Ok już napisałem ...
Przypomniałem sobie, że jak zamawiam przez internet są możliwiości do wyboru. Między innymi odbiór osobisty
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 05 marzec 2017 - 11:20
Ok już napisałem ...
Przypomniałem sobie, że jak zamawiam przez internet są możliwiości do wyboru. Między innymi odbiór osobisty
Napisano 05 marzec 2017 - 15:34
szwagier jeździ tirem i tam obraca sie nie raz niedaleko tego adresu to móglby cos przywiez raz po raz
Jak będzie na pusto to można by całego tira załadować
Napisano 06 marzec 2017 - 20:29
Jeżeli chodzi o mocowanie oczu to ''nitowanie'' żyłką to dobry sposób czy może lepiej przyklejać?Są w ogóle jakieś dobre kleje do tego?
Napisano 06 marzec 2017 - 21:05
ja nituje
Napisano 07 marzec 2017 - 00:41
Jeżeli chodzi o mocowanie oczu to ''nitowanie'' żyłką to dobry sposób czy może lepiej przyklejać?Są w ogóle jakieś dobre kleje do tego?
Używam od lat kleju Permabond C 792. Przyklejając oczy możesz je tyko oderwać z kawałem rybki
Napisano 07 marzec 2017 - 07:46
Używam od lat kleju Permabond C 792. Przyklejając oczy możesz je tyko oderwać z kawałem rybki
Klej polecany przez Janusza znalazłem na http://www.kleje.mil...yjanoakrylowe-6
Myślę, że wielu się przyda
Napisano 07 marzec 2017 - 08:35
Wczoraj z tygodniowym opóźnieniem przyszły MEK i Tangit, do tego kupiłem kleje do PCV które dostałem u siebie na miejscu. Do jutra postaram się porobić próby.
Użytkownik jasieczek edytował ten post 07 marzec 2017 - 08:44
Napisano 07 marzec 2017 - 08:50
Wczoraj test kleju
klej_2.jpg 31,69 KB 16 Ilość pobrań
rozcieńczony acetonem, malowanie pyłami bardzo dobre.
Trzyma się gumy i nie łuszczy. Na moje potrzeby ok. Jedyny mankament to, że malunek jest matowy.
Trzeba się pobawić i poszukać lakieru .
Napisano 07 marzec 2017 - 10:02
Witam a ten klej też się nada do naprawy rozerwanej gumy np na łowisku aby szybko ja skleić
Napisano 07 marzec 2017 - 10:36
Witam a ten klej też się nada do naprawy rozerwanej gumy np na łowisku aby szybko ja skleić
Niestety. Sklei bardzo dobrze, ale na sztywno. Natomiast Gummifischkleber sklei elastycznie. Klei bardzo szybko.
Napisano 07 marzec 2017 - 12:48
Kup lutownicę na baterię, świetny patent do miejscowych napraw gum.
Napisano 07 marzec 2017 - 12:59
Dostałem odpowiedź od Milar:
Poniżej przedstawiam ofertę:
Permabond C792 / 50 g w cenie 9,60 Euro / szt. + 23% VAT
Minimum zamówienia: 10 sztuk x 50 g (karton i wielokrotność)
Ceny przeliczane są wg transferowego kursu sprzedaży wg Banku Raiffeisen z dnia wystawienia faktury. Realizacja zamówienia zgodnie z warunkami dostaw MILAR Sp. z o.o.
Ktoś się pisze? Jeśli znalazło by się kilka osób to mogę zamówić i powysyłać bez żadnych prowizji dla siebie.
Napisano 07 marzec 2017 - 20:29
Panowie dzięki wielkie za informacje co do kleju.Pod koniec tygodnia może przyjdą graty z Belgi między innymi zamówiony klej Softbait Glue Super Flex do reperacji gum.Zobaczę może będzie nadawał się i do oczu,jak nie to zamawiam ten polecany przez Was.
Napisano 08 marzec 2017 - 07:49
Do niedzieli 12.03 do godziny 24.00 przyjmowane są zamówienia na klej do klejenia oczek. Klej polecany i używany przez kolegę Janusa.
Zamówienie będzie składane na początku tygodnia ( poniedziałek-wtorek)
Kleje są w PL na magazynie, także w przyszłym tygodniu powinny być u mnie i także chciałbym je porozsyłać do zainteresowanych.
Do kleju dojdą koszty wysyłki do mnie ( koszty zostaną rozłożone na wszystkich zamawiających)
+ koszty wysyłki już do Państwa według stawek PP.
Chętnych zapraszam na priv.
Napisano 10 marzec 2017 - 09:46
Zostały jeszcze 4 kleje dla chętnych.
Do niedzieli 12.03 do godziny 24.00 przyjmowane są zamówienia na klej do klejenia oczek. Klej polecany i używany przez kolegę Janusa.
Kleje są w PL na magazynie, także w przyszłym tygodniu powinny być u mnie i także chciałbym je porozsyłać do zainteresowanych.
Do kleju dojdą koszty wysyłki do mnie ( koszty zostaną rozłożone na wszystkich zamawiających)
Napisano 10 marzec 2017 - 14:01
Zostały jeszcze 4 kleje dla chętnych.
Jak coś to ja Jasieczek wezmę 2szt:P
Napisano 10 marzec 2017 - 15:08
Jak coś to ja Jasieczek wezmę 2szt:P
Ok
Napisano 10 marzec 2017 - 15:10
Zostały jeszcze wolne 2 tubki kleju. Zainteresowani proszę się zgłaszać.
Napisano 10 marzec 2017 - 16:20
Napisano 10 marzec 2017 - 18:38
Dzisiaj sprawdzałem ten klej który przyszedł z Belgii ,oczka dosyć mocno się trzymają także Jasieczek dzięki ale ja odpadam.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych