Przynęty Hand Made - pracownia LProds
#1 OFFLINE
Napisano 09 sierpień 2010 - 10:07
www.lprods.pl
Pozdrawiam PL
#2 OFFLINE
Napisano 09 sierpień 2010 - 12:32
Moje okonki baaaardzo polubily obrotowki Piotra Lipca oj polubily:)
Jak w piatek przyszly tak do dzisiaj je testowalem i mile zaskoczony jestem wyrobami, estetyka, praca i skutecznosc, wiecej mi nie potrzeba. I na kolejna wyplate chyba dobiore sobie arsenalu:)
p.s. Dzisiaj mialem pasiasta zyciowke 40+ na srebrnego longa od P. Lipca, ale poszla w trawe i tyle ja widzialem.
Trzeba jednak bedzie chyba wejsc na oczko wyzej z zylka bo na 0.14 za bardzo mam peniawe bardziej forsownie wieksze sztuki holowac...
#3 OFFLINE
Napisano 09 sierpień 2010 - 20:21
#4 OFFLINE
Napisano 09 sierpień 2010 - 21:38
...
Użytkownik w.d.wobler edytował ten post 21 styczeń 2014 - 10:17
#5 OFFLINE
Napisano 16 wrzesień 2010 - 00:35
Jakiś czas temu wpadły mi w ręce te obrotóweczki - LP-ki w rozmiarze 1,2. Już wtedy wydawały mi się dość ciekawe,jeżeli chodzi o konstrukcję. Łowię na spinning od 14-go roku życia, a mam 42 lata. Moimi ulubionymi rybami łowionymi na spinning, to pstrąg,kleń,jaź,okoń. Kiedy je zabrałem na kolejną wyprawę pstrągową, zauważyłem fantastyczną pracę tych blaszek, oraz perfekcyjne wyważenie. Blaszka ta rzucana pod prąd, dotykając wody natychmiast zaczyna pracę nawet w bardzo wartkim nurcie, co ważne nie bije na boki i nie skręca żyłki ( należy do nielicznych na naszym rynku, jeżeli chodzi o tą cechę ). Dodam więcej, nie jest to tylko moje wrażenie, ale i moich trzech przyjaciół po kiju, że blaszka ze skrzydełkiem typu aglia prowadzona właśnie z prądem wartkiej rzeczki (oczywiście nie tempem boleniowym ) stawia opór i odnosi się wrażenie tak jakby prowadziła się wolniej niż płynie nurt rzeki co sprawia, że mamy pełną kontrolę nad przynętą i doskonale ją czujemy (nie wiem czy dobrze to przekazałem). Jak do tej pory super się sprawdziły na małych oraz średnich rzeczkach w naszym kraju (na razie).Fantastycznie działają na: pstrągi,klenie,jazie,okonie oraz szczupaki. W naszym gronie nazywamy je magnesikami na ryby. Panie Piotrze, jesteśmy fanami tych blaszek, a z naszych pudełek zniknęły wszystkie inne obrotówki. Mam nadzieję, że te trociowe równie dobrze się sprawdzą - na pewno o tym napisze. Z czystym sumieniem polecam te blaszki obrotowe wszystkim tym, którzy chcą mieć frajdę i przyjemność z łowienia ryb (oczywiście sportowego no kill), które wymieniłem powyżej.
Pozdrawiamy z Warszawy,
Krzysiek, Darek, Artur i Robert
ps. Mam nadzieję, że napisałem dość prosto i zrozumiale, a jeżeli nie to sorry. Dla bardziej doświadczonych dodam, że te obrotówki przypominają swoją pracą i skutecznością dawne, bardzo dawne wyroby Rublexa.
#6 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2010 - 18:51
Pozdrawiam Wykonawcę[dzięki za fajny gratisik!].
#7 OFFLINE
Napisano 02 grudzień 2010 - 22:11
#8 OFFLINE
Napisano 24 styczeń 2011 - 18:21
Załączone pliki
#9 OFFLINE
Napisano 24 styczeń 2011 - 18:27
Pozdrawiam
Remek
#10 OFFLINE
Napisano 24 styczeń 2011 - 20:20
#11 OFFLINE
Napisano 24 styczeń 2011 - 21:20
Obrotówki na pstrąga uwielbiam, dlatego kilka wskazówek na co zwrócić uwagę, jak skonstruować swoją, jak dobierać do typów łowisk było by świetnym tematem - przy okazji zareklamowałbyś swój interes
Pozdrawiam
Remek
#12 OFFLINE
Napisano 24 styczeń 2011 - 22:27
#13 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2011 - 18:39
Mam nadzieję,że i w tym roku się wybiorę na trotki, fakt 600km ale warto.
Załączone pliki
- stoner lubi to
#14 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2011 - 22:21
Postaram się w niedługim jakiś mały artykulik o moich przynętach napisać.
Załączone pliki
- stoner lubi to
#15 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2011 - 22:37
- jajakub lubi to
#16 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2011 - 18:10
#17 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2011 - 18:53
Dzięki za słowa uznania.
#18 OFFLINE
Napisano 04 marzec 2011 - 20:22
WitamPanie Piotrze, jesteśmy fanami tych blaszek, a z naszych pudełek zniknęły wszystkie inne obrotówki. Mam nadzieję, że te trociowe równie dobrze się sprawdzą - na pewno o tym napisze.
Wyręczę Kolegę- trociowe już się sprawdziły. Moja ulubioną jest wersja daszek. Ta blacha pomogła mi nawet w trudnych warunkach w jakich łowię- w środku lata, jak dowiozę rodziną nad Bałtyk a sam skoro świt jeżdżę nad Słupię. To ciężki okres na rybę, miejscowi czasem i przez tydzień brania nie mają. Ta blaszka jest super- dość ciężka, nie trzeba dokładać ciężarka, bezbłędnie chodzi, do wyboru ciekawa i pełna kolorystyka.
Trafiłem na te blachy przypadkiem- Piotrek brał ode mnie przelotki, zgadaliśmy się o przynętach. Wypróbowałem i żeby więcej nie zanudzać to krótko i szczerze- polecam.
#19 OFFLINE
Napisano 04 marzec 2011 - 21:28
Może po niedzieli nowy wzór long 4 ok 20gr, ostatnie testy i jak wszystko będzie ok to wrzucę jakie fotki na forum.
#20 OFFLINE
Napisano 04 marzec 2011 - 21:31
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych