Jak najbardziej. Sprzedawałem znajomemu elite 7ti i tak własnie zrobiliśmy.
Dzięki, też tak zrobię.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 10 listopad 2022 - 18:16
Jak najbardziej. Sprzedawałem znajomemu elite 7ti i tak własnie zrobiliśmy.
Dzięki, też tak zrobię.
Napisano 03 czerwiec 2023 - 16:50
Witam kolegów. postaram się krótko. Do dzisiaj moja ti2 działała bez zarzutu. Niestety w pewnym momencie usłyszałem komunikat "brak GPS" kursor stoi w środku ekranu ze znakiem zapytania. Pytanie,czy ktoś się z tym spotkał i jak temu zaradzić? Szukałem w ustawieniach, ale nic nie znalazłem,chyba że szukałem nie tam gdzie trzeba, Wszelkie rady,sugestie czy pomysły mile widziane.
Napisano 03 czerwiec 2023 - 16:59
Witam kolegów. postaram się krótko. Do dzisiaj moja ti2 działała bez zarzutu. Niestety w pewnym momencie usłyszałem komunikat "brak GPS" kursor stoi w środku ekranu ze znakiem zapytania. Pytanie,czy ktoś się z tym spotkał i jak temu zaradzić? Szukałem w ustawieniach, ale nic nie znalazłem,chyba że szukałem nie tam gdzie trzeba, Wszelkie rady,sugestie czy pomysły mile widziane.
skopiuj waypointy na kartę pamięci- menu pamięć- waypointy- wyeksportuj
Potem zrób hard reset- plus minus trzymaj przez chwilę do piknięcia- podczas uruchamiania ekranu. Jeśli to nie pomoże, obawiam się, że padł moduł GPS i jeśli to pogwarancyjny sprzęt- problematyczna naprawa/wymiana.
Napisano 03 czerwiec 2023 - 18:38
Waypointy pies drapał,ale tak zrobiłem przed chwilą, W menu jest funkcja restartu,ale to nic nie dało. jutro spróbuję twardego resetu,jeśli to też nie pomoże...Niestety także brałem pod uwagę padnięty moduł.
Napisano 03 czerwiec 2023 - 19:59
Napisano 04 czerwiec 2023 - 16:16
W 9Ti spaliło mi bezpiecznik na przewodzie (+), zwarcie z wilgoci gdzieś na przewodach. Po założeniu nowego bezpiecznika, echo przestało wskazywać na bocznym i tradycyjnym sonarze, nie słychać charakterystycznego pykania z przetwornika, wskazuje temperaturę wody. Po podłączeniu drugiego przetwornika, to samo. Ktoś jest w stanie podpowiedzieć co można z tym zrobić, czy to już koniec żywota?
Napisano 04 czerwiec 2023 - 16:37
Napisano 05 czerwiec 2023 - 18:25
to chyba to https://www.aid-serwis.com.pl/
Dzwoniłem dzisiaj do nich,nie robią takich rzeczy,bo wie pan ja znajdę przyczynę ale skąd części itd. Ale jest światełko w tunelu,jak wypali to dam znać,a jest szansa na doby serwis.
Napisano 05 czerwiec 2023 - 19:12
wiec moze nie ten serwis wskazalem , przewertuj stary fb lowrance jak go jeszcze parker poland mial
Napisano 20 czerwiec 2023 - 18:27
Napisano 05 lipiec 2023 - 10:19
Napisano 05 lipiec 2023 - 20:01
Będzie dostępna
Napisano 06 lipiec 2023 - 08:04
Użytkownik Radbraw edytował ten post 06 lipiec 2023 - 08:05
Napisano 14 lipiec 2023 - 20:13
W takim razie nie mogę zrobić aktualizacji przez wifi
i słusznie, bo najczęstsze nieudane update jest poprzez Wifi. Klasycznie- czyli micro sd, pobrać wrzucić na kartę max 32gb i w menu pamięc-pliki-softwre nacisnąć i poleci. Po wszystkim zgrać waypointy w tym samym panelu pamięć- waypointy ekxport- i wykonać hard reset czyli przytrzymać + i - w czasie włączania przyciskiem power ekrnu. Wszystko trzeba bedzie od nowa ustawić, ale tak wygląda pełna procedura aktualizacyjna sprzętu Lowrance.
Napisano 24 październik 2023 - 22:28
Napisano 25 październik 2023 - 05:29
Hej ściągał!
Napisano 25 październik 2023 - 07:07
Na pewno w tym wątku znajdziesz precyzyjną instrukcję jak to zrobić.Hej, czy któryś z kolegów sciągał mapę ze społeczności lowrence na elite Ti ?
Napisano 25 październik 2023 - 08:05
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych