Możesz w miarę możliwości zrobić dokładniejszy opis. Może kilka zdjęć sprzętu, co dołączają, jak z obsługą, plus jakiś filmik w pełnej rozdzielczości wrzuć na vimeo albo youtube Byłoby super.
http://gopro.com/cam...utdoor-edition/ , dokladnie to mam wersję outdoor hero2 , dokupiłem do tego baterię zapasawą , kartę SD 32GB class10 ,mocowanie (szelki) na klatkę piersiową , tripod ( w zestawie nie ma uchwytu do tripoda - też trzeba zamówić
) , w zestawie jest kabel usb (mozna wykorzystać do ładowania bateryjek) ale nie ma ładowarki pod 220v
, mi podchodzi z tomtoma
. Co do obsługi to jest bardzo prosta , nie ma udziwnień . Dzisiaj wędkowałem i nagrywałem w hd 720p - rewelacja , zobaczymy jak wyjdzie po obróbce , następnym razem będę nagrywał w 1080p full hd , filmik będzie na youtubie ( wkleję linka) ale to jak pisałem trochę trzeba będzie poczekać , nie mam pojęcia jak to wyjdzie po zmontowaniu bo nigdy tego nie robiłem a nie chciałbym spaprać
. Bateria wystarcza tak na ok 2 godzinki ciągłego nagrywania . Dużo gopro odnośnie obsługi i porad jest właśnie na youtubie ale w j.ang .