Witam. Coś tam się skrobie , coś maluję i coś tam wyjdzie. Na początku wobler vertykalny , waga 14 gr , żywica , spłaszczony z czoła co napędza wobka, praca wąska ale o szybkiej amplitudzie drgań. Obklejone amelinium
IMG_20190924_055845_Easy-Resize.com.jpg 33,46 KB
10 Ilość pobrań
i jeszcze parę, z kolei to woblerki sterowe, te modele były pokazywane we wcześniejszych wpisach. 7 cm wagowo do 9 gr, 6cm tak ok 6 gr. Wyraźne lusterkowanie podczas prowadzenia, stabilne w locie jak na swoją wagę i kształt.Woblerki wykonane z żywicy , na drucie pełnym o średnicy 0,8 mm
IMG_20190923_201927_Easy-Resize.com.jpg 48,79 KB
10 Ilość pobrań
I teraz pomijając moje wcześniejsze wypociny jako, że jedne z naszych kolegów dokładnie Janusz , będzie potrzebował pomocy rehabilitacyjnej. Chcę choć w niewielkim stopniu jakoś mu pomóc. Tak więc na aukcje charytatywną wstawiam kilka moich woblerów boleniowych. Zdjęcie robione telefonem, jakość nie powala, ale gwarantuje, że jest na czym oko zawiesić a i o prace jestem spokojny.
Woblery wykonane z żywicy, waga ok 15 gr , dł 8 cm, Praca wąska ,, ogonowo,, z wyraźnym lusterkowaniem podczas prowadzenia , w opadzie lusterkują, stabilne w locie. Stelaż przez całą długość woblera na drucie 0,8 mm.
Cały zysk zostanie przekazany dla Janusza, koszt wysyłki po mojej stronie.
Poniżej znajduje się link do aukcji. Zapraszam do licytacji. Pozdrawiam Piotr
http://jerkbait.pl/t...niowe-bezstery/
IMG_20190923_200844_Easy-Resize.com.jpg 53,44 KB
10 Ilość pobrań