Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Produkty marki SIMMS

wodery buty do brodzenia simms

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1385 odpowiedzi w tym temacie

#1381 OFFLINE   Wojtek Krasnopolski

Wojtek Krasnopolski

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 189 postów
  • LokalizacjaKraków
  • Imię:Wojciech

Napisano 04 luty 2025 - 08:19

Używam kurtki G4, którą polecał Hasior. Świetnie, ergonomicznie skrojona. Idealny kaptur. Nie krępuje ruchów, pojemne kieszenie, a rzepy w nadgarstkach uszczelniają idealnie.

Najważniejsze, że materiałowo nie wymięka przez wiele lat !  Nigdy nie miałem lepszej :).

• psd27 lubi to

#1382 OFFLINE   marcin ryba

marcin ryba

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 58 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Marcin

Napisano 04 luty 2025 - 19:23

Mam G4 model sprzed 5 lat. Jestem zadowolony do dzisiaj. Dużo kieszeni, rzepy na rękawach. Dla mnie najlepsze rozwiązanie, a wiele kurtek simmsa miałem w ręku. Jedyny minus to obciach wyjść na miasto z tyloma kieszeniami
  • psd27, Barti96 i FLU ART lubią to

#1383 OFFLINE   Barti96

Barti96

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 38 postów
  • Imię:Bartek

Napisano 06 luty 2025 - 18:40

marcin ryba, on 04 Feb 2025 - 18:23, said:

Mam G4 model sprzed 5 lat. Jestem zadowolony do dzisiaj. Dużo kieszeni, rzepy na rękawach. Dla mnie najlepsze rozwiązanie, a wiele kurtek simmsa miałem w ręku. Jedyny minus to obciach wyjść na miasto z tyloma kieszeniami

Dokładnie strach do sklepu spożywczego wejść bo jakby zaczęli przeszukiwać do godzinne szukanie hahahahhaa
  • marcin ryba i FLU ART lubią to

#1384 OFFLINE   scOOtt

scOOtt

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 828 postów
  • LokalizacjaLubin
  • Imię:Łukasz

Napisano 11 luty 2025 - 07:40

Cześć,

Chciałbym zapytać o zestaw Simms Challenger Insulated Set (kurtka+spodnie na szelkach). W zimowe pory roku przy powiedzmy temperaturach do -5 - jak ten set spisuje się w kontekście utrzymania ciepła ? Ile warstw trzeba założyć pod to aby komfort termiczny był odpowiedni ?

#1385 OFFLINE   rower26

rower26

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1491 postów
  • Imię:Łukasz

Napisano 24 luty 2025 - 11:00

scOOtt, on 11 Feb 2025 - 06:40, said:

Cześć,

Chciałbym zapytać o zestaw Simms Challenger Insulated Set (kurtka+spodnie na szelkach). W zimowe pory roku przy powiedzmy temperaturach do -5 - jak ten set spisuje się w kontekście utrzymania ciepła ? Ile warstw trzeba założyć pod to aby komfort termiczny był odpowiedni ?

Cześć. Mam ten zestaw ale najmniej było plus 5 jak go testowałem. Pod spodem miałem tylko jakieś proste kalesony termiczne i koszulkę. Było ok ale ja jestem zmarzlak. Przy minus 5 ubieram już grubsze kombinezony termiczne. Imho ocieplenie w simmsie jest dość cienkie. 

• scOOtt lubi to

#1386 OFFLINE   Alek.

Alek.

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 284 postów
  • Lokalizacjaraz tu, raz tam

Napisano 25 luty 2025 - 23:29

scOOtt, on 11 Feb 2025 - 06:40, said:

Cześć,

Na większe mrozy to się nie nadaje. Ale "na polskie zimy", to zestaw wystarczający. Musisz przecież mieć coś pod spodem, bo na gołe ciało tego nie założysz. Używam takiego zestawu i polecam. Na Alaskę jednak w tym się nie wybieraj.

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: wodery, buty do brodzenia, simms

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych