Nie wolno si臋 poddawa膰 tylko trzeba d膮偶y膰 do wyznaczonego sobie celu Mia艂a powsta膰 atrakcyjna przyn臋ta i taka w艂a艣nie b臋dzie ..... po kilku modyfikacjach
Dasz rad臋 ..... jak nie Ty to kto
Zaloguj si臋 lub Zarejestruj by otrzyma膰 pe艂en dost臋p do naszego forum.
Napisano 27 sierpie艅 2016 - 11:39
Nie wolno si臋 poddawa膰 tylko trzeba d膮偶y膰 do wyznaczonego sobie celu Mia艂a powsta膰 atrakcyjna przyn臋ta i taka w艂a艣nie b臋dzie ..... po kilku modyfikacjach
Dasz rad臋 ..... jak nie Ty to kto
Napisano 27 sierpie艅 2016 - 13:36
No tak to czasem jest. Ale nie poddaj臋 si臋, b臋d臋 j膮 przerabia艂 a偶 do skutku, bo ju偶 za du偶o kasy w ni膮 w艂o偶y艂em, 偶eby zrezygnowa膰.
Daj twardszy plastisol.
Napisano 27 sierpie艅 2016 - 14:47
Napisano 27 sierpie艅 2016 - 16:18
To wpadnij do mnie.Dam Ci testowy K5 Noxio.On jest twardszy sporo od bazowego K5.
Napisano 27 sierpie艅 2016 - 17:49
Napisano 27 sierpie艅 2016 - 18:04
Nie! jutro mam zaj臋cia w grupach.Chyba 偶e chcesz do艂膮czy膰 hehehe
Napisano 27 sierpie艅 2016 - 18:31
Napisano 27 sierpie艅 2016 - 18:33
A co to za zaj臋cia?
No tu na pewno tego nie napisz臋.Wpadnij w poniedzia艂ek
Napisano 27 sierpie艅 2016 - 18:36
Napisano 05 wrzesie艅 2016 - 18:36
Napisano 05 wrzesie艅 2016 - 19:16
A ja powr贸c臋 z tematem farb do gumek - czy ma kto艣 sprawdzone farbki,kt贸rymi mo偶na malowa膰 gumki i kolor trzyma bez zastrze偶e艅???
Napisano 09 wrzesie艅 2016 - 09:03
Mo偶e by艣cie napisali co艣 o materia艂ach, kt贸re wykorzystali艣cie przy robieniu tych gumek.Np sk膮d tworzywo, jaka forma, jakie farby , oczy, itd bo taki jest chyba temat." Materia艂y do odlewania przyn臋t gumowych"
Napisano 09 wrzesie艅 2016 - 11:06
Ale to wszystko w tym w膮tku ju偶 jest napisane thoffi ,艂膮cznie z nazwami i linkami do sklep贸w , chyba bezsensu wa艂kowa膰 w k贸艂ko, ka偶dy korzysta z tych samych materia艂贸w
Napisano 09 wrzesie艅 2016 - 11:23
Proponuje za艂o偶y膰 nowy temat. np. Przyn臋ty gumowe naszych forumowicz贸w.Tam mo偶na by si臋 chwali膰 co nowego si臋 pojawia u koleg贸w.
W tym momencie nowa osoba potrzebuje przegl膮dn膮膰 ju偶 74 strony aby dowiedzie膰 si臋 cokolwiek na temat materia艂贸w.Wg mnie bez urazy jest to troch臋 sieczka.
Napisano 09 wrzesie艅 2016 - 11:37
@thoffi
Najpro艣ciej by艂oby za艂o偶y膰 nowy w膮tek i poda膰 wszystko na tacy aby ,,nowi" nie pope艂niali b艂臋d贸w takie ,,ABC" lub ,,Krok po kroku" tylko moim zdaniem warto przeczyta膰 ca艂y ju偶 istniej膮cy temat, poniewa偶 jest naprawd臋 ciekawy i zawiera sporo informacji Z drugiej strony do pewnych rzeczy trzeba doj艣膰 samemu .... 膰wiczy膰, kombinowa膰, zmarnowa膰 litry silikonu i zaliczy膰 poparzenie - taki urok tej zabawy
Napisano 09 wrzesie艅 2016 - 11:41
Osobi艣cie przeczyta艂em ca艂y w膮tek , nadal go 艣ledz臋 i uwa偶am ,偶e jestem na pocz膮tku drogi ..... ale wytrwa艂a praca przynosi efekty
Napisano 09 wrzesie艅 2016 - 11:48
@thoffi
Najpro艣ciej by艂oby za艂o偶y膰 nowy w膮tek i poda膰 wszystko na tacy aby ,,nowi" nie pope艂niali b艂臋d贸w takie ,,ABC" lub ,,Krok po kroku" tylko moim zdaniem warto przeczyta膰 ca艂y ju偶 istniej膮cy temat, poniewa偶 jest naprawd臋 ciekawy i zawiera sporo informacji Z drugiej strony do pewnych rzeczy trzeba doj艣膰 samemu .... 膰wiczy膰, kombinowa膰, zmarnowa膰 litry silikonu i zaliczy膰 poparzenie - taki urok tej zabawy
Dla mnie to jest po prosu takie polskie my艣lenie. Zmarnowa膰 litry silikonu - si臋 poparzy膰. Powiedz to np. m艂odemu lekarzowi, kilka ludzi pos艂a膰 w piach to si臋 nauczysz.
Napisano 09 wrzesie艅 2016 - 11:50
Proponuje za艂o偶y膰 nowy temat. np. Przyn臋ty gumowe naszych forumowicz贸w.Tam mo偶na by si臋 chwali膰 co nowego si臋 pojawia u koleg贸w.
W tym momencie nowa osoba potrzebuje przegl膮dn膮膰 ju偶 74 strony aby dowiedzie膰 si臋 cokolwiek na temat materia艂贸w.Wg mnie bez urazy jest to troch臋 sieczka.
Jest temat zdjecie tygodnia, kto chce to wstawia tam swoje przynety, gumy czy nie gumy. Nie ma co tworzyc iles tam podobnych watkow.
http://jerkbait.pl/t...j臋cie-tygodnia/
Napisano 09 wrzesie艅 2016 - 11:56
Jest temat zdjecie tygodnia, kto chce to wstawia tam swoje przynety, gumy czy nie gumy. Nie ma co tworzyc iles tam podobnych watkow.
http://jerkbait.pl/t...j臋cie-tygodnia/
No i to mi si臋 podoba. A przegl膮daj膮c ten temat chcia艂bym znale藕膰 jakie艣 konstruktywne rozwi膮zania, je艣li oczywi艣cie kto艣 si臋 chce podzieli膰 wiedz膮.
Napisano 09 wrzesie艅 2016 - 12:04
0 u偶ytkownik贸w, 2 go艣ci, 0 anonimowych