Lepiej wydać raz a dobrze, ja właśnie zmieniłem na Gopro 9 udało się nówkę wyrwać w dobrej cenie. Z 10-tką trochę przegieli cenowo bo poza stabilizacją horyzontu chyba nie ma nic więcej do zaoferowania. W 9 można dokupić obiektyw szerokokątny który ponoć też stabilizuje horyzont.
Filmiki wędkarskie - wybór kamery
#1301 OFFLINE
Napisano 01 kwiecień 2022 - 07:22
#1302 OFFLINE
Napisano 03 kwiecień 2022 - 10:06
Dokladnie raz a dobrze , ja mam Go pro 8 black jest mega , kupilem wychodzac z zasady lepiej zaplacic wiecej i miec cos dobrego (a raczej bardzo dobrego ) niz kupowac 2 razy
- wujek i MATIG lubią to
#1303 OFFLINE
Napisano 19 kwiecień 2022 - 22:40
Od którego modelu Gopro jest dostępna opcja nagrywania 30s wstecz od momentu wciśnięcia przycisku?
- Sebulba lubi to
#1304 OFFLINE
Napisano 03 styczeń 2023 - 00:30
w swieta okazalo sie, ze w sklepach w pl jeszcze sie da ustrzelic nowe kamerki sony. I kupilem sobie hdr as 200a (1080 60fps) z pilotem (wyswietlacz z podgladem etc) i 5 letnia (sic!) gwarancja za 6 czy 7 stowek. Byla tez wersja 4k za okolo 1500. teraz po swietach ceny wskoczyly na "poprzedni" pozniom i juz nie ma sensu zupelnie kupowac tych wersji z 4k.
Pytanie mam inne: do tej pory nagrywalem tylko w 1080 30fps. Kilka filmikow ostatnio na rybach zrobilem komorka (4k 30fps) i mam wrazenie, ze laptop niewydala (5 letni "gamingowy" z I5 7300, 8gb ramu i dyskiem ssd) znika dzwiek momentami a i obraz lubi skoczyc nawet w krotkich filmikach (nigdy indziej przy niczym co robie nie mialem najmniejszych powodow do narzekania). Zanim moja nowa sony i stara gopro nie wyzina ducha bede uzywal 1080, ale pytanie do ludzi krecacych w 4k: jakies trzeba ultra sprzety by to chodzilo jak trzeba o obrobce nie wspominajac czy to z moim lapkiem cos nie tak?
Użytkownik gooral edytował ten post 03 styczeń 2023 - 00:31
#1305 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2023 - 06:33
Od którego modelu Gopro jest dostępna opcja nagrywania 30s wstecz od momentu wciśnięcia przycisku?
Dobre pytanie, ktoś pomoże?
#1306 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2023 - 08:46
jakiś tani i sprawdzony gimbal do telefonu polecicie ????
#1307 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2023 - 17:04
Dobre pytanie, ktoś pomoże?
Ta opcja jest od modelu 9
#1308 OFFLINE
Napisano 14 luty 2023 - 22:54
Mogę strzelać w płot. Może podstawowa karta graficzna nie daje rady i w panelu musisz przyporządkować aplikacje w ktorej wyświetlasz film do lepszej, tej gejmingowej grafy.w swieta okazalo sie, ze w sklepach w pl jeszcze sie da ustrzelic nowe kamerki sony. I kupilem sobie hdr as 200a (1080 60fps) z pilotem (wyswietlacz z podgladem etc) i 5 letnia (sic!) gwarancja za 6 czy 7 stowek. Byla tez wersja 4k za okolo 1500. teraz po swietach ceny wskoczyly na "poprzedni" pozniom i juz nie ma sensu zupelnie kupowac tych wersji z 4k.
Pytanie mam inne: do tej pory nagrywalem tylko w 1080 30fps. Kilka filmikow ostatnio na rybach zrobilem komorka (4k 30fps) i mam wrazenie, ze laptop niewydala (5 letni "gamingowy" z I5 7300, 8gb ramu i dyskiem ssd) znika dzwiek momentami a i obraz lubi skoczyc nawet w krotkich filmikach (nigdy indziej przy niczym co robie nie mialem najmniejszych powodow do narzekania). Zanim moja nowa sony i stara gopro nie wyzina ducha bede uzywal 1080, ale pytanie do ludzi krecacych w 4k: jakies trzeba ultra sprzety by to chodzilo jak trzeba o obrobce nie wspominajac czy to z moim lapkiem cos nie tak?
#1309 OFFLINE
Napisano 15 luty 2023 - 19:07
Mam pytanie, poszukuje jakiejś kamerki sportowej która jest tania i ogarnie nagrywanie np. jazdę na nartach.Jak se poradzi na nartach to i w innych sytuacjach mniej ekstremalnych też powinna dać radę. Nie ukrywam że szukam tańszej kamery coś w stylu sjcam sj5000. Czy w tej cenie było by coś lepszego? Pozdrawiam
#1310 OFFLINE
Napisano 16 luty 2023 - 11:06
Mogę strzelać w płot. Może podstawowa karta graficzna nie daje rady i w panelu musisz przyporządkować aplikacje w ktorej wyświetlasz film do lepszej, tej gejmingowej grafy.
Ta i nie wiem gdzie to ustawic. wlasnie odpalilem filmik i "dobre" gpu ma 0% zajecia. w ustawieniach windowsa nei znalazlem....
Witajcie.
Mam pytanie, poszukuje jakiejś kamerki sportowej która jest tania i ogarnie nagrywanie np. jazdę na nartach.Jak se poradzi na nartach to i w innych sytuacjach mniej ekstremalnych też powinna dać radę. Nie ukrywam że szukam tańszej kamery coś w stylu sjcam sj5000. Czy w tej cenie było by coś lepszego? Pozdrawiam
jedna z tych sony o ktorych pisalem w euro rtv? za swoja dalem cos kolo 500pln z gwarancja na 5 lat (praktycznie zwrotem kasy bo juz ich nie robia)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych