Wywolales mnie?Niby to fajnie wygląda i wgl ale to juz nie jest prawdziwy lurebulding Do ludzi typu Hektor, Łysy,Lolo,Qcyk i wielu innych jeszcze mi dużo brakuje dlatego ze potrafia zrobic takie "cudeńka" ale z drewna. Naprawdę czapki z głów Teraz pozostaje tylko znaleźć trochę wolnego czasu i jechac ostro ze dłubaniem w drewnie
"Obecny"
To nie jest tak, nie jestes w stanie robic wszystkich przynet na raz, tych wypieszczonych recznych imitacji i "produkcji" nie da sie polaczyc. Na poczatek rob mniej sztuk, a dokladniej jesli interesuje Cie taki kurs.
Tworzac swoje wobki nigdy nie probowalem sciagac z innych (jedynie male inspiracje do pierwszych oklejanek alu dal Pawel B. i Dominik L. a do ciemniejszego zaznaczenia gory skrzel Pawel P.), tylko z natury. Sciagalem z sieci obrazki, fotografowalem rybki i robale, obserwowalem zywe. Samemu w kolejnych wobkach idochodzilo sie, ze jeszcze linie boczna zrobie i jeszcze pokrywy a moze pletwy, tam cos podmaluje, tu mieniaca sie linia itd. Lysy robiac swoje piekne widelniczki i inne robale tez szuka inspiracji w naturze, a nie u innych, w kazdym razie tak mi sie wydaje Bobesku robiac podgatunki zab i inne slicznosci nie patrzy na kogos tylko podglada jak to natura zrobila; On czesto w seledynach i innych podnoszacych atrakcyjnosc kolorach sie lubuje, ale ze smakiem je przemyci.
Tak jak te ostatnie chrabaszcze robiles, ze spokojem poogladaj zdjecia owadow i dopiero na "lowny"krpus , ktory juz rozpracowales je wpisz. A nawet jesli korpus bedzie "sredniolowny" to w rekach Tomasza wobek tak bedzie lowil klenie o odpowiedniej porze roku
Czasem tu zerkne zobaczyc jak cwiczysz cierpliwosc