SZANOWNI
Jak ten czas leci? Ja osobiście oceniam jego upływ po coraz mniejszej ilości włosów na głowie oraz czasem jaki upłynął od premiery "Mojej szafy" na tym forum. To już 5 lat !
W tym czasie w szafie przybyło, oj przybyło. Wiele się zmieniło w ogromnej mierze dzięki Wam. Dzisiaj chcę podziękować Wam wszystkim.
W pierwszej kolejności tym, którzy swoimi darami wzbogacili ten zbiór. Często, były to bardzo osobiste, rodzinne pamiątki wędkarskie. Ich wartości nie da się przełożyć na wartość finansową. bo wspomnienia i Wasze emocje z nimi związane są nieocenialne i są wartością najwyższą.
Dziękuję wszystkim, którzy wykazywali się "czujnością" skierowaną na bezinteresowne wzbogacenie tego zbioru. Dziękuję za przekazywanie mi namiarów na świetne obiekty, pojawiające się na wszelkich forach ... naszym również. Dziękuję Wam za udział w wypełnianiu szafy.
Dziękuję wszystkim, którzy odwiedzają mój wątek, komentują, oceniają, zgłaszają uwagi. To Wy dopingujecie mnie i utwierdzacie w tym, że to co robię ma sens.
Dzięki Wam wszystkim, "Moja szafa" staje się "Naszą szafą"
Ukłony i "piąteczka" dla wszystkich.
Użytkownik BOB edytował ten post 15 listopad 2020 - 11:16