://jerkbait.pl/t...jęcie-tygodnia/
Napisano 09 wrzesień 2016 - 11:56
Jest temat zdjecie tygodnia, kto chce to wstawia tam swoje przynety, gumy czy nie gumy. Nie ma co tworzyc iles tam podobnych watkow.
http://jerkbait.pl/t...jęcie-tygodnia/
No i to mi się podoba. A przeglądając ten temat chciałbym znaleźć jakieś konstruktywne rozwiązania, jeśli oczywiście ktoś się chce podzielić wiedzą.
Napisano 09 wrzesień 2016 - 12:04
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych