Poszukuję multiplikatora do ciężkiej roboty
#881 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2020 - 16:05
#882 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2020 - 17:12
Kupiłem nie wiedząc , że jest terkotka pisz co chcesz, ale mi się podoba i nie przeszkadza jak jest
Użytkownik BOB edytował ten post 17 marzec 2020 - 17:13
#883 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2020 - 17:27
Niech Pan się nie przejmuje Panie Robercie, tylko lepiej napisze, czy ta terkotka jest głośniejsza niż w Daiwa Zet.
- BOB lubi to
#884 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2020 - 18:08
Nie znam zetki. Ta jest dość głośna, ale w przyjemnych niskich rejestrach dźwięku
(Pawłem zawsze się przejmuję ale nigdy nie denerwuję )
- Paweł J lubi to
#885 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2020 - 18:08
Jak ja bym chciał, żeby choć przy co 10-tej rybie uruchamiał się hamulec !
- BOB, Mateo1989 i MarCinFin lubią to
#886 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2020 - 18:09
To nie dokręcaj na beton luzik Hubercik, luzik
- Guzu, Koincydencja i MarCinFin lubią to
#887 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2020 - 18:28
Robert fajny sprzęt i bardzo mało popularny poza USA, a szkoda bo to niedoceniany wytrzymały młynek . Taki młotek który niczego nie musi udawać i nie udaje.
- nurek28, BOB, Koincydencja i 1 inna osoba lubią to
#888 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2020 - 18:42
Kupiłem nie wiedząc , że jest terkotka pisz co chcesz, ale mi się podoba i nie przeszkadza jak jest
Fajny ten patent z zaczepem przynęty
#889 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2020 - 18:43
LEW"S 300 dotarł
Fajny patent. Otwierany zaczep na przynętę
Hamulec odśrodkowy i magnetyk
Wszystkie pokrętła ustawień klikają i co mnie przyjemnie zaskoczyło jest terkotka w szpuli
Gdzie brałeś?
#890 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2020 - 18:46
Przez chwilę wisiał u nas na giełdzie zanim poleciał (to sklep, nie wiedziałem ale dzięki temu mam normalną gwarancję 2 lata))
Użytkownik BOB edytował ten post 17 marzec 2020 - 18:48
#891 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2020 - 18:47
Niech Pan się nie przejmuje Panie Robercie, tylko lepiej napisze, czy ta terkotka jest głośniejsza niż w Daiwa Zet.
Nie znam zetki. Ta jest dość głośna, ale w przyjemnych niskich rejestrach dźwięku
(Pawłem zawsze się przejmuję ale nigdy nie denerwuję )
Ta terkotka to Line Out Alarm do trolla tak jak w Toro czy taka jak w Z-ce czy też stałoszpulowcach?
#892 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2020 - 18:50
Podstawowy do wypraw rzutowych za szczupakiem, ale tych od lat nie miałem. Więc to może na kiedyś.
A na chwilę obecną rezerwowy trollingowy za szczupakiem.
A już całkiem powiem, że po zapoznaniu optyczno fotelowym z trójki daiwy
Z2020
Ryoga (czarna)
Zillion hd
Ten ostatni mi się najbardziej podoba.
Mimo że półka niżej od dwóch powyższych.
I dlatego pozostałe dwa kupiłem / obejrzałam i sprzedałem.
Na tyle co ja go będę "katował"... To mogę mieć nie najlepszy, a najładniejszy
U mnie odwrotnie. Miałem tego Zilliona ale poszedł do ludzi a Z-ka została ale to dlatego że ja łowię ciężej od 50-130 gramów .
Ryoga nie była brana pod uwagę bo okrągłe mi nie leżą.
- Guzu lubi to
#893 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2020 - 18:52
U mnie odwrotnie. Miałem tego Zilliona ale poszedł do ludzi a Z-ka została ale to dlatego że ja łowię ciężej od 50-130 gramów .
Ryoga nie była brana pod uwagę bo okrągłe mi nie leżą.
Dobrze że jest tyle sprzętu, że można coś wybrać dla siebie
- godski i Koincydencja lubią to
#894 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2020 - 18:56
Ta terkotka to Line Out Alarm do trolla tak jak w Toro czy taka jak w Z-ce czy też stałoszpulowcach?
jak w Z-ce czy też stałoszpulowcach
#895 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2020 - 20:57
Faktycznie, terkotka w większych multikach jest dość uciążliwa. Ale zawsze można zrobić tak, aby jej nie załączyć. Przy stałej szpuli się nie da. Jak ktoś lubi ciszę..
#896 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2020 - 21:00
Ta terkotka jest zawsze jak wyciągasz linkę przy zamkniętym spuście ...czyli jak ryba ciągnie (oby jak najczęściej) I tego nie da się wyłączyć (no może zdemontować ja komuś przeszkadza)
- drag lubi to
#897 OFFLINE
Napisano 17 marzec 2020 - 23:16
Faktycznie, terkotka w większych multikach jest dość uciążliwa. Ale zawsze można zrobić tak, aby jej nie załączyć. Przy stałej szpuli się nie da. Jak ktoś lubi ciszę..
Ta nie jest. Piszesz o Line Out Alarm.
- drag lubi to
#898 OFFLINE
Napisano 18 marzec 2020 - 07:06
Wpis, podziękowania za miłe słowo, podziękowania za podziękowania i robi się z tego 5 stron.
Bez jaj!
Ja wiem, że jest zima, a tak naprawdę to już wiosna- idz BOB wkońcu nad wodę.
Odsapnij od tego internetu, forum bo widzę, że jak przynajmniej raz nie udzielisz się dziennie na forum to chory
Nie samym forum człowiek żyje!
#899 OFFLINE
Napisano 18 marzec 2020 - 08:38
Pan BOB kupił multik z terkotką i już musi wiedzieć o tym cały świat... bicie piany jak złoto. I tak jest po każdym jego wpisie
Wpis, podziękowania za miłe słowo, podziękowania za podziękowania i robi się z tego 5 stron.
Bez jaj!
Ja wiem, że jest zima, a tak naprawdę to już wiosna- idz BOB wkońcu nad wodę.
Odsapnij od tego internetu, forum bo widzę, że jak przynajmniej raz nie udzielisz się dziennie na forum to chory
Nie samym forum człowiek żyje!
Bomba z rana .Pan Wiesiek z mega merytorycznym wpisem!!Jak dobrze że Pan Wiesiek jest,dziękuję w imieniu wszystkich którzy czują podobnie jak ja .
- BOB, SpinDoktor i krakersik lubią to
#900 OFFLINE
Napisano 18 marzec 2020 - 08:48
Szanowny Panie Wiesławie Jak się lęgną takie osobniki jak Pan? Może są jacyś lekarze, którzy zalecą lekarstwo na jad, który buzuje w organizmie? (czy to zaraża?)
Osobiście chętnie zapoznałbym się z sensownymi Pana wisami (wśród tych 54), które tworzą i budują to forum.
Dziękuję za skupienie się nad moją osobą i śledzenie mojej aktywność na forum (to mnie dopinguje do dalszych działań) ...ale szczerze mówiąc g...no Pana obchodzi co gdzie i kiedy robię.
Dzisiaj wyskoczę nad wodę na testy tego multika i zamieszczę moje uwagi ... zadedykuję je specjalnie Panu
Użytkownik BOB edytował ten post 18 marzec 2020 - 08:50
- Paweł J, hm62, Sławek77 i 9 innych osób lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych